Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1882
28.2.06 11:32

Matuleinka to věřím, proto vám všem tak závidím… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
28.2.06 11:47

Helli , nic jsi nepřehlédla … já jsem to tu ani neventilovala, že na tu plodovku jdu. Já tam jsem doporučena automaticky vzhledem k mému věku. Sice mi kdesi radili, že to mohu klidně odmítnout, protože je to rizikové, ale máme celkem dost jasno v tom, že postižené dítě nechceme, takže tam pro klid v duši raději jdu. Věřím, že nedojde k tomu, že budu muset řešit, co dál …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 11:54

Ahoj holky,
nemůžu se přihlásit, ani mi nešlo napsat odpověď tak to zkouším znovu…
danielat

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.2.06 12:02

Jupí!!!!!
Tak budu psát jako anonym :lol:
Byli (nebo byly :lol: ?) jsme skoro 3 týdny doma, za tu dobu jsme odpočívali, snažili se jíst, už týden nezvracíme… dokonce začínají chutě (utopenci, to je hit :lol: ), tak jsem si to užívali a je nám dobře, fakt mi to moc pomohlo… a kdyby nešlo o penízky, tak už mě nikdo v práci neuvidí :D Čekáme na výsledky triple testů a roste nám bříško

Helli, Evikku : držím palce na amnio, určo to dobře dopadne!!!!!!

Papapa Danielat (17tt)

• Citovat
  • Upravit
573
28.2.06 15:13

Ahoj holky, tak jsem včera byla nakupovat s mamkou v Praze na Chodově a při té příležitosti jsem se šla juknout do C&A na těhulkovský kalhoty. Ne že bych to už potřebovala, protože bříško mi nějak ještě neroste, ale jen tak. No a představte si, že měli velikosti jen 44 a více 8O No v tom bych se ztratila, asi je v Praze moc těhulek a všechno bylo vyprodané :( No budu muset juknout jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.2.06 15:16

Ahoj, tak zdravím po nějaké době. Dnes jsme byli na kontrole, jsme v pořádku, takže zase na chvíli uklidnění.
Helli - my máme taky ICSI a kvůli tomu nás nikdo na genetiku neposílal. My tam přesto byli, mám malou chrom. odchylku. Ale po screnningu ve 12.týdnu a teď to vypadá, že i tripple testy budou OK, tak sama genetička nám tu plodovku spíše vymlouvala, takže jsme to nakonec nepodstoupili. Znám i další děvčata, co měla ICSI a na amniocentézu nemusely, ani jim to nebylo nabídnuto. A vy jste měli špatné trippl testy, protože to u dvojčat vychází pozitivně. Nebo na to jdete jen kvůli ICSI ? ?
Přesto Helli i Evi, moc držím palce, ať je to v pohodě a samé dobré výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.2.06 19:49

EvikP ono to urcite pride same a po par veceroch si budes ista ze je to tvoj prcek a nie ziadne posuny v crevach :-) No a ja aj ked som prvorodicka, tak je mozne ze to citim skor pretoze hodne dlho pracujem s energiami (ako blbo sa o cita) a ked citim u inych ludi veci, tak by sa mi patrilo mojho mimiska asi tiez citit. :oops:

Matulienko tak mi sme na tom vecer obdobne. Lazkame si a hned sa dolu niekto stazuje ze toto akoze nie je vhodne na spanie, ze to tlaci tak sa posunut o par centimentrov… hmmm ste kusok a podobne. Keby ma niekto natacal ako sa tu vrtime kym sa dohodneme spolu v akej polohe bude spokojna pecicka aj maminka tak nam to trva. Ale je to krasne take stazovanie sa z vnutra :lol:

TAk ja sa idem pomaly davat dohromady, svagrova ma narodky tak sa vyberam na vylet tuto za roh na druhy koniec Toronta (len tak cca 60km) :lol:
Vsetkym sladke snicky a pekne vecerne rozhovory s pupikmi

PApa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.2.06 19:51

Polin , já výsledky tripple testů ještě nemám, včera mi teprve brali krev. Genetička nám amnio doporučila vyloženě kvůli ICSI. Původně jsme chtěli počkat až na výsledky těch tripple testů, ale asi to nemá moc cenu - s největší pravděpodobností vyjdou pozitivní když ne kvůli dvojčatům, tak kvůli tomu třetímu plodu. Koukám, že co lékař, to názor. Ale už jsem se rozhodla, tak to nebudu měnit. Věřím, že to zvládnem bez problémů. Tobě gratuluju k úspěšné prohlídce!!

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
1.3.06 09:24

Helli - moc držím palce, určitě to dopadne dobře. A budeš mít skoro 100% jistotu, že miminka jsou v pořádku. Budu na Tebe myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
1.3.06 10:24

Děvčátka,
tak já se zase po odmlce hlásím.

Tripple testy mi vyšly v pořádku, tak jsem šťastná, jako bleška :D Matulienko, myslím na tebe a držím palce, ať máš výsledky taky v pořádku. Dr mi to řekla už v pondělí, protože jsem si byla nechat psát nemocenskou. Chtěla mi ji jen napsat, ale já ji donutila, aby mě i prohlídla :wink: protože jsem chtěla vidět mimíška na UTZ. Poprvé mi dělala ten přes břicho a mimínek na mě otvíral a zavíral pusinku jako rybička :D bylo to krásný ho takhle vidět.

Pohyby ještě asi necítím, nebo jsem je zaměnila za bublání ve střevíčkách :lol: je ale fakt, že ráda usínám na bříšku, takže se dneska na to zaměřím a uvidíme, jestli si mimínek bude stěžovat. :wink:

Jinak jsem tedy už doma (sice ty penízky mě trochu mrzí, ale to přežijeme, než se stresovat) Stejně po mně chtějí výpomoc v práci, ale ten pocit, že už jen můžu, ale nemusím a zbavila jsem se služebního mobilu, uf. A té hromady zodpovědnosti, to je tedy pocit k nezaplacení.
Aspoň se můžu věnovat svému nemocnému hafíkovi, který se, bohudík, stabilizoval. Vycházky mám super - 9-12 13-18 hod, takže paráda :)

Oblečky nějak ještě nekupuju, neměla jsem vůbec čas. Tak snad teď prolezu, co se dá. Máme tu několik obchůdků, kde se za málo dá občas vylovit zajímavý kousek. Porovnávala jsem to s věcmi v Globusu a Tescu a došla jsem k tomu, že za stejný materiál bych tam dala 3× tolik…

Mějte se, těhulinky, krásně! Všem, co mají testy v pořádku gratuluji :! :D a všem, které to teprve čeká, moc držím palečky :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.3.06 10:36

Kočko,
tak to jsem ráda, že ti ta zpráva dorazila, tak já zase bydlím na Valouškové :)
Je to tedy opravdu dobrá náhodička. Jinak čekám první mimi :)

Holčiny brnačky i z okolí, co kdyby jsme udělaly nějaký srazík v Brně? je tu nás tu celkem dost z Brna :)

Mischiina + Mischinatko 17 tt + 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.3.06 10:40

saryk75
no na výsledky si musím ještě týden počkat. Tobě blahopřeji i k výsledkům, ale hlavně k mimiškovi, co na tebe otvíral pusinku. To musela být nádhera.
Jinak ti tedy závidím vycházky, já je mám 14-18, tak se na to 22.3.optám, jak to, že někde jdou dlouho a někde ne. :roll: Líná huba..... :lol:
Takže všem přeji krásný den a mažu dovařit oběd a nachystat baňkování, v jednu mi přijdou tři lidičkové :roll: nevím, jestli jsem to nepřehnala, ono je to hodně o energii a včera jsem měla dva lidi a byla jsem hotová, tak nevím.
Takže pa pa..zatím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
1.3.06 10:41

Ahojky holky,

také vás po nějaké době zdravím a přeji jen a jen dobré právy.

Saryku75 - jsem ráda, že ses ozvala a hlavně, že si užíváš klidu a pohody!! A je super, že pejsek je lepší, určitě má radost, že s ním jsi doma!! :)
Jinak u mě nic nového - pohyby nic a výsledky testů budu mít příští středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.3.06 10:41

Mischiina
to je skvělý nápad. Někde si těhulkovsky zapaříme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.3.06 10:47

Matulienka,
jojo to by bylo fajn s tím srazíkem. Sejdeme se třeba někdy na džusíkách :lol:

Jinak, co se týče pohybů, tak ty ještě necítím, ještě tak dva týdny si musím počkat :) Jsem v půlce 18. týdne :) Jinak jste tu v předchozích komentářích psaly o 3D utz v Heliosu, jsem tam objednaná 20.3., tak jsem zvědavá, zda se tam už paní dr. podaří zjistit mimo jiné i pohlaví našeho drobka :) Na poslední kontrole u dr., mi řekl, že prý mu " tam nic netrčí", ale že to nemám brát na 100 %, protože mimi bylo v tureckém sedu a nechtelo se moc ukazovat :) Víte už některá z vás pohlaví miminka?

Mischiina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital