Poradna duly
Jana Čurdová
EvikP,
už je to vážně lepší, díky moc za starost.
Vidíš, jak je super změnit lékaře, co? Přeci je logické, když máš takovouhle práci, abys byla doma a v klidu. Navíc se ti nemoci pořád vrací, je vidět, že jsi oslabená.
Tak na sebe dávej pozorka.
Ahoj holky, hlásím se po delší době. Na odběru plodovky jsem nebyla, můj Dr. řekl ať udělají znovu tripple testy, ty byly minulé úterý a v Gennetu mi řekli, že 1 hodnota vystoupila, ale 2 zůstali blbé a můj dr. ty výsledky ještě nemá tak nevím na čem jsem. V neděli volala tchýně a pořád mi zarputile říká „mamino“ jsem na to úplně alergická, už jsem jí i říkala, že se jmenuju Monika a mamina budu až v létě a ona si to nedá vymluvit. Neví sice o mých problémech s D.S. ale i tak.
Holčinky, musím prchat, zítra vás snad dočtu a pokecám. Pa.
monikob ,
holka zlatá drž se, určitě to bude dobré, pokud je po týdnu posun v jedné hodnotě, za týden už to může být všechno v pořádku. Moc na tebe myslím a drž se.
Ahoj Kocky,
matulienko pekna maminka obranarka z teba je… ale no nejak to tym detom treba vysvetlit ![]()
no a chlap je zlaty, uz mame obaja dost rokov a neskoro sme sa nasli tak sa snazime nejak dat dohromady jednu domacnost (nech uz vieme co budemetlacit do nasho babatka) a este on je profesional kuchtik, takze u neho jedlo vyzera tak o 200 tried vyssie ako u mna vsetky tie staromaminkovske omacicky. Ziadne hrady a lodky z jedla nestaviam ![]()
Polin no myslim ze sa budeme este smiat. Aj ked uz teraz sa pomaly zaciname na to s kamoskami bavit, ked kazde dva kroky povytiahnem nohavice (nemam srdce nosit opasok cez brusko, ale uvazovala som ze si kupim traky
), ze vyzeram skor ako pekne stihla modelka a nie ako mamca v 4mesiaci
ale myslim ze ked to pride tak nam to vyrasi poriadne za noc a to bude rano sok...... a asi pridu na radu teplaky nasich chlapov aby sme rychlo dobehli nieco kupit na seba ![]()
monaliso hezka nevesta
EvikP tak si zacinaj teraz pekne uzivat tehotenstva a hlavne poslednych dni so spankom ![]()
Saryk75 tak s ulitlostou na bramborovou kasi sa pridavam… tak 2kg zemiakov za tyzden..... uz zacinam mat hlasku " cokolvek so zemiakovou kasou
"
Inak kocky, zacina to vyzerat ze presuvam natrvalo svoje najcastejsie stanovisko v byte… zo zachodu do ladnicky.
ale hlavne ze uz je dobre…
zatial vam krasny vecer, ja si pojdem asi tosku uzit slniecka kym svieti a tesim sa na vas
Papa
Ahoj všem,
tak dneska jsem zase v práci - bohužel ještě pořád. Ale moc mě potěšilo, když jsem mluvila se šéfem, který povídal, že nějaký jeho kolega v rádiu má teorii, že těhotná žena je krásnější a prý je to pravda. Ooo ten je tak galantní
Prý ze mě vyzařuje vnitřní štěstí.
Je pravda, že poslední týden si těhotenství začínám opravdu užívat. A asi je to na mně znát.
Tak já to pomali zabalím a hurá domů. Co já si asi uvařím… hmm… mám hlad - spíš chuť. ![]()
Kačkač
Krásné úterní ranko všem těhulkám přeji.
Dnes máme v práci v jídelně k obídku bramborovou kaši - huráááá. Snad nebude mimátko protestovat. ![]()
Kacatko
no, musela jsem to vzít drsněji do rukou, už se od nich nechal natrápit dost. zatím jsem to řešila přes malýho, aby to šel říct učitelce a tak, jenže on nechce žalovat a je to. Ale pak někomu natře a bude on ten špatněj. Tak mi paní učitelka řekla, maminko, pojďte na ty syčáky vlítnout se mnou:-))
On malej si to chvíli nechá líbit, ale pak vyjede a bylo by zbytečně zle.
Bambulko
tobě vyvařují na přání? Já už neobědvala ani nepamatuji, leda o víkendech ![]()
Kacenko78
teda, šéf je milej a příjemnej, to je fajn:-)) jen se nech rozmazlovat, ona má pak žena hned hezčí den, co?
Ahoj holčinky těhulky,
EvikP, mám pocit, že píšeš o mém šéfovi:-). Pracuju 50km od bydliště a kvůli dojíždění mě také nechal Dr. doma na PN. Šéf pro mě nechá vozit:-), když potřebuje v práci pomoct (zaučit novou, udělat DPH apod.). Zítra mě to čeká zase… chjooo… ale je super mít takové šéfy, viď?
Matulienko, my to máme ve školce také. Peťulku zlobí jeden dost děsný kluk - a ten můj truhlík si nechá všechno líbit. Učitelka ve školce mu řekla, že mu má jednu vrazit - to je teda přístup. V pondělí jsem si s ní o tom promluvila a prý se o to postará. Dnes mi ráno Pitrýsek říkal, že nesmí s Matyášem ani promluvit. Tak nevím, jakou volí ty učitelky ve školce taktiku, ale moc se mi nezamlouvá. Dnes mají karneval. Celá školka. Včera jsem celé odpoledne šila masku na kouzelníka:-)
BambulkoH, to Ti závidím - tu br. kaši. Také jsem na ni teď nějaká ulítlá, ale nejen na kaši - asi na všechno:-). To já musím vařit doma - sama:-(. Nejvíc se těším na víkend, to vaří tchýně a samé dobrůtky… mňam:-)
Kacenko78, téééda, Ty máš ale šéfa džentlemana:-). S tím „užívám“ těhotenství se není čemu divit. Druhý trimestr je z těhotenství ten nejlepší!
monikab, držím moc palečky, aby bylo miminko i Ty v pořádku! Myslím na Tebe!!!
Tamik, jediné, co Ti můžu poradit je to CS-0, tzn., že ještě nejsi otevřená - což je dobře:-), jinak vysvětlení najdeš tady
Jinak všem děkuju za gratulace, jako mladá paní si to fakt užívám, ale jinak se cítím pořád stejně:-)
Koupila jsem si ráno, když jsem šla ze školky, obložené vejce, tak si na tom teď jdu pochutnat.
No, to jsem celá já:-)
Zapoměla jsem se přihlásit. Ten dlouhý příspěvek je ode mne:-)
Matulienka,Monalisa no holky,popravdě mě ten včerejší výlet do práce překvapil. Většinou jsem čekala, že budou říkat, jak se ulejvám a užívám si doma, ale opak byl pravdou. Všichni mi přáli a ty povinnosti, které jsem tam měla se dělaly mnohem lépe.
Cinq a ostatní maminky , jak u vás vypadaly ty první pohyby mimi? Jak jste to cítily? já se teď pořád zkoumám, hlavně když ležím večer a mám tu kůži napjatou, a snažím se vnímat, co se děje uvnitř. Tak poraďte nám, co to ještě nikdy nezažily.. Je to jako šimrání nebo je to znatelnější? Já už se nemůžu dočkat! ![]()
Zatím všem páčko a užijte si dnešní den. Počasí nic moc, ale uvnitř nás to musí svítit ![]()
Kačkač
Ahoj holčiny,
zdravím všechny zase po pár dnech.
Posílám velkou gratulaci Monělise, přeji krásný společný život a hlavně ať vám vaše miminko dělá jen samou radost.
EvikuP, vítám Tě mezi mámi, co jsme doma, je to pohodové (ale mně už to příjde doma dlouhé).
Monikob - moc držím palce, ať je do dobré. Oni taky doktoři pokaždé nemají pravdu.
Já jsem byla na kontrole v pátek, mimi bylo OK, už zase ležet nemusím. Triple testy mi budou dělat až za 14 dní, tak jsem trochu nejistá.
A v neděli mi náš kočičák skočil na bříško (nevšimla jsem si, že se blíží a byl rychlý
, tak doufám, že to mimískovi neublížilo, mám docela strach. Ale nekrvácím ani břicho mi nebolí. Prostě to nemůžu mít chvíli v pohodě.
Strašně závidím těm z vás, co mají na něco chutě, já tedy zatím nemám na nic. Jím normálně, ale že bych něco preferovala … naopak když to sním, tak si říkám, že jsem vlastně ani na to chuť neměla.
Taky jsem podle naší domácí váhy nepřibrala, u dr. 40dkg (ale váží mě oblečenou, takže stačí si vzít lehčí/těžší kalhoty nebo o svetr víc/míň, a je to jinak).
Kacenko78
první pohyby, bylo to zvláštní, je divné to popsat, cítila jsem, jako by uvnitř mne plavala rybka, takové jemné vlnění a šplouchání:-))
Je to sice 6 let, ale tohle se nedá zapomenout. je to krásné a zvláštní. A Už se na to děsně těším ![]()
Holky vím že s naším těhotenstvím to moc nesouvisí, ale mám otázku. Neviděla jste některá v pátek film Doktor T a jeho ženy???
Nenahrálo se mi posledních pár minut a tak nevím jak to dopadlo!!?? A nikdo v mém okolí se nedíval - to je zákon schválnosti!!!