Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
22.2.06 16:50

Ahoj. Zdravím všechny těhulinky s pupíky, i ty bez pupíků. Já zatím taky nic moc.
Já mám omezené vycházky na 4 hodiny. Zpočátku jsem poctivě dodržovala, ale co je mi teď lépe, tak už mám roupy a doma mě to moc nebaví. Takže porušuji a doufám, že si na mě nevzpomenou. Já mám známouk, u které kontrola v těhotenství byla. To vypadá, že chodí za všemi. I když podle mě je to blbost, aby těhotná ženská musela dřepět doma. Já mám PN z důvodu, že mám práci v terénu a mezi lidmi, kde bych mohla třeba přijít k úrazu a je taky náročná na stresové situace. Ale jinak mi nic není, tak si myslím, že bych měla mít hlavně klid, ale ležet nemusím.
Sny mám taky o mimču. Zatím se mi zdálo, že jsme měli kluka a pak zase holku, tak se nechám překvapit, co vlastně to bude. Ale ty sny jsou taky takové nesmyslné. Přesně,jako tady někdo psal, dítě celý den nevidím, vůbec mi nedochází, že mám kojit. Když večer přijdu domů, tak ho hlídá má mrtvá babička, která u toho peče buchty. Dítě je celé pomazané něčím bílým a když se zeptám, co to jako je, tak prý pudr, že to je dobré na pleť. :lol: :lol: Prostě pako. A nebo porodím a dítě je už oblečené a vypadá tak na jeden rok. Jednou dokonce hned chodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.2.06 20:51

Nykam v pohodicke s tym bruskom… moje vyzera tiez ako by sa este niekde zabudlo. Len taka mala gulicka prisne utajena pred zrakmi nezucastnenych. Myslim, ze to na nas zachvilku pride a dockame sa aj tehotenskeho oblecieni. Vsak Matulienka?

Kacenka78 ja so uz tiez zacala pomaly uvazovat o cviceni a prave mi kamaratka poslala z ciech jednu knizku a mozem povedat ze sa mi hodne paci. Napisala to Lucie Vyborna a vola sa Fit maminka . Je tam viac druhov cvicenia a Lucka pocas svojho tehotenstva obehala rozne druhy cvicenia pre tehotne a pise tam na co konkretne si dat vazne pozor a co mozes. Kamoska cvicila s nou cele tehotenstvo a aj po porode a terz mozem povedat ze ma postavicku snad krajsiu ako pred porodom :lol: . Takze sa asi pomaly zacnem hybat uz aj ja…

S tymi snami sa pridavam. Zrovna dnes v noci ich bolo asi tisic az som sa musela v sne prehovarat ze sa musim prebudit, ze to nie je normalne. Tak snad to budu len nase splasene hormony a prirodzeny strach ci to zvladneme. :? teda aspon sa tomu snazim verit.

Inak kocky musim sa pochvalit..... ale psssst nech to vsetko vyjde. Uz mame rezervovane letenky 8) takze to vyzera ze si nebudem musiet tehotensku knizku len kreslit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.2.06 08:17

Kacatko
jasně, i naše bříška narostou:-)Mne se včera všichni ptali, kde mám bříško, jsem slíbila, že příště ho vezmu sebou:-))

Jinak kontrola dopadla dobře, výsledky mám zkusit za dva týdny zavolat. Váha stejná a měla bych s tím něco začít dělat:-)) Se jim řekne, ale jak? :roll: Jinak mám žádanku na genetický ultrazvuk ve 20 týdnu, tak to se fakt těším, je to tam i přes objednání na dlouhé čekání. :roll:
No, u kadeřnice bylo skvěle, ale nastal problém, ufikla mi ofinu :twisted: , mám pocit, že vypadám jako blbeček :roll: Deset let mám dlouhou ofinu pod bradu a teď pár cenťáků. Všichni sice říkají, že je to fajn, ale já se necítím dobře…vůbec :(
No, za chvíli vyrážím k zubaři, to se taky těším, to dnes bude den.
Jinak vycházky a nevycházky, mě včera sestřička říkala, že kontroly chodí i na těhu, záleží na zamětnavateli..dost často je to na jeho popud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
23.2.06 09:48

Ahojky těhulinky :-)
přeji všem krásný den :-)

TAk jsem se rozhodla, že v práci skončím. Nechovají se ke mně zrovna moc dobře…jak už jsem psala. No a jak se mi, panečku, ulevilo. V pondělí jdu ke své gyn dr, i když musím říct, že s ní moc spokojená nejsem, nějak to v poslední době fláká. Asi přejdu jinam. Ještěže mám výborného obvoďáka, který dává i dlouhé vycházky :)

Monaliso, máš ode mě SZ - právě kvůli té dr, vím, že jsi také z CV.

Matulienko, já taky byla na těch testech, ale jen mi vzali krev a pořádně mi nic neřekli, o velkém UTZ už vůbec…kdybych to nevěděla od kamarádek a z webu, tak ani nevím, že se chodí… tak ti přeju, ať máš všechno v pořádku a abys nám už krapet ztloustla, holka jedna :D

Ostatní holčiny, ať pěkně prospíváte, neblinkáte a máte zdravá bříška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.2.06 10:56

Holky, já už jsem teda v 18.týdnu a nosím své původní džíny. Nevím, kdy bříško vykoukne, ale každé ráno se začínám modlit, aby to ještě nebylo, protože doma nemám nic většího. 8O Tak abych měla v čem odejít do práce. Zatím je doma vše ve velikosti 38. A manžel váží o 40kg více než já, takže v tom bych se zase utopila. Je fakt, že manžel mě tak co 2 dny posílá koupit něco na sebe, ale mě se zetím nějak nechce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
23.2.06 11:00

Zdravíčko

To já už nejsem v práci měsíc a musim říct, že perfektní. Pochybuju, že bych mimčo vůbec donosila, kdybych tam chodila, protože to je práce jenom o stresu a buzeraci. Včera sem se tam byla podívat a ještě dořešit nějaký věci, tak mě velitel přemlouval, jestli se nechci vrátit, když už je mi dobře. Ale ani náhodou. Doma je to v pohodě a stíham spoustu věcí, který sem musela pořád odkládat.
Zkoušim cvičit, ale jen podle sebe. Byla sem zvyklá dost sportovat, ale v těch prvních 3měsících mi bylo tak zle, že sem se pomalu nehla. No takže teď si cvičim jen cviky na protahování a taky na prsa, protože se mi opravdu nebezpečeně zvětšily. Uvažuju o tom, že si koupim tu knížku s Lucií Výbornou. To je dobrej tip.
Jinak já to mam v pohodě, protože vim, že mě žádná kontrola nepřijde. Teď už chodim na procházky a vůbec mam daleko víc energie. Předtim sem chodila jen vyjímečně, protože když mrzlo, tak mě venku nesnesitelně bolely prsa. Hm nevim pořádně čim to je. A vůbec mi tady holky přijdete daleko informovanější co se těhotenství týká. To já furt lítam po nějakých stránkách, ale připadam si jako hňup, protože se pořád musim na něco někoho ptát. Čauky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.2.06 13:17

Nykam,

ale neboj, do všeho se dostaneš, proto sem všechny chodíme, plkáme a sdělíme si navzájem ty novoty, věci, co se dějí a mají dít:-)) Teda, závidím to nestrach z kontrol, já chci takyyyyyy.

Saryk šmudlinko, taky doufám, že to bude OK, to že mi dali tu žádanku na tenultrazvuk mne dostalo, při prvním jsem ji měla až po špatných genetických testech.
Jasně, běž z práce, když jsou tak hnusní. přeci potřebuješ klid a pohodu.
A kdy budeš mít výsledky ty?

Jinak zubař dobrý, jen mi odstranila zubní kámen, kazík žádný, to jsem ráda:-)) Malej to nějak nezvládl, i přes dlouhodobé přislíbení, že nic nebude dělat, ječel, držel kliku a chtěl prchnout.Pak hned asi po 2 minutách si sednul, otevřel pusu, nechal si ji prohlédnout a pak normálně z křesla zdrhnul, div, že neporazil doktorku. Pak vyhrkl, že to bylo naprosto zbytečný a příště už nebude ječet:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.2.06 13:19

Monikob
klid, já taky nosím původní oblečení, něco mi i padá:-)) Včera jsem byla na kontrole a u kadeřnice..ta si myslí doteď, že nejsem těhu:-)) příští prohlídku už bříško bude…tak slibuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.2.06 13:28

Mě právě kámošky píšou, ať jim pošlu fotku s bříškem a nemůžou pochopit, že v 18. týdnu žádné nemám. 8O A já si představuju, že se jednou ráno probudím a budu mít břicho jak balon :) Ale po neděli už si radši něco koupím, kdyby náhodou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
23.2.06 15:12

Ahojky děvčátka,

tak svoje sny radši vyprávět nebudu. Včera jsem jeden říkala manželovi a ten se tak smál. Prostě samé hlouposti… O mimi zatím vůbec žádný sen. :-(
Jinak u mě nic nového. Lebedím si doma a je mi fajn. Včera jsem byla na skok v práci a všichni byli moc hodní. A šéf na mě tak významě pomrkával a druhý šéf mi zase moc děkoval,že jsem se tam zastavila… Jsem zvědavá,kdy přijdou s tím,že budu i fakturovat doma za kolegyni,která za měsíc odchází… Ale co, když mi to budou vozit domů,tak proč ne. Každá koruna je dobrá. Ne? A až mě to přestane bavit, tak jim řeknu,že už na to nemám čas ať si najdou někoho jiného.

Včera jsem to nevydržela a koupila dva fialové dudlíky… :-( jsem to ale ostuda,takhle brzo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.2.06 15:39

Eviku , v pohodě, já už si koupila jedny dupačky, jedny pidipleny, rychlozavinovačku(od mamky), froté prostěradlo do postýlky(od sestry), dudlík,botičky,ponožky,bryndák,kousátko(od kámošek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
23.2.06 15:42

Já jsem taky nějaké oblečení nakoupila, ale tohle jsem moc nakupovat ještě nechtěla, ale včera jsem to prostě nevydržela… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
23.2.06 15:47

AHOJ holky,

Když uz se tu tak bavíte o nakupování pidi veci, tak já jeste zatím odolávám, ale brzy uz začnu… Nějaké pidi věci už mám doma,od manželové sestrenky, teda dvě plné kabele.. Ale vzhledem k tomu, že jeste nevíme co čekáme,tak to pak musím přebrat, je to na holku i na kluka…

Mischiina + Mischinátko 16 tt +4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.2.06 15:55

Já taky něco dostanu od švagrové, tak jsem si koupila jen jedny dupačky pro radost. Neutrální žluté. A ta rychlozavinovačka je do modra, říkaly jsme si, že spíš holku do modré, než kluka do růžové. Ale i ta růžová byla sladká. No, v Intersparu byly slevy, tak jsme neodolaly. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
23.2.06 15:58

To já mám taky už asi 4 tašky pidi věciček od ségry,ale já to přebírat nebudu. Musím dát dokupy všechno,jelikož my se dovíme, co čekáme až na porodním sále… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí