Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko
Dekuju za pochvalu
jsi moc hodna
To ja se cpu porad a cimkoliv a kdykoliv.....delala jsem to tak i u prvni dcerya kila sla pak dolu samy…jak rika muj doktor…zivim i tasemnici
a tehotny nejsme porad,tak at si to uzijeme…no,ne?
Cinq, k metříku: jo, až na to že tam mám o týden míň, jsem v 17.tt
opravím to zítra doma
Matulienka: no jo, ono se to asi dobře říká a taky je to čerstvé. Ale až se vrátí mrňous i velkej, přijdeš na jiné myšlenky. Co takhle si teď dát ještě o rakvičku víc? ![]()
Mňam… čokorakvička… Jestli je dnes budou mít v Tescu, tak si ji koupím…
![]()
Matulienko
Ta je pro Tebe… aby jsi byla v pohodě a nemyslela na testíky (doufám,že se to zobrazí,tak jak chci
)…
Cinq
jen se nečervenej, když to řekne náš malej, je to pravda a on je na baby metr:-)) holčičky ve školce má totálně zmáknutý..jedné pochválí vlásky, druhé zástěrku..je vyčuranej a ví jak na ně:-))
Jinak holky moc díky za podporu a Evikovi za kytičku, jste moc hodné, když je mi smutno, jdu sem a pročítám si stránky a pak je hned líp
Eviku a kytičku jsem si uložila na plochu apokaždé, když bude zle, mrknu na tu krááásnou berušku, co tam na mne kouká
Matulienko
Tak ten tvuj bude spravny frajer
to aby jsi se pripravila na ty zastupy holek
za dverma ![]()
Matulienka
Právě na tu berušku mysli nejvíc … Ta je nejdůležitější. Vždycky si řekni,že takovou máš v bříšku a je jí tam dobře a nějaké testy Tě nerozhází… ![]()
Cinq,
už teď má snoubenku:-)) , musela jsem jí i koupit prstýnek:-- a v záloze mám i jiné:-))
Ale je hrozně ohleduplný ke každé ženě, pochválí účes a tak:-))
Evik
myslím na ni,opravdu moc. Pořád ji mám před očima ![]()
A holky, vážně je mi líp, s vámi keckám tady, s bambulkou na icq a je mi najednou lehce a hezky, díky, že vás mám ![]()
Ahoj holky,
pořád mi nefunguje přihlášení ![]()
Jinak jsem včera špatně šlápla a podvrkla si kotník (naštěstí jsem nespadla), takže když už skončily nevolnosti, pro změnu jsem nepohyblivá ![]()
Minulý pátek jsem byla na triple testech a řekli mi, že kdyby „něco“ tak zavolají, zatím nevolali, tak doufám že je to OK
Snažím se soustředit na pohyby drahouška a nevím nevím… mám pocit že se tam dějí neobvyklé věci, ale je to ONO?
nebo jsem tak natěšená že každé škrundutí hned analyzuju
? jak jste na tom vy?
Na mimibazaru jsem objevila slevněné nové lehátko, tak jsem si řekla, že počkám ještě týden a jestli vydrží, tak ho koupím… už se tak těším až začnu kupovat věcičky ![]()
danielat (17tt)
Matulienko
tak to uz kupujes i prstynky
teda…to bude teda kus ![]()
Ted jsi vzpominam na sv.Valentyna…nase holka mela asi 6karticek z lasky
ona je totiz blondyna s modryma ockama,coz tady moc neni
tak kazdy rika,ze je to pravda,ze ceske a slovenske holky jsou nejhezci
uz ji z toho roste obcas nos nahoru jak ji tu obcas chvalej
musim ji obcas uzemnit ![]()
Das nam fotecku maleho do alba?Ja ji tam dam taky.....
Holky co mate uz deti,dejte fotecky
at se muzem podivat
vim,jsem baba zvedava
ale uz takova zustanu
musite si zvyknout ![]()
Danielat
Ja uz bych taky chtela nakupovat
a moooooc…ale rekla jsem si,ze az po 20tt
(ale uz jsem to taky porusila,uz mam soupravicku ![]()
Ahoj holky,
teda, vy jste se rozjely! Od včerejška tu přibylo tolik stránek ![]()
Já mám od rána den blbec, náladu mám pod bodem mrazu a jsem dost nepříjemná. Manžel jel raději do práce dřív
. Vytočí mě každá pitomost a přitom jsou to skutečně banality. Máte taky takový stavy?
V pondělí jdu na vyšetření těhotenský cukrovky. Fazolku jsem viděla na UTZ minulý týden a byla dost čilá
, se divím… po kom
![]()
Velký UTZ nás také čeká koncem března, tak snad uvidím, co to bude. Holčičku bych si fakt přála, a kluci také. Peťulka se prý o autíčka v žádném případě dělit nebude:-)
Jdu teď dožehlit prádlo, které se mi ještě od včerejška válí v koši, ale mám žehlicí prkno hned vedle PC, tak budu průběžně nakukovat!
Cinq, jsem na tom stejně
Také jsem se zařekla, že až od 20tt, ale v Mostě měli v Klokánku náramně suprový akce na mimi věcičky, že jsem neodolala a domů si odnesla soupravičku - moooc krásnou ![]()
Matulienko, nesmutni! Uvidíš, že všechno bude v pořádku!!! Máš super manžela, Peťulku a v bříšku fazolku, tak to by bylo, aby nebylo ![]()
Držím Ti moc palečky!!!