Poradna duly
Jana Čurdová
Míšo, zpráva došla v pořádku, už jsem ti odpověděla, odpověď tam nemáš? Já bydlím nahoře na Teyshlové. Musím se přiznat, že mě to docela dojalo- taková náhoda. Ty těhu hormony se mnou teda dělají divy. Já mám termín 10 dní po tobě. Čekáš první mimi? Já už mám 3 letého klučinu. Martina
Ahoj holky, když všechno dobře dopadne, budu mít taky srpňátko.
. Zaujalo mě to s tou registrací do porodnice. Nevíte jestli se dá např. zaregistrovat ve dvou zároveň ? Jde o to, že jedna je blíž a druhá je prostě „lepší“ - v podstatě jestli se můžu rozhodnout, do které pojedu, až když budu rodit ? Nevíte jak to chodí? ![]()
Kocko,
já na Bratislavské nebyla, chodím do Blanska, teď jdu jen 24.3. na Kozí na gen. ultrazvuk. Jinak já jsem ze Slatiny…a taky Martina:-))
Zziny, já o tom dnes taky slyšela poprvé. Ale zítra jdu do poradny, tak se na to zeptám.
Mischiino,
no teda, já ani nepostřehla, že jsi taky brňáček:-))nebo jsem to věděla a už to zase nevím, což je s mou pamětí také možné ![]()
Matulienko, na ten ultrazvuk ses objednala sama? Pokud vím, tak tam mají už 4d ultrazvuk. Nevíš, kolik stojí a jestli ti to natočí? S tou Bratislavskou jsem to jen tipla, ale vzpomínám si, že si mi už psala, že jezdíš do Blanska.
Kocko,
nevím, jak Obilňák a Milosrdní, ale v Bohunicích se registrovat nemusíš.
Zinny,
Vítám mezi srpňátky.
Kocko,
já ti nevím ceny a vůbec nic, dostala jsem žádanku a tak jsem se objednala.
Ale tady je telefon, jestli chceš něco zjistit, byla tam moc ochotná sestřička…542 221 740 a pak můžeš dát vědět:-)) já se v tý rychlosti na nic nezeptala ![]()
Díky. Zkusím tam zavolat zítra, dnes už tam asi nikdo nebude. V prvním těhu jsem byla na 3d ultrazvuku v Heliosu, tenkrát se tam platila pětistovka a v ceně byla i videokazeta a jedna fotka. To bylo před 4 lety, takže už to určitě podražilo. Asi jsi dostala žádanku na normální ultrazvuk, protože 4d je nadstandart a žádnou žádanku nepotřebuješ.
Já bych ráda rodila opět v Bohunicích, ale na tu registraci se raději zeptám.
díky za přivítání ![]()
tak to je bezva, že se v Bohunicích zaregistrovat člověk nemusí. To je pro mě celkem důležitá informace. ![]()
A jak holky taková registrace vůbec probíhá? To dostanete v poradně nějakej „papír“ a pak jdete do nemocnice nehlásit, že tam tehdy a tehdy chcete rodit? A co všecho po vás v té porodnici chtějí? Příliš mnoho otázek, že …
No ještě, že existují diskuze na emiminu ![]()
Kocko,
tak v heliosu se platí pořád ta pětistovka. Jinak já bych taky chtěla rodit v Bohunicích a jedna známá, co rodí v dubnu říkala, že tam se registrovat opravdu nemusíš, ale klidně se optej, ona jistota je jistota:-))
Já ani o 4d ultrazvuku neuvažuju. Myslím, že mi stačí ten obyč…i když nikdy neříkej nikdy ![]()
A jasně, že jsem dostala žádanku na normální ultravuk, na jiný se žádanky opravdu nedávají. To už si objedná jen ten, kdo to chce.
Holčiny, teda Brnečko začíná mít převahu ![]()
Někdy bychom mohly někam zajít..abychom se pak v porodnici poznaly:-))
Tak z Brna bohužel nejsem. Ale v Brně jsem každou chvíli, ale to se asi nepočítá, že?
Do Bohunic bych to měla od nás za normálních okolností asi tak půl hodinky, jenže na srpen chystají objížďku, tak bych taky do té porodnice mohla jet třeba 2 hodiny
, a proto se nějak nemůžu rozmyslet.
Ale pořád si říkám, že je to ještě za dlouho a ono to všechno nějak dopadne ![]()
Zizíku,
ale počítá, to je .....skoro Brňačka:-)) I kdyby jsi byla odkudkoliv, prostě srpňátka jsou srpňátka:-)