Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno holky,
koukala jsem, jak jste to včera rozjely
A zrovna jsem u toho nebyla
Jsem moc ráda, že je nás zase více. A moc gratuluji všem, co mají testíky v pořádku.
Polin - moc Ti závidím tu svatbu - taky bych se chtěla ještě jednou vdávat, bylo to prima, ale uteklo mi to tak rychle
Pohyby - pořád si nejsem jistá jestli je citím nebo ne. Mohlo by to být ono, protože jinak si nedovedu vysvětlit, co mi pořád ty střeva vyvádějí
![]()
Těhu kalhoty nosím od neděle, v sobotu jsme byli na návštěvě a ještě jsem byla v normálních kalhotech, v neděli jsem si dala k obědu bramboráky a vyskočilo mi takové břicho, že na nákup už jsem vytáhla těhukalhoty. A už jsem z nich nevylezla, i když bříško kapku splasklo. Začínám být hrdá mamina! Ale moc toho není ještě vidět.
Začínám mít bobky z testů, teprve na ně půjdu - čeká mě to v úterý. Dívala jsem se do papíru, který mi dali po NT a příjde mi, že mám nějaké malé číslo u DS - asi 1:320. Nevím, ale kde to číslo vzali, z krevních testů to nebylo. Tenkrát mi ale Dr. říkala, že je vše v pořádku. Tak uvidím.
Na oblečky jsem se vypravila včera … a nakonec jsem zase nic nekoupila
A teď toho lituji. Budu to muset brzy napravit.
Cinq, o víkendu nás čekají asi dvě návštěvy, jedna z toho nevítaná, takže nic moc to nebude ![]()
Kdyby aspoň bylo počasí - prý nám tu ale má zase sněžit.
Doufám, že Ti přítel neposlal jako náhradu za sebe tchyni? To musí být zklamání místo něžností chlapa „milé“ úsměvy tchyně … To by mě fakt neuspokojilo.
A o tuleníčku taky uvažuji, ale když mě po tom vždy bolí aspoň půl dne děloha. A to jsme opatrní … ![]()
Polin
tak sice je to jenom formalitka ta svadba😉 ale prijemna formalitka,ne?
Tak si to uzij ![]()
Evusha
Blahopreji k dobrym vysledkum
a k tem kalhotum,asi je lepsi si je vyzkouset,nez si je koupis
koupila jsem si jedny pres internet a vubec mi nesedli a ani se mi nelibi
vypadaji jinak nez na internetu ![]()
Eriza
Myslim,ze to cislo berou podle veku,nejsem si jista,ale hlavne si nedelej hlavinku z toho,urcite to dopadne dobre
budeme drzet palecky
kdy jdes na ty testy a kdy mas vysledky?to abychom mohly na tebe myslet ![]()
Holky kde jste dneska ![]()
Eriza
Ver mi,ze kdyby poslal za sebe nahradu moji tchyni,ze uz by domu chodit nemusel
odstrelila bych ho
![]()
Ale on prijde
za 4hodky je doma
doufam......to by jsme mozna mohli stihnout to tulenicko ![]()
Cinq, tak to jsem přehlédla, že přítele budeš mít u sebe tak brzy
To jspu tedy lepší vyhlídky než večer s tchyní. Já mám večery s tchyní často (bydlíme v jednom domu) a moc mi to poslední dobou nebaví.
Stěhování do nového bytečku Ti tedy závidím.
Na test jdu v úterý odpoledne, kdy budou výsledky, to nevím, nemám zkušenosti. Doufám, že ale brzy, už bych chtěla mít za sebou.
Ale nevím, kdyby mi dopadly špatně (zejména hraniční hodnoty), jestli bych šla na oběr plodové vody. Způsob, jakým počítají výsledky testů, ve mně nebudí moc důvěry a už jsem slyšela o tolika případech, kdy to bylo podle dr. špatné a dítě bylo naprosto zdravé.
No uvidíme.
Už začínám mít chuť na oběd, copak asi budu mít dobrého?
Eriza
My nastesti bydlime sami
ale tchyni vidim jednou tydne cely den,ona neni zla nebo zakerna,ale je to tchyne…a ja mam rada muj rodinny klid
nemam moc rada nekoho na nasteve,tak jako ja nerada k nekomu chodim,proste jsem spis samotar.
Jinak ty testy jsou opravdu divne,spousta pripadu co vyjdou pozitivne,tak deti jsou vetsinou v poradku,ale muze se stat,ze ti to vyjde negativne a miminko ma problem.......obcas si myslim,ze ty testy jsou zbytecne
akorat je matka vzdy nervozni.....pred 7lety se takove testy nedelali a bylo to lepsi (aspon pro me
nemusela jsem nad tim premyslet jak to dopadne atd…a dcera je v poradku.
Cinq:
Ta paní co vede i-net obchod je z Prahy a nabízí možnost přijet si kalhoty vyzkoušet, takže zajíce v pytli kupovat nebudu
Taky bych je radši měla z normálního obchodu, ale když nějaké objevím, tak buď stojí ke 2000 nebo se mi nelíbí ![]()
O víkendu asi pojedeme k tchánovcům, takže v tom nejste sami
Ale já už tam nebyla tak dlouho, že nemůžu protestovat. Takže mě čeká spousta jídla (což mi teď zas tak nevadí
) a spousta informací od nevypovídané tchyně…
Ale v sobotu se snad sejdu s kamarádkou a taky bysme měli vyrazit s manžou někam na večeři, neb jsme měli výročí. Tak rozhodně JE na co se těšit ![]()
Erizo , já měla výsledky testů hotové za 3 dny, ale všude je to prý jiné. Jo a vlastně nevím jaké testy přesně myslíš, já mluvím o těch krevních genetických co se dělají v 16.tt, snad se jim říká tripple
moc se v tom neorientuju
jé, tak mě se ten metřík fakt nezobrazuje
nevíte proč tam mám jenom odkaz za www.ticket… ![]()
Tak se dneska taky hlasim.
Ja taky jiz nosim od pondeli tehukalhoty, koupila jsem je v C&A a jsou pohodlne
Nejak mi prijde, ze moc tloustnu. Bricho mam velke jiz delsi dobu a i stehna a zadek se mi trochu zvetsily. Ale kdyz ctu, ze Cing ma jiz 11 kg navic, tak si rikam, ze to s temi 7mi u mne jeste neni tak strasne. Chtelo by to asi vice pohybu a mensi chut k jidlu, ale kdybych se nehlidala, tak toho snim jeste o dost vice…
O vikendu jedeme k dedeckovi pritele, ktery slavi 85. narozeniny. Je to u more a tak se tesim na hezke prochazky po plazi
i kdyz se zimni bundou… Moje tchyne je super, ale mozna ze to je taky proto, protoze bydli 200 km od nas. Ale jinak si vazne rozumine dobre.
Polin , kdy ze to mas vlastne tu svatbu. Nam se to jiz taky strasne blizi, jiz necelych 6 tydnu…
Jo, taky si říkám, že z testů a kontrolních UZ máme jen nervy. Já chodím k dr. každých 14 dní a mám tedy každých 14 strach, ale na druhou stranu je hezká ta jistota, že vidím každých 14 dní srdíčko a že je miminko Ok.
To k vám chodí tchyně docela často … Moje tchyně je taky celkem v pohodě, vždycky jsem si nemohla stěžovat, ale před rokem si našla přítele a já si nějak na něho nemůžu zvyknout. Je úplně jiný než my. A tchyně to cítí, a tím pádem je taková podrážděnější.
Já taky zrovna návštěvy nemusím, ale můj manžel je velmi společenský člověk, takže prostě musím zatnout zuby … a pak už to jde.
Manžu mám občas problémy dostat z návštěvy domů - povídá a povídá - zrovna v úterý jsme byli u mé sestřenky a díky němu jsme se dostali domů až v jednu ráno. Já to dospávala ještě dva dny.
Ty testy vam vazne nezavidim. Ja se musim priznat, ze na zadne nejdu
Tady, kdyz je clovek v optimalnim veku, v rodine nic… a UTZ je v poradku, tak se na zadne testy nechodi, aby se clovek nestresoval. Ale kdyz chce, tak samozrejme muze. Na kontroly chodim jednou za 4 tydny a to mi berou vzdy jen kapicky krve na zelezo, cukr …
Ale vam vsem drzim palce, at mate ty vysledky co nejlepsi a pak jste zase jistejsi, ze je vse OK.
EvikP
těžko říct
tu adresu, která se mi zobrazuje místo metříku, mám zkopírovanou v kolonce podpis. Takže to má být jinde?
díky za radu
Evuscho, budou mi dělat tripple testy, budu už v 18tt, ale dle dr. to nevadí. Tak říkáš, že tři dny? To by bylo fajn.
Zkus se podívat, zda nenajdeš na internetu nějaký kamenný obchod s těhuoblečením. Já jsem to tak udělala, mám kalhoty za 1400,– , výběr byl dost velký, vše jsem si v klidu vyzkoušelo, ještě mi je zadarmo zkrátili. Překvapilo mě, že číslování velikostí měli od 30 a ne od 36, jak bývá standard. Kdybych si je nevyzkoušela, tak bych si koupila úplně špatně.
Holky, nevím, zda nemám mít depku, nabrala jsem zatím jen 1 kg, a to ještě minulý týden během 2dnů. No jo, to pak nemůžu mít bříško. Ale zatím nemám žádné těhuchutě, jím, když dostanu hlad.
Ja mam v kolonce podpis tohle: Tak si tam dej neco podobneho. Musis neco vymazat…