Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, taky budeme mít překvápko (tedy doufám, že něco nezpozoruju na UTZ)
Věci už taky trochu kupuju. Po nikom bohužel nic nedostanem, takže všechno musíme obstarat. Kupujem spíš neutrální, možná trochu do modra, ale jak říkal Evik, lepší modrá než růžová. Já jak jsem teď doma, už mám sepsáno všechno co budu potřebovat, dokonce i kde bychom to koupili a už se nemůžu dočkat, až budeme kupovat. Necháme to na květen. Někdy v druhé půlce bude veletrh v Praze - For Kids, který doporučuji, protože tam mají veletržní slevy - hlavně kočárky, autosedačky apod. Byla jsem tam loni, kdy to byl první ročník a bylo to moc pěkný, i když menší. Letos plánují rozšíření. Takže uvidíme, co koupíme tam, ostatní spíš přes net - kromě oblečení - to chci vidět a osahat ![]()
Jinak jsem si včera koupila dle mého dobrou knížku. Chtěla jsem původně jinou, ale dávat 500,– za knížku o tom, jak s dítětem manipulovat mi přijde opravdu moc a taky jsem nechtěla knížku přeloženou z jiného jazyka, protože jinde mají jiné podmínky… Tak jsem prohlížela a myslím, že jsem našla bezva věc: Špaňhelová Ilona: Dítě - Vývoj a výchova od početí do tří let. Je to slabá knížka (97stran), ale je tam dle mého to zajímavé a to jen ta 119,–Kč
Tak zatím a krásné odpoledne a večer všem maminkám i miminkům
tatínky nevyjímaje ![]()
Sice to říkala Monča,ale já mám naprosto stejný názor. Lepší holka v modrém než kluk v růžovém.
Kačenko myslíš,že to do srpna vydržíme s tím překvápkem. Teď to asi ještě jde,ale až to pak začne kopat…nevím nevím. Já teda myslím,že budeme mít holčičku. Tak nějak podvědomě. Radši na to připravuju manžela, aby pak nebyl u porodu zklamaný. Pořád totiž tvrdí,že ví co udělal a že to bude na 100% kluk… ![]()
Jo tak na ten veletrh určitě půjdu. Kde se koná? V Letňanech nebo v Holešovicích?
Ten veletrh je 25.-28.května v Letňanech. Jinak na netu www.forkids.cz Loni tam byla možnost zaslat registraci a oni poslali „slevenku“ na vstupné, tak se koukej, jestli se tam letos taky neobjeví.
S tím překvapením vůbec nevím. Ráda bych to vydržela, ale bude to těžký. Taky budu při UTZ pořád pátrat a koukat do těch míst, jen doufám, že mimi není exhibicionista a nebude mi to ukazovat ![]()
Myslím, že budeme mít holčičku. I máma říká, že dle nějakých babských rad to u mě na holčičku vypadá. Jenže nedávno jsem ještě zase byla přesvědčená, že to bude kluk, kterého jsem moc chtěla. Teď už je mi to úplně jedno. Taťulda chce holčičku, kluka už má. Jen nevím, jak jí bude trénovat hokej a fotbal ![]()
Ahoj všichni!
Já už vyfasovala od svý švagrový taky ohromnou tašku pidivěciček. Problém je, že má dvě holky, takže jasně převládá růžová. Moje mamka sice konstatovala, že na doma je to přece jedno, že to můžu dát i klukovi, ale já jsem rezolutně proti. Přesně jak už tu padlo - holčička v modrém - v pohodě ale kluk v růžové - nikdy!!!! ![]()
Na zítra mě kámoška, co už je ve 22. tt, přemluvila, ať s ní vyrazím do jednoho obchodu do Německa (máme to asi 40 km), že prý tam mají velký slevy a pěkný věci, tak už holt budu taky nakupovat. Ten veletrh v Praze by mohl být prima, tak to tu, prosím , v květnu někdo připomeňte, ať si na to vzpomenu! Doufám, že v tý době budu ještě moct někam jezdit…
Jééé tak to bychom se tam mohli někde sejít. Protože jak se znám, tak jak uvidím těhu maminu tak budu očumovat, jestli to není některá z vás…
Třeba ve tři u hlavní brány… ![]()
Když tak na ty stránky koukám, tak to by mohli těhotnejm maminám dát taky vstup zdarma.
![]()
Ahoj holky! ![]()
Ja jsem sice cervencova, ale dovolila jsem si k vam nakouknout. ![]()
Briska prijdou, to se nebojte - taky skoro zadne nemam ![]()
Koukam, ze skoro zadna nevite, co to bude.
To jste hoky statecny.
Taky bych asi radsi chtela prekvapko, ale tatka to „potreboval“ vedet. ![]()
Jinak jsem se jeste netroufla nakupovat. Ale snad uz brzy. ![]()
Já tam jdu určitě, tak to ještě připomenu. Sejít se klidně můžem. Sedneme na něco k pití a poklábosíme ![]()
No podle modreho metriku…
![]()
Jasne kluk! (Cekali jsme holcicku, ale bereme i kluka
). Bylo to videt uz ve 14. tt!
Ty nase dva metriky vypadaji vedle sebe krasne, co???
Jeste jsem tu takovy u nikoho nevidela. ![]()
Tedy holčiny, taky mne přechází ta síla nenechat si to říct
Jsem baba zvědavá a na sonu to určitě poznám, ale nevydržím se nekoukat, manžel chytře řekl, že když to já budu vědět, nemám mu to říkat, no ale to přeci nejde, blázen..si myslí, že něco takovýho vydržím neříct ![]()
Helli
tak si užij nákupy a hlavně opatrně, jasný?
Sonule
Můj metřík sestavoval manžel… chlapeček na růžovém metříku…
![]()
Sonule
Už ve 14tt? Tak to by to mohl dr. toho 14.3. už taky vidět. Tak to mu musím říct,že to vědět nechci,aby mi to náhodou omylem neřekl… ![]()
A už máte jméno?
Ahojky holky,
přeji vám příjemné odpoledne a pohodový večer.
U nás chce vědět hlavně manžel co budeme mít. Tak uvidím jestli to na ultrazvuku bude vidět, jen nevím jak hodně je to z ultrazvuku spolehlivé??Znám případ, kdy jim do poslední chvíli říkali, že to bude kluk a byla to holčička. A to bych tedy zažít nechtěla!