Poradna duly
Jana Čurdová
Monaliso,
já vím, už je mi líp, navíc se tu na 10 minut stavil manžel:-)) a ujistil mne, že to bude fajn. ![]()
Cinq
už ho tam v galerce toho našeho šikulku mám:-)) asi třikrát:-)) a už dlouho!
Cau holky!
Dekuji za uvitani.Koukam,ze nektere z vas jsou o jeden den vic nebo min nez ja
Tak schvalne,kdo bude driv..hihi.
Jinak,jak jste se bavili o te vaze…ja jsem pribrala podle meho tak 6 kilo.No akorat to slo hodne do noh,a ne do bricha.Uz se tesim,az bude teplo,a muzu nosit uple tricka,at jde brisko taky videt.V tech zimnich mikinach vypadam jak dyne ![]()
Taky jste se tu bavily o tech tchynich…ja tu svoji ani neznam(teda krome telefonatu)…No doufam,ze se mi to podari.Zatim je za morem
Bohuzel moje mamka taky a doufam,ze se ji podari prijet.Tady pousti druhy den z porodnice domu,tak jsem trochu vyplasena,jestli to zvladnu.Taky mam od pritele zakazano cist si ruzne smutne clanky o detech,protoze pak akorat stresuju a brecim.Tak se snazim myslet pozitivne ![]()
JInak taky cekam na vysledky tripple testu.Tak doufam,ze vse bude OK.Jeste mi kazde tri mesice berou krev na hormony ve stitne zlaze,bo jsem je mela zvysene,ale zatim jsme v normalu.Takze chodim jeste do jine nemocnice kvuli tomuhle.Jinak se citim az moc zrave,zadne nevolnosti jsem nemela.Jen unava.Kdybych to mimi nevidela na fotkach z UTZ tak ani nevim,ze jsem tehotna.Doufam,ze to vydrzi.A hlavne cekam na poradne teplicko,at uz se lepe naladime ![]()
Tak zatim pa gerda
P.S.Ono mi to v tom tehotenstvi moc nemysli,a stale nejsem schopna si metrik predelat pod prispevky.Asi jsem do te kolonky podpis napsala spatne URL nebo co.Takze jen tak mimochodem jsem 17tt+3dny.termin 8.8. ![]()
Ahoj holky,
jsem ráda, že jsem tuhle diskusi objevila, čekám totiž také sprnu, ale až úplně na konci 31.8., jste tady také někdo až takhle na konci?
Nám se zadařilo až po roce a půl snažení, ten rok jsme nechávali v klidu, ale pak už jsme s tím začli něco dělat a vlastně po 3 měsících se zadařilo. Sice jsem vždycky chtěla mít mimi na jaře, ale co nadělám, tak jenom doufám, že v létě nebudou nějaké velké pařáky:-)
Ahojky,
neboj nejsi sama, já mám termín taky až 27. 8. 2006.
Bude to děsný, až všechny holky „srpňačky“ budou mít už doma malý miminka a nás pár posledních pořád jen velký břicho
. Ale alespoň od nich budeme vědět co a jak ![]()
Gerda
Tak te mezi nama vitam
a z metrikem si hlavu nedelej,me to taky neslo
![]()
Janca29
taky te tu vitam mezi nama
a trvalo nam to stejne dlouho,nez jsem otehotnela
holt to nekdy trva
![]()
Tak uz mam pritele doma
tulenicko bylo taky
uz jenom cekat na tchyni
jdeme do cinske restaurace,tak si aspon dam do rypacku
ja proste jednou prasknu
pritel rika,ze myslim jenom na jidlo a dcera prikyvuje
jsou to ale dvojka.
Teda vy jste fakt děsné! Čověk tu není jen 1 den a přibudou 4 stránky!!! ![]()
Dneska jsem byla u Dr. a:
Janca29 a zziny
nic si z toho nedělejte… já mám termín 28.8. podle poslední ms, podle utz 23.8. Tak jsem zvědavá kdy mimi vykoukne. Už se taky tak moc těšíte na pohyby jako já?
![]()
Tak vida -už jsme tři ![]()
Evi, po pravdě ti řeknu, že dokud nebudu mít po krevních testech a nebudu vědět, že je všechno O.K., tak nějak zatím moc nemyslím na to, co bude. Ale jasně, že se těším. ![]()
Jo a pohyby taky ještě necítím a to čekáme 2. mrně, tak už bych i mohla ![]()
Zdravím všechny srpňátka ![]()
Ve středu jsem byla u dr.,dělal mi utz a krevní odběr v 15+3 a teď jsem k smrti vyděšená
odpoledne volal,že to nedopadlo dobře
příští středu mě čeká odběr plodovky a ve čtvrtek návštěva Gennetu…nic bližšího nevím,jen jsem poslouchala s otevřenou pusou…mluvil o nějakém „dabl“ testu????víte někdo co to znamená?nebyl to triple test…a ani nevím co mě v Gennetu čeká?…Prosím víte někdo něco bližšího?
Woodoo
Jeee tak to blahopreji k chlapeckovi
ja uz chci vedet taky co to je
a tulenicko uz mas povoleny taky
to bude romantika vecer ![]()
Holi
To bude v poradku,uvidis.....vetsina z pozitivnich vysledku,jsou nakonec dobra,nemusi to vubec nic znamenat,vysledky ovlivnuji spousta veci,treba kdyz ti je udela moc brzo,tak jsou pozitivni,drzim palecky at je to v poradku ![]()
Holky,tady pisete,ze jste na konci mesice,tak ja se hlasim k tem uplne na zacatku
2.8.
Holi, nestresuj se! Jak psala Cinq, většina výsledků, které vyjdou pozitivně, jsou ve skutečnosti v pořádku! Moc Ti držím palečky, aby to dopadlo dobře!!! Hlavně buď v klidu!!!
Tak já mám podle MS termín 10.8.06, a podle UTZ ve 12tt+6 až 25.8.06. Takže jsem asi otěhotněla, když jsem očekávala MS nebo co
Říká se, že nejlepší je řídit se UTZ ve 12 týdnu, to rostou povětšinou fazolky všechny stejně. No, uvidíme. Ale je jedno, jestli se narodí na začátku nebo na konci. Po skoro 3 letech snažení se o miminko mi to je fakt jedno ![]()
Ahoj těhulky,
tak jsem si „odskočila“ z miminka.com na emimino a chci se připojit k srpňátkům
. Dívám se,že Monalisa má první termínek 10.8. Tak to já 13.8. podle MS, podle UTZ taky desátýho. A smím vědět odkud jsi? Já jen že by jsme si mohli zarodit spolu
![]()
Holky díky,každé slůvko povzbuzení pomáhá
snad to dobře dopadne…
Jinak termín porodu dle utz 16.8. a podle PM 22.8.
je tady někdo se stejným datumem???
Holi,
neboj se, ony ty testy vyjdou mnohokrát pozitivně a pak je vše v pořádku, u prvního jsem proděla přesně to, co ty, na genetice mi řekli, abych se vykašlala na odběr plodovky, udělali mi genetický sono a vše bylo v poho a koukni do galerky, jakého mám krásného klučíka.
Cing
tomu říkám nááádhernej pátek, tuleníčko večeřička…užij si to človíčku.
A vítám nováčka..už jsem zapomněla nick
hele, svedu to na těhu hormony:-))