Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
4.3.06 10:47

EvikP : No jo, su popleta, okopirovala jsem si do podpisu pochopitelne jiny kod, takze prosim o chvilku strpeni, nez metrik uprovozuschopnim :D

Matulienka : Brňanda, to jo, ale s těhu si zatim nikam sednou nejdu, pac brisko se vubec nezvetsuje (14tt+4) a i na gravi-joze si mezi ostatnima pupkatyma maminkama pripadam jako vetrelec. :roll: ale pokud by nevadilo, ze bych mezi Vami vypadala jako simulant, jdu do toho a muzeme se srazit

Všem postiženym rymou apod.preji rychle uzdraveni, ja mam dnes dopoledni lenoru-noc jsem stravila nakukovanim do wc, takze mam svoleni si spánkovy dluh dospat…i kdyz to vidim na procitani dalsich starsich stranek Srpen 2006, abych svymi dotazy nevzbuzovala hloupe pohledy, kdyz uz se tu beztak o vsem psalo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.3.06 12:28

Maggy
Vitam te mezi nama :D

Matulienka
Jen si polez :D miminko a ty mate ted prednost,vsak ono se nic nestane :wink:

Holky to byste neverili co se nam stalo :roll: vcera prijela tchyne,prespala tu,protoze rano mela letet na dovolenou.Rano jsme vstali v 6.30hodin a pelasili na letiste,chudak dcera vstavala taky,protoze jsme to rovnou chteli vzit do obchodaku,tak jsme prisli na letiste v 7.30h a hledame jeji let,nakonec jsme zjistili,ze ona spletla datum :? 8O :? leti az pristi tyden :! :! :! ja se z toho malem slozila 8O :D a chudak pritel :( jeste se nesrovnal s casem z Ameriky,ma taky zacinajici chripku a musel chudak ji jeste pak odvezt domu,ona bydli asi 100km od nas.
to bylo nase rano :? :D

Co se chystate delat :?: My budem dneska a asi i zitra doma,kdyz jsme nemocny......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
4.3.06 13:35

Cinq - tak to je tedy opravdu povedené ráno. :) To je jak z nějaké komedie.
Mne nečeká o víkendu nic zvláštního, domácí práce, vaření, odpočívání a internet. :)

Přeji všem nachlazeným ať je vám už lépe a ať se o vás vaše drahé polovičky pěkně starají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.3.06 14:43

Ahojky všichni, hlásím se zase po týdnu… Nástup po dovolené do práce dopadl jako obvykle, všechna moje práce ležela na hromadách a čekala na mě…

Triple testy - u mě fakt hustý. Už mi potřetí nabírali krev. Byla jsem tam o dovolené, minulý čtvrtek, to mě poslali do nemocnice na UTZ a pak zase zpět (tenhle čtvrtek). Už jsem je začínala podezírat, že se děje něco hrůzostrašného. Paní doktorka mě taky přivítala slovy: „všechno je jinak“, takže si dovedete představit ten šok. No a naštěstí z ní jen vypadlo, že nejsem tolik těhotná jak mi všichni tvrdili, ale že místo 18. týdne jsem asi v 16. Spadl mi ohromný kámen ze srdce. Potřetí mi vzali krev a zase ve čtvrtek…

Taky jsem chtěla přivítat všechny nově příchozí. Sotva jsem to všechno stihla přelouskat, píšete jak draci!!!

Jak tu proběhlo pár poznámek ke kočárku: já to budu mít dost těžký. Potřebuju levný a naprosto univerzální, který je lehký, dá se dobře skládat, vejde se nám do auta, má autosedačku, … prostě musí umět vážně všechno! Údajně ho koupí tchyně. Jestli v tý době ještě nějaká bude… Přítel mě tenhle týden tak rozčiluje, že mám chuť být svobodná matka se vším všudy… :evil: . Zabít, vzkřísit a zabít znovu je málo!!! Ale tím nebudu zatěžovat. Pořád si říkám, že na to nemám myslet a musím být s mimískem v pohodě, jenže… znáte to.

Nojo, to si ještě budu muset změnit metřík, až mi teda řeknou na kdy konkrétně :lol: , bude legrace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.3.06 15:40

Maggy
pupík neřeš, taky žádnej nemám :oops: až na ty normální špíčky, co jsou tam vždy:-))

Cinq
no, to tedy byla asi docela hlína, co?Myslím tchýni, chudák přítel, po příletu ještě absolvovat takovou cestu za volantem.

Bambulko,
už je depka pryč? Ono v takovou zamračenou sobotu se ani nedivím, že byla.

Tamik
to je právě ono, těhu může být i o pár dní jiné, než podle MS a už vychází špatné testíky a maminka je na mrtvici. Hlavně, že je vše v pořádku a mimišek je v pořádku.
A z přítele si nic nedělej /oni jsou vážně jiní, naposledy jsem se přesvědčila včera večer/ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.3.06 18:29

BambulkaH
Tak to moc s tema pracema neprehanej a taky odpocivej :wink: ja si dneska zrovna hodila odpocinkovy den :D vlastne cela rodinka :wink:

Tamik
Souhlasim s Matulienkou,oni to spatne vypocitaji a potom ty testy vyjdou spatne :( a maminky muzou mit mrtvici,vubec na to nemysli a uzivej si tehotenstvi :wink:
A s pritele si nic nedelej,chlapi jsou proste takovy :? :D ale co by jsme bez nich delali 8O :D

Matulienka
Tak jsem se rano aspon pobavila na ukor pritele :oops: :wink: ale pristi tyden me to ceka znova :? 8O :D prijede na noc a rano ji tam odvezt.....no co se da delat :wink:

Holky,taky je to u vas tak zamraceny venku :?: tady hrozne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
4.3.06 18:57

Cinq - tak jsem si dnes udělal odpočinkové odpoledne. Prospala jsem ho a teď se válím u televize. :) Není mi dnes dobře od žaludku a škrábe mě v krku, takže jsem unavená. Tady nebylo dnes počasí nic moc, dopoledne trochu sluníčka, ale jinak zataženo a zima. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.3.06 19:41

Cinq
ale na příští týden máš sebou ověřenou jistotu, že tentokrát tchýně odletí:-)) :lol: To už je lepší, co?

Holky, krásně se mi mrská nějaká žabka pod pupíkem:-))
Asi plave v tom litru čaje, co jsem teď vypila :lol:
tak všem krásnou dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.3.06 20:23

Matulienka
Tyyy jo, zabku v pupiku zavidim. Nejen ze zadny krome speku nemam, ale ani se mi tam nic nemrska 8) To je vyhoda maminek s nejakym tim miminkem doma, ze to vsecko uciti drive.

Cinq
Fakt husty, den jako z nejake komedie :D Ale pristi tyden to jisti, to maji holky pravdu

Jinak zkousim metrik, doufam, ze se po nikom nebudu opicit, jsem se ctenim starsich stranek teprve na 50… (brzda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.3.06 21:44

Toz,ze by uz konecne?ten metrik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.3.06 21:56

Maggy a Gerdo…holky šikovný, krááásný metříky:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.3.06 23:01

Maggy tak Tě tu taky vítám

Cinq já bych tam asi padla smíchy, ale věřím, že příteli moc do smíchu nebylo

Fčera jsem dali Kulíška večer spát, a pak… :oops: tuleníčko po 2 měsících nuceného půstu. Něco to má do sebe. bylo to takové hezčí než obvykle, však to znáte :lol:

Dneska dopoledne jsme byli s Kulíškem na soutěži ve zpívání, vybral si Beskyde, Beskyde a nemohl si pak vzpomenout na 2. sloku, takže mu poradili, dozpíval, uklonil se, pak přišel za náma a :cry: rozbrečel se, že to popletl, a že to umí líp. Na jednu stranu mi ho bylo líto (ty zablbané „bulící“ hormony) a na druhou stranu jsem měla co dělat, abych se mu nesmála, že to tak žere. :twisted: Fňukal, že určitě nedostane žádnou medaili, a pak , když vyhlašovali vítěze v jednotlivých kategoriích (on byl v těch nejmladších) tak získal 3.místo a z pódia na mě ukazoval vztyčený palec :lol: (nepleťte si to se vztyčeným ukazovákem :! )

Odpoledne jsem ovšem po obídku vytuhla (vstávali jsme o půl sedmé a fčera taky tak), takže jsem si zalenošila, a pak jsme dělala pořádky ve skříních :roll: Kulich objevil zavinovačku na suchý zip, kterou měl on a šráky do kočárka a … navlíkl do nich plyšového čerta a zabalil ho do té peřinky :lol: Ještě, že manžel nebyl doma, jinak by ho asi kleplo (strašně těžce nese, že je Kulich takový cíťa a mazloň a tohle by ho asi dorazilo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.3.06 08:43

Dobré ránečko všem, tak kde vás mám? No, já to chápu, je neděle, rodinka je pohromadě..až na tu moji. Ale nedá se nic dělat, dnes mi konečně přijedou a bude zase dobře.
Už se nemůžu dočkat, až malého omuckám a přitisknu si k sobě jeho tělíčko.
Woodoo
taky máme cíťu, hlavně na mámu, když mi není dobře, je jako chůvička, každé ráno si chodí šahat na bříško…no mazlík.
Tak koťátka všem přeji nádherný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.3.06 09:58

Zdravim ze zasnezeneho Brna…nadhera…vid Matulienko a spol z JM?

Vcera jsem procitala starsi stranky a nekde mezi 50-60. jsem se docetla o odhadu pohlavi mimi. Toz se ptam manzilka, jestli mu prijde, ze jim vice sladkeho+mliko (holka) nebo masisko, slane..(kluk).
Jen se potutelne usmal a rano mi donesl snidani do postele (cukrous). Jojo, tusite spravne, talir oblozeny sekanou, sunkou, klobasky… Ani nevim, kde se to v nasi „zdrave“ lednicce vzalo, kazdopadne me pobavil :lol: :lol: :lol:

Zatim prima den vsem, su na strance 71, uplne to hltam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.3.06 10:15

Maggy,
zasněžená krása to je,jen kdyby se ti už nerozpouštělo. Tak ti nevím, ale jaro už bych brala.
Jo tak klobásky a masíčko? No, podle tohodle bych já měla mít dvojčata, jednoho od každého pohlaví, když už na mne přijdou chutě, jsou tak na chleba s povidlím a na tom škvarky.
Ale celkově asi spíš to sladké, tak že by? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital