Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3787
5.3.06 10:42

**Přeju krásné nedělní dopoledne, holčinky :! :D

Cinq,** tos mě teda rozesmála, s neodletivší tchýní :lol: Buď ráda, že si to nespletla o týden dozadu :lol: Dělám v cestovním ruchu a nevěřila bys, co lidem se to takhle fakt povede :wink:

Matulienko, doufám, že už je ti líp. Taky na mě vlezl nějaký bacil, ale doufám, že rýmou to začalo a zase skončí. Jinak čendík tedy žebrat o jídlo umí, kort teď, těžce se mi dělá, že ho nevidím :wink: hlavně, když on tu jeho střapatou kedlubnu strčí pomalu až před obličej a když si tam narvu koleno, tak vykoukne z jiné strany :lol: prostě komedie. A když mu ukážu, že baštu má ve své mističce, tak na mě div nevyplázne jazyk, urazí se a odkráčí do trucovacího koutečku. Jo, jezevčíci… :wink:

Maggy, kdyby se pohlaví mimíska opravdu měřilo podle jídla, tak já mám hermafrodita :lol: :lol: :wink: spasu všechno :oops: a nejlépe sladké, slané, sladké, slané, kyselé. Prostě kombajn. Přítel se mi včera nehorázně řehtal a křižoval se, aby to s těhu skončilo, jinak budem na mizině :oops: jeli jsme včera k našim a cestou jsme se museli stavět v „mekáči“ (a to já ho za normálních okolností bojkotuju!) no a já si dokonce dala tu jejich sladkou housku s masem, no spíš polyesterenem :wink: a hranolky, ale ty mají dobrý :twisted: a když jsme jeli od našich, tak jsem opět naléhala, ať to vezmeme jako kolem…a zavrkaly další hranolky :oops: no hrůza prostě. Jestli takhle budu pokračovat, budu jako selátko :oops: Se divím, že mám jen 3kg navrch. :!

Bambulko, zažeň depresi, pomluchlej tu svou malou chlupatici, určo tě rozesměje, to oni umí :D

Tak děvčátka, všechny, co stůněte, přeji brzké uzdraveníčko a odpočívejte a hlaďte si pupísky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
5.3.06 10:47

Ahojky, u nás sice nesněží, ale jsou tu zbytky od minula. Určitě jste slyšely tu písničku od Nohavici: Ladovská zima. Přesně vystihuje moje pocity. Zimu nenávidím a tahle je navíc už dlouhá. :evil:

Matulienka: neděle a rodina pohromadě??? Docela dobrý vtip. No ale to mi vůbec nevadí, jsem totiž objednaná na oběd k mamce, takže za chvíli vyrazím. Vezmu hafíka a budu se mít hezky!!!:lol:

Woodoo: to je legrační, jak je malý citlivý! S tím čertem v zavinovačce jsi mě dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.3.06 10:52

saryk75
no, uznej paničko, ty si baštíš samé voňavoučké dobrůtky a on má v misce dietu. už vidím ten jeho kukuč, co na tebe házíš, abys měla výčitky, že ho šidíš.
A to jídlo, to jsi mne rozesmála, taky kombinuju sladké.. slané.
tamik
myslela jsem to vážně, většinou o víkendu je rodinka prostě pospolu, no uznej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
5.3.06 11:24

Matulienka: mě to právě přišlo legrační, u nás se to moc nestává. Ale samozřejmě uznávám, že běžně to tak funguje :)

A k jídlu, taky jím všechno, ale když se zamyslím, sladké převládá, celkem na tom ujíždím. Zdravá strava se mi moc (spíš vůbec) nedaří, takže jestli budu takhle pokračovat, bude ze mě pěkný slon!!!

Místo bříška se mi rýsuje spíš pořádná pneumatika. Ještě, že nemáme digi foťák, kdyby jo, docela byste se všechny nasmály!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.3.06 11:38

Tamiku
taky u mne převládá sladké, hlavně pečivo, koláče a koblihy atd. Jsem tedy zvědavá, jestli to vypadá podle konzumace sladkostí na holčičku..no uvidíme v srpnu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.3.06 11:46

Matulienka : Nahodou nam na zahonku zacaly pucit narcisy, jen skoda, ze zase zapadly snehem. Ale mame doma v kvetinaci krasne modre krokusy, takze kdyz si poradne okotíme topeni, je v obyvaku jaro natošup.

Saryk75 : S rymou opatrne, at se z toho nevyvrbi nejaka chripajzna. Jinak hranolky od „Meka“ me pred 2T zachranily od tydenniho nechteneho pustu, tak jak se tomuto fast foodu vyhybam, fakt bodly. Mnam.

Tamik : dobry obed u maminky, no jo, nedelni vareni byva zdlouhave (polivka a nejaky pamlsek navic) = je to tak pohodlnejsi, zavidim.. :D

Dobrou chut vsem a odpoledne hura valet snehulaky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.3.06 11:53

Tak si říkám, kdepak je Anajka, Kacatko, Kacenka, Mimulik, Cecetka.....a další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.3.06 13:00

Dobre poledne :D

Vy jste to zase rozjeli :D clovek se sem par hodin nemrkne a ma co cist na hodinku :wink:

U nas sice snih neni,ale mame tu pekny skok teploty :roll: vcera tu bylo kolem 14stupnu a dneska 2stupne :? pak nemame byt nemocny.

Stim jidlem jsem se pobavila :wink: ja jsem vsezravec :D ale zacnu jist jenom sladke :lol: treba to bude holcicka :wink:

Matulienko
Tak rodinna nedele :D to dodrzujem pravidelne :D jelikoz se pres tyden moc nevidime,tak vse dohanime v sobotu i v nedeli,akorat,ze ta dnesni nedele je valeci,kdyz jsme nemocni,chteli jsme vzit holku do akvaria na zraloky,ale nejde to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.3.06 14:17

ahoj vsem,byla jsme par dni pryc a ted porad zkousim ten metrik,tak doufam ze se mi to konecne povede.jak se jinak dari holky,je tu nekdo ze Sokolova nebo okoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.3.06 14:22

tak zase nic,nevim co delam spatne,v podpisu jsme mela zkopirovanou tuto adresu ""http://www.rodice.cz/metrik/1215.png:http://www.rodice.cz/metrik/1215.png /> pak jsme zkusila tuto http://www.rodice.cz/metrik/1215.png

a zase nic tak tedy nevim co porad délam spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.3.06 14:29

wow no tak to koukam ono se mi to povedlo a ani netusim jak,parada to jsem moc rada,..jinak my jdeme ted 20.teho na ultrazvuk a uz nam reknou co budeme mit,nemuzu se dockat,bude to moje prvni mimi,tak jsme ze vseho tak nejak zmatena,je to parada ze tu je takova stranka,kde si muzeme pokecat.jinak tady u nad je hrozne moc snehu,pomalu metrove zaveje a silena zima.byla jsem tu skoro 4 hodiny a ani jsem neprecetla vse.
termin dle posledni PM mam 9.8. ale podle USG jsme 17+4,tak ani nevim co je presnejsi,asi ten ultrazvuk,ze?tak letim trosky ven s pejskem,mrknu sem za par hodinek,tak se mejte holky,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.3.06 14:30

no zase nic,tak tedy opravdu nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.3.06 14:32

tak to zkusim naposledy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.3.06 14:36

no neda mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.3.06 15:44

Kikino
USG je opravdu ultrasonografie, čilo sono a ultrazvuk. A máš hezoučký metřík, vidíš, že to šlo :D

Cinq
no právě, přes týden se s manžou vidíme tak akorát hodinu večer, malýho nevidí někdy vůbec, protože už chrupká. No a tak je víkend doba, kdy máme šanci dělat věci společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí