Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
3.3.06 12:42

Matulienko
Dekuju za pochvalu :oops: :D jsi moc hodna :D To ja se cpu porad a cimkoliv a kdykoliv.....delala jsem to tak i u prvni dcerya kila sla pak dolu samy…jak rika muj doktor…zivim i tasemnici :twisted: a tehotny nejsme porad,tak at si to uzijeme…no,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.3.06 12:42

Cinq, k metříku: jo, až na to že tam mám o týden míň, jsem v 17.tt :wink: opravím to zítra doma

Matulienka: no jo, ono se to asi dobře říká a taky je to čerstvé. Ale až se vrátí mrňous i velkej, přijdeš na jiné myšlenky. Co takhle si teď dát ještě o rakvičku víc? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.3.06 12:43

Mňam… čokorakvička… Jestli je dnes budou mít v Tescu, tak si ji koupím… :wink: :oops:

Matulienko

Ta je pro Tebe… aby jsi byla v pohodě a nemyslela na testíky (doufám,že se to zobrazí,tak jak chci :oops: )…

http://www.annegeddes.com/…tFrame/3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.3.06 12:46

Nejak se mi to tu otisklo 2×.....tak to prepisnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.3.06 12:47

Cinq
jen se nečervenej, když to řekne náš malej, je to pravda a on je na baby metr:-)) holčičky ve školce má totálně zmáknutý..jedné pochválí vlásky, druhé zástěrku..je vyčuranej a ví jak na ně:-))

Jinak holky moc díky za podporu a Evikovi za kytičku, jste moc hodné, když je mi smutno, jdu sem a pročítám si stránky a pak je hned líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.3.06 12:50

Eviku a kytičku jsem si uložila na plochu apokaždé, když bude zle, mrknu na tu krááásnou berušku, co tam na mne kouká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.3.06 12:58

Matulienko
Tak ten tvuj bude spravny frajer :D to aby jsi se pripravila na ty zastupy holek :lol: za dverma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.3.06 12:58

Matulienka
Právě na tu berušku mysli nejvíc … Ta je nejdůležitější. Vždycky si řekni,že takovou máš v bříšku a je jí tam dobře a nějaké testy Tě nerozhází… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.3.06 13:07

Cinq,
už teď má snoubenku:-)) , musela jsem jí i koupit prstýnek:-- a v záloze mám i jiné:-))
Ale je hrozně ohleduplný ke každé ženě, pochválí účes a tak:-))
Evik
myslím na ni,opravdu moc. Pořád ji mám před očima :oops:
A holky, vážně je mi líp, s vámi keckám tady, s bambulkou na icq a je mi najednou lehce a hezky, díky, že vás mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.06 13:12

Ahoj holky,
pořád mi nefunguje přihlášení :cry:
Jinak jsem včera špatně šlápla a podvrkla si kotník (naštěstí jsem nespadla), takže když už skončily nevolnosti, pro změnu jsem nepohyblivá :?
Minulý pátek jsem byla na triple testech a řekli mi, že kdyby „něco“ tak zavolají, zatím nevolali, tak doufám že je to OK
Snažím se soustředit na pohyby drahouška a nevím nevím… mám pocit že se tam dějí neobvyklé věci, ale je to ONO? :lol: nebo jsem tak natěšená že každé škrundutí hned analyzuju :lol: ? jak jste na tom vy?
Na mimibazaru jsem objevila slevněné nové lehátko, tak jsem si řekla, že počkám ještě týden a jestli vydrží, tak ho koupím… už se tak těším až začnu kupovat věcičky :D
danielat (17tt)

• Citovat
  • Upravit
1765
3.3.06 13:37

Matulienko
tak to uz kupujes i prstynky :?: teda…to bude teda kus :D

Ted jsi vzpominam na sv.Valentyna…nase holka mela asi 6karticek z lasky :twisted: ona je totiz blondyna s modryma ockama,coz tady moc neni :twisted: tak kazdy rika,ze je to pravda,ze ceske a slovenske holky jsou nejhezci :oops: :D uz ji z toho roste obcas nos nahoru jak ji tu obcas chvalej :? musim ji obcas uzemnit :wink:
Das nam fotecku maleho do alba?Ja ji tam dam taky.....

Holky co mate uz deti,dejte fotecky :D at se muzem podivat :D vim,jsem baba zvedava :oops: ale uz takova zustanu :roll: musite si zvyknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.3.06 13:45

Danielat
Ja uz bych taky chtela nakupovat :D a moooooc…ale rekla jsem si,ze az po 20tt :? :( (ale uz jsem to taky porusila,uz mam soupravicku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.3.06 13:51

Ahoj holky,

teda, vy jste se rozjely! Od včerejška tu přibylo tolik stránek :!

Já mám od rána den blbec, náladu mám pod bodem mrazu a jsem dost nepříjemná. Manžel jel raději do práce dřív :cry: . Vytočí mě každá pitomost a přitom jsou to skutečně banality. Máte taky takový stavy?

V pondělí jdu na vyšetření těhotenský cukrovky. Fazolku jsem viděla na UTZ minulý týden a byla dost čilá :lol: , se divím… po kom :?: :! :?:

Velký UTZ nás také čeká koncem března, tak snad uvidím, co to bude. Holčičku bych si fakt přála, a kluci také. Peťulka se prý o autíčka v žádném případě dělit nebude:-)

Jdu teď dožehlit prádlo, které se mi ještě od včerejška válí v koši, ale mám žehlicí prkno hned vedle PC, tak budu průběžně nakukovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.3.06 13:52

Cinq, jsem na tom stejně :lol: Také jsem se zařekla, že až od 20tt, ale v Mostě měli v Klokánku náramně suprový akce na mimi věcičky, že jsem neodolala a domů si odnesla soupravičku - moooc krásnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.3.06 13:54

Matulienko, nesmutni! Uvidíš, že všechno bude v pořádku!!! Máš super manžela, Peťulku a v bříšku fazolku, tak to by bylo, aby nebylo :wink:
Držím Ti moc palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital