Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko a vis co je na tom dobry
ze by me nemohli ani zavrit
svedla bych to na tehotenske hormony ![]()
PS :koukam,ze jsme tu zustali jenom my dve
ale ja budu taky koncit
jdu pro holku do skoly,najist,opet ji dat do skoly a pak prijde pritel a jdeme na to ![]()
Simonitas
Ahoj…taky zdravim
hned jsem te poznala ![]()
A ten muj buben vykrmuju jak to jde
a on roste ![]()
já bych si zase dala tu rajskou … mnaaam.. dostala jsem hlad, ještě jsem dneska nic nejedla, tak uvidím co splaším. ![]()
Zítra si taťulda objednal koprovku, kterou nesnáším, takže budu se sebezapřením a zacpaným nosem vařit jemu koprovku a mně třeba tu rajskou.. ![]()
Chjo, já už se na něj tak těším.. Tedy být v těhotenství týden sama doma bez přítele, to je nad mé síly. ![]()
K.
Příjemné poledne všem bříškům ![]()
Hlásím průlom na naší „marodní frontě“, Ondra vypadá že se z rýmy skoro vyspal a já už si taky jen tak pofrkávám a v krku skoro nebolí /asi zabralo včerejší cucání stroužku česneku
/, takže třikrát hurá
Venku za okny se nám tady klube jakoby trochu sluníčko, tak mám hned lepší náladu! Já už se tak těším na jaro /a to jsem se minulý týden brodila na horách metrama sněhu/ ![]()
Cinq tiše ti závidím dnešní příjemnou povinnost - výběr bytu
Já bych vybírala hned! My bydlíme v bytě o rozměrech 39m2, tak nás čeká na jaře alespoň rekonstrukce, abychom se sem všichni čtyři potom vešli, i když si to neumím moc představit… Tak ať dobře vyberete a přítele ukecáš tím správným směrem!
Koukala jsem se na fotky z předchozího těhotenství, kdy jsme fotili bříško a musím konstatovat, že teď roste rozhodně o dost rychleji - mám ho už teď ve 12tt větší než minule v 18tt! Zkusím taky nafotit a přihodit pro srovnání obě dvě do fotogalerie, tedy jestli se mi to podaří s mým technickým antitalentem!
Jinak přeju všem příjemný víkend, přes víkend na netu nesedím
V sobotu se těším na velkou Fondue akci /mňam/ u kamarádů, kde se sejde asi 20 lidí, tak tam už taky „práskneme“, že se v srpnu chystáme rozšířit
Jsem zvědavá, neb tahle akce je už u nás tradiční 5 let a 4 roky do zadu tam byla pokaždé alespoň jedna nová těhule, tak uvidíme jak to bude letos ![]()
Ahojky a užijte si všechny fajn víkend!
papa Bazalka
Simonitas
Zatim se to vse uskladnuje na pupiku
tak doufam,ze to tak zustane
pak to jde lepe dolu ![]()
Kacenka78
tak koprovku bych si dala taky
(jenomze ji neumim
Tak ty jsi byla sama
Ja ted odjizdim taky na tyden(bez pritele)vubec se mi nechce
ale musim,rodinka po me touzi ![]()
Bazalka
Tak mi mame ted kolem 43m2
ale byt je tak spatne udelany,ze je opravdu malinky
ted bych chtela minimalne 65m2
no uvidime.
A fotecky urcite pridej
radi uvidime ![]()
Mam to stejne jinak,v prvnim kdyz jsem sla rodit,tak se me doktor ptal jestli jsem bricho nezapomela doma
skoro zadne jsem nemela
a ted uz od druheho mesice roste a roste ![]()
Holky,
jsem moc ráda, že už se vaše žaludky umoudřují, tak je teď hýčkejte samýma dobrůtkama a začněte si to těhotenství pořádně užívat.
Cinq
letadla se neboj. V prvním těhu jsme letěli na Krétu a to jsem byla kolem 15.tt. Cesta tam i zpátky proběhla naprosto bez problémů.
kacatko
hned ti jdu poslat SZ, tak kdyžtak jukni ![]()
A jak Áňa dovolí, tak taky přidám aktuální pupek do galerky… ![]()
Ahojky, vy mi snad s tím jídlem čtete myšlenky nééé?
Přítel jede do středy pryč a jelikož nejí svíčkovou, tak si jí chci udělat. Na rajskou jsem myslela zrovna předevčírem…
No a s tím jak psala Matulienka, že manžel poslouchal hokej, koho mi to jen připomíná…
Já se ptala přítele, asi před měsícem, jestli by nechtěl jít se mnou na ultrazvuk, načež se dost udiveně zeptal proč by tam měl jako chodit. Což se mě lehce dotklo, tak jsem mu povídala, že se ptám protože vím, že jsou i takoví budoucí otci, kteří mají zájem… Stačí vám to ne? Ale zas to neberu nijak tragicky, prostě jsou ti chlapi pomalejší no.
Tamik,
to máš pravdu, ono jim… pánům tvorstva často hned tak něco nedojde:-))
Manžel pak říkal, že kdyby to býval věděl…to už jsem nechala bez komentáře.
Ale v jeho obranu musím říct, že byl asi dost vyděšený, večer mi pak řekl, že měl hrozný strach, že mne doktorka pošle do nemocnice.
No a on by asi sotva zvládl něco vymyslet s malým a tak byl možná víc dolekaný, než já:-))
No, jdu chystat večeři, dnes naprosto nezdravě, leč s chutí dělám smažák:-)) ![]()
Ahoj holky,
tak se nám to blíží, zítra… Zatím teda moc neplaším. Teď jsem byla na nehtech a jdu se naložit do vany a pak půjdu na kutě, ať jsem zítra svěží jako rybička. V 8hod. ráno má přijet kadeřnice, takže budu muset brzy vstávat - chjooo…
Ale představte si, co se nám stalo
Na zkoušku šatů jsme byli 19.1., padly mi perfektně. Včera jsme si je jeli vyzvednout a vůbec mě nenapadlo, si je v salonu vyzkoušet. Večer jsem mluvila s mamkou a ona mi povídá, jestli jsem si ty šaty zkusila a já že ne. Tak jsem do nich vlezla a… nemohla jsem je zapnout přes prsa a bříško. Začala jsem fakt dooost plašit. Hned ráno jsem volala do svatebního salonu a naštěstí! měli ještě ty samé o číslo větší a ty jsou mi dobře. To je super, co? Je to na mě fakt už vidět, docela tloustnu:-(, ale naštěstí se mi to všechno ukládá v bříšku a prsou - zadek zatím dobrý ![]()
Tak MonaLisa,
nech ti zajtra vyjde. Aspoň keby slniečko svietilo. Prajem veľa šťastia.
Monalisa - taky přeji krásný den a hlavně celou společnou budoucnost ![]()
My teď zařizujeme (tedy já do toho moc nemluvím) svatbu sestřenice, která žije ve Švýcarsku a jelikož sem přijede celá rozvětvená rodina novomanžela (Švýcaři a Američané), tak plánují svatbu pro cca 100 lidí a vypadá to tak, že na Žofíně. Když jsem viděla ty ceny.. To my s přítelem plánujeme svatbu na táborové základně a malém blízkém zámečku. V neděli pak zábava, volejbal atd. ![]()
Jo a ta rajská.. tak jsem byla dneska na procházce, celý den se mi sbíhaly sliny na tu rajskou, volám příteli na hory a on - máme zrovna oběd, dneska je rajská..
No tak nezabijte ho..
Cinq až pojedeš vezmi si s sebou fotku mimi, jestli už máš. Naštěstí si s přítelem voláme, tak ta samota jde vydržet, ale to víš, stýská se mi..
Jinak se všichni mějte a přeji krásný a slunečný víkend ![]()
Monaliso
dnes tedy budeš mít svůj slavný den, krásně svítí sluníčko a tak ti přeji, aby tě to sluníčko provázelo celičký život.
Vsem preji peknou sobotu
Lajka
Pekna fotecka
brisko je super ![]()
Monalisa24
Preji ti ten nejkrasnejsi den
doufam,ze svadba bude takova jakou jsi ji chtela,vse nej a nej ![]()
(nejsem dobra v blahoprani
![]()
Matulinko
Tak jsem ho nemusela ani postrelit
moc se mu ten byt libi
jeste nad tim nejak kouma,ale vypada to,ze konecne se rozhoupal
do uterka se musi vyjadrit,ale vcera porad mluvil o tom byte,takze to vidim tak,ze ho koupime
uz si delal i nejake planky ![]()
Jinak holky dneska se sem jeste mrknu a zitra uz pelasim do sve rodne vlasti(teda vlastne ne,protoze moje rodna vlast je slovensko ![]()
budete mi chybet
a internet taky ![]()
Co mate v planu dneska
my poobedvame a jdeme krmit kaceny
a labute
(snad nejsou nemocny ![]()
Přeji všem krásnou a pohodovou sobotu.
Cinq - přeji ti šťastnou cestu a ať si to tady v ČR krásně užiješ.