Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
15.2.06 18:02

Cinq,
zatím jsem nikam nevolala, jsem zdravotní sestřička a neřekli by mi nic jiného, než klid, při zhoršení přijet. Není to čerstvá krev a tak to je ta lepší varianta, každopádně zavolám, kdby se to zhoršovalo. Možná to není horší, ale jen se víc pozoruju, ¨víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.2.06 19:11

MATULIENKO

Tak aspon trosku jsi me uklidnila,ze jsi zdravotni sestra,ja vzdy panikarim :oops: ale davej na sebe pozor a odpocivej :wink:

Holky preji vam vsem pekny vecer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.2.06 20:53

Holčiny někdo se tu ptal na 3D ultrazvuk.
Já jsem byla včera u dr. a mám se objednat do Gennetu do Prahy. Jdu tam vlastně na genetický ultrazvuk ve 20t.t. a můžu si nechat udělat fotečky a video(samozřejmě za příplatek). Mám se objednat hned,prý to dost dlouho trvá. Jestli budete některá chtít,pošlu tel.číslo jako SZ. Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.2.06 20:57

Matulienko,

já jsem mezi 8. a 13. tt špinila dlouho a někdy docela dost, ani to nemuselo být v termínu menstruace. Párkrát to dokonce bylo i krvavé a občas ty bolesti v podbřišku. Všechno dopadlo OK, jsem teď v 15.tt a doktor si při každé kontrole pochvaluje, jak je všechno v pořádku. Tak se zkus nenervovat (i když vím, že na psychiku je to fakt záhul), lež a když tak se opravdu vydej někam na pohotovost. Držím palce, určitě dopadne všechno výborně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.2.06 22:04

HOLKY tak ta moje slibena fotka je v srpnatkach :oops: :D to byla drina 8O :? :D je tyden stara :D ale brisko je porad stejne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
15.2.06 22:16

Cing , koukala jsem na tu tvou fotečku. Moc jsi mě potěšila - jsme na tom totiž zhruba stejně. :wink: Už jsem si tu začala mezi vámi připadat jako obřík! :D :lol:

Nevím jak vy ostatní, ale já už pádím do pelechu, nemůžu udržet oči! Tak dobrou a krásný sny o mimískách!!!!

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.2.06 06:31

Tak ahoj holky,
tak to je komedie tito kanadsky lekari. Jinak sme uplne v poriadku :lol: ale o zabavu som mala postarane. Tri stvrte prehliadky mi vysvetloval kolko ma co bude pocas tehotestva a porodu stat a aby som mu nezabudla zaplatit prvu polovicu za porod na dalsej navsteve, pretoze ma inak nebude osetrovat a posle ma spat k Family doctor. Este pridal dalsiu milu spravu, ze kedze nie sme ani jeden rodic kanadan, tak budem platit aj za babatko v nemocnici…(dalsie body na cestu domov :oops: ).
ALe aspon ze je to fajn odbornik a po prehliadke ma ubezpecil ze by sice cakal ze uz som 4 mesiace tehotna ale ze je vsetko ok. Sice neviem ako na to dosiel, lebo je uz zo mna len kost a koza, ziadne brusko (nohavice za mnou padali jedna radost) a na to ze som schudla 8 kg len mavol rukou ze to priberiem. Tak snad ta jeho pohoda sa prenesie aj na mna, ked poletim opat s vecerou na zachod. Inak cing akoze testy? Ha ha ha. Akurat vytery na infekciu a nic viac a ani dalsie robit nechcu. Co som sa bavila s holkami tak tu sa dokonca ziadna genetika nerobi. Tak ze opat o mesiac :-) matulienko **tak dufam ze dnes budeme mat od teba pekne spravicky, ze je vsetko s tebou a babatkom v poriadku

krasne ranko vam vsetkym ja padim do pelisku.......... medzi moje sipkove kricky… takze tak za 12 hodi jsem vzhuru

papapa
kac**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.2.06 08:34

Dobré ránečko holčinky,

Eviik ,
děkuju za utěšení, ono je to lepší, když člověk ví, že v tom není sám :oops:

Kacatko,
to ti tedy povím, ten doktor by potřeboval na prdel, ono shodit 8 kilo je opravdu hodně, zvlášť, pokud jsi hubená.
Jinak ta péče o těhu je tam tedy opravdu drsná, myslím, že genetické testy a ultrazvuky by měly být udělány určitě.

Jinak u mne pořád stejné, za chvilku jdu volat doktorce, jen se ujistit, že je to běžný. Jen doufám, že tam nebudu muset jet, ono totiž jezdím asi 40 km a silnice teď, když sněží budou děsný.
Tak pa pa zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.2.06 09:02

AHOJ HOLKY a dobre rano :D

HELLI

Ze bych cekala taky dvojcata 8O :D to me teda zatajili :? (ne sranda)

KACATKO

Tak to jsi me pobavila(i kdyz to tak legracni neni)zadne testy :? ale jestli te to trosku zklidni,tak u prvni dcery,tyto testy nebyli(7-8let zpatky),delali se jenom kdyz nekdo ma problem v rodine,takze jsem je nemela a vis,ze jsem byla klidnejsi(asi proto,ze jsem ani nevedela,ze takove testy existuji),zadne cekani,zadna toxoplazma kazdy mesic atd…
Ale to,ze jsi zhubla tak hodne,to by nemel jen tak prejit :? to asi ceka,az mu zaplatis tu pulku a pak mozna neco bude delat.
Teda :? my jsi tady ve Francii platime vsechno taky(lekarskou peci)ale taky to tak vypada,stezovat si rozhodne nemuzu,jsem moc spokojena :D

MATULIENKO

Tak na sebe davej pozor a dej vedet,jestli je vse ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.2.06 09:08

Cinq,
tak tomuhle já říkám kráááásný pupík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
16.2.06 09:41

Cinq
no to je paráda!
A musím říct, že jsi mě moc potěšila. Tchýně do mě už měsíc klavíruje, že to moje břicho prostě NENÍ NORMÁLNÍ, že nakonec to budou dvojčata atd. atd. Už mě tak zblbla, že jsem se posledně při UTZ ptala, jestli je tam opravdu jen jedno a dr. se smála, ale kontrolovala, hledala, ale nenašla. Když jsem to naší babičce oznámila, opáčila jenom „Ale stejně to není normální, abys už teď měla takový břicho.“ :roll:
ale to nic, já prostě nejsem normální matka… (ale to by bylo na dlouhý lokte :? )

Helli
teda popravdě, kdybys měla to bříško menší, tak to už bych si vážně začla myslet, že normální nejsem.

Matulienko ,
koukej dát hned vědět, co ti dr. řekla. Moc držím palce, aby bylo všechno ok. Sice bych měla tendenci tě přemlouvat, abys tam radši zajela, ale s těma silnicema je to fakt bída. Manžel včera cestou z Brna (jezdí domů skoro 70 km) potkal 3 havárky. Tak jestli pojedeš, tak prosím moc moc opatrně.

Ještě jsem se chtěla zeptat, jak píšete, že v zahraničí je to s tou péčí úplně jinak. Já už jsem kdysi uvažovala o sepsání článku, kde by takový nějaký srovnání nebo zážitky z těhotenství (porodu) v zahraničí byly. Tak jsem vás chtěla poprosit, jestli byste některá nebyly ochotné mi něco sepsat buď přímo jako článeček o tom, jak to funguje tam, kde jste, nebo aspoň dát dokupy nějaké informace.
Jestli do toho nemáte chuť, tak tohle prosím ignorujte. Jen jsem si říkala, že je škoda, že my tady pořád jenom nadáváme, co všechno není podle našich představ a přitom zrovna v tomhle se nám asi málokterá země vyrovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.2.06 09:52

HOLKY dekuju za pochvalu pupiku :oops: :D ja myslele taky,ze nejsem v normalu,ale jak koukam,tak ty briska nam proste vylezla pekne :wink:

LAJKA

Jestli mas zajem,muzu ti napsat jak to tu chodi,ale spisovatelka nejsem :oops: :D takze ten clanecek by jsi si musela udelat ty :D

Kam to budes chtit napsat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.2.06 09:53

Lajko
jasně, ž edám vědět, doktorka je tam až od 12 hodin, kuš zrovna dnes :roll:
Ale zavolám jí, ale moje maminka mě uklidnila, že když čekala mě, tak jí to dělalo celé těhu tak po 14 dnech.
U mne je problém, že jako každý zdravotník zlehčuju co se dá, chodím se sádrou do práce, teploty kolem 38 taky nejsou překážky v práci :lol:
Ale všem kolem sebe radím chodit hned se vším k lékaři, všechno vyležet, no znáte to.
Ale fakt tam zavolám, slibuju, ono když už i já začínám panikařit, tak to je co říct. :lol:
Jo a ohledně článků, trošičku občas písnu do našich klinických novin, takže kdybys s něčím potřebovala helfnout, ráda pomůžu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
16.2.06 10:19

Cinq, Matulienko
moc děkuju, poslala jsem vám SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.2.06 10:29

Lajko,
už jsem poslala mailík. Zkouška spojení je nutná:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí