Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
27.2.06 16:06

Míšo, zpráva došla v pořádku, už jsem ti odpověděla, odpověď tam nemáš? Já bydlím nahoře na Teyshlové. Musím se přiznat, že mě to docela dojalo- taková náhoda. Ty těhu hormony se mnou teda dělají divy. Já mám termín 10 dní po tobě. Čekáš první mimi? Já už mám 3 letého klučinu. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.06 16:10

Ahoj holky, když všechno dobře dopadne, budu mít taky srpňátko. :D . Zaujalo mě to s tou registrací do porodnice. Nevíte jestli se dá např. zaregistrovat ve dvou zároveň ? Jde o to, že jedna je blíž a druhá je prostě „lepší“ - v podstatě jestli se můžu rozhodnout, do které pojedu, až když budu rodit ? Nevíte jak to chodí? :wink:

• Citovat
  • Upravit
2058
27.2.06 16:13

Kocko,
já na Bratislavské nebyla, chodím do Blanska, teď jdu jen 24.3. na Kozí na gen. ultrazvuk. Jinak já jsem ze Slatiny…a taky Martina:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.2.06 16:13

Zziny, já o tom dnes taky slyšela poprvé. Ale zítra jdu do poradny, tak se na to zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.2.06 16:15

Mischiino,
no teda, já ani nepostřehla, že jsi taky brňáček:-))nebo jsem to věděla a už to zase nevím, což je s mou pamětí také možné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.2.06 16:16

Matulienko, na ten ultrazvuk ses objednala sama? Pokud vím, tak tam mají už 4d ultrazvuk. Nevíš, kolik stojí a jestli ti to natočí? S tou Bratislavskou jsem to jen tipla, ale vzpomínám si, že si mi už psala, že jezdíš do Blanska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.2.06 16:16

Kocko,
nevím, jak Obilňák a Milosrdní, ale v Bohunicích se registrovat nemusíš.
Zinny,
Vítám mezi srpňátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.2.06 16:19

Kocko,
já ti nevím ceny a vůbec nic, dostala jsem žádanku a tak jsem se objednala.
Ale tady je telefon, jestli chceš něco zjistit, byla tam moc ochotná sestřička…542 221 740 a pak můžeš dát vědět:-)) já se v tý rychlosti na nic nezeptala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.2.06 16:27

Díky. Zkusím tam zavolat zítra, dnes už tam asi nikdo nebude. V prvním těhu jsem byla na 3d ultrazvuku v Heliosu, tenkrát se tam platila pětistovka a v ceně byla i videokazeta a jedna fotka. To bylo před 4 lety, takže už to určitě podražilo. Asi jsi dostala žádanku na normální ultrazvuk, protože 4d je nadstandart a žádnou žádanku nepotřebuješ.
Já bych ráda rodila opět v Bohunicích, ale na tu registraci se raději zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.06 16:31

díky za přivítání :wink:
tak to je bezva, že se v Bohunicích zaregistrovat člověk nemusí. To je pro mě celkem důležitá informace. :lol:
A jak holky taková registrace vůbec probíhá? To dostanete v poradně nějakej „papír“ a pak jdete do nemocnice nehlásit, že tam tehdy a tehdy chcete rodit? A co všecho po vás v té porodnici chtějí? Příliš mnoho otázek, že … :oops: No ještě, že existují diskuze na emiminu :oops:

• Citovat
  • Upravit
2058
27.2.06 16:35

Kocko,
tak v heliosu se platí pořád ta pětistovka. Jinak já bych taky chtěla rodit v Bohunicích a jedna známá, co rodí v dubnu říkala, že tam se registrovat opravdu nemusíš, ale klidně se optej, ona jistota je jistota:-))
Já ani o 4d ultrazvuku neuvažuju. Myslím, že mi stačí ten obyč…i když nikdy neříkej nikdy :lol:
A jasně, že jsem dostala žádanku na normální ultravuk, na jiný se žádanky opravdu nedávají. To už si objedná jen ten, kdo to chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.2.06 16:40

Zinny, ty jsi taky z Brna????? Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.2.06 16:45

Holčiny, teda Brnečko začíná mít převahu :lol:
Někdy bychom mohly někam zajít..abychom se pak v porodnici poznaly:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.06 16:54

Tak z Brna bohužel nejsem. Ale v Brně jsem každou chvíli, ale to se asi nepočítá, že? :lol: Do Bohunic bych to měla od nás za normálních okolností asi tak půl hodinky, jenže na srpen chystají objížďku, tak bych taky do té porodnice mohla jet třeba 2 hodiny :evil: , a proto se nějak nemůžu rozmyslet. :wink: Ale pořád si říkám, že je to ještě za dlouho a ono to všechno nějak dopadne :wink:

• Citovat
  • Upravit
2058
27.2.06 19:35

Zizíku,
ale počítá, to je .....skoro Brňačka:-)) I kdyby jsi byla odkudkoliv, prostě srpňátka jsou srpňátka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí