Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
3.3.06 11:18

Jak vidim, tak se to taky zobrazi jako podpis.. tak jinak

??Ivca ????

Ty ?? tam jsou navic, takze bez nich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.3.06 11:19

Tak koťátka ..jsem doma, utahaná šíleně:-))
No, byla jsem tam dvě hodiny, pan doktor mne proklepl i s ultrazvukem všech uzlin :roll: žádná nebyla zvětšená, což je dobré znamení. No a pak následovaly odběry…69 testíků a šest zkumavek :oops: , byli všichni moc skvělí, pan doktor jim volal, aby mne vzali hned, ale já se nehlásila..bylo mi blbý předbíhat těch 5 lidiček, co tam byli.Teď už jen čekat zhruba 14 dní až měsíc na výsledky. Pak následovala konzultace s hematoonkologem…ten byl hm, jak říct :roll: , vysvětloval mi, že t v sobě mám a rozjet se může i nemusí. Musím pořád chodit na odběry po 3 měsících a kdyby se to už jen maličko zvedlo, tak chemo atd. No, já si vybrala tu pozitivnější variantu a říkám si, že to propukne …pokud někdy, tak ve stovce a to už všem polezu na nervy a umlátěj mne holí :lol:
No a pak jsem si prošla celé město, koupila jedno rozkošný bodítko na miminečko..světlá oranžová barva, pak blbinu malýmu, sladkost velkýmu a :twisted: pak sobě tři čokoládové rakvičky..ty jsem právě slupla k obědu. No a pak ještě mašličky na velikonoce a nějaký ozdůbky a jdu si udělat věnec na dveře. No a špuntík na závěr je krabička jahod, o kterou se sobecky dělit nebudu, velkej to nepotřebuje a malej není doma :lol: Jsem hrozná, co :oops:
To je ale román, soráč, ale když se mi myšlení rozjede, nezastaví to nic. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.3.06 11:23

Erizo,
zlatíčko nic si z toho 1 kila nedělej, ono je to různorodé, já mám svých 4 dole a nahoře nemám ani deko. Jím docela málo, nějak mi jídlo nic neříká. No a určitě to doženem?.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.3.06 11:31

IvcaM
mám to tam podobné, jen navíc nějaký kód pro URL a odkaz na ticket… tak jsem to smázla a teď jsem zvědavá :-)

Eriza
k těm testům mi ještě doktorka říkala, že kdyby mi náhodou ty hodnoty nevyšly dobře, ať z toho nejsem špatná, že u těhle prvních to nic neznamená a stává se to docela často. Já jsem si říkala, že radši nebudu blbnout dopředu, že si o tom nebudu moc zjišťovat, ale nakonec jsem to půl hodiny před voláním pro výsledky nevydržela a prolezla internet a pak jsem byla přesvědčená, že mi to nemůže vyjít dobře - a vyšlo :) Tak držím palce, určitě to bude dobré i u tebe!

Matulienka
držím všechny pěsti, ať je všechno v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.3.06 11:31

jupíííí, mám metřík :P díky Ivco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.06 11:41

Matulienko , moc gratuluji, že ti vyšly odběry dobře. A nedělej si hlavu s nemocemi, teď přeci čekáš miminko, tak co by na tebe něco takového ošklivého lezlo …
S těmi kily to jsi mě potěšila. Budeme nabírat spolu, ale máš už dneska náskok - 3 rakvičky, to jen tak nedoženu. Ale včera jsem si došla na zmrzlinový pohár, byl fajn ale pak jsem litovala, že jsem si raději nedala dortík. Jak jsem ty první 3 měsíce nenáviděla sladké, tak teď vypadá, že jdu do sladkého.
Tak hezky odpočívej po vycházce - já jsem si takové kolečko udělala včera a do večera jsem byla mrtvá.

Evuscho , jsem rozhodnutá si z výsledů nedělat hlavu, díky.

IvčoM , bohužel dobrý výsledek testu nám nedává žádnou jistotu. Zrovna před pár týdny jsem tu na emiminu četla o holčině, co měla všechno pořád OK a pak v 8měsíci jí řekli, že bude mít hodně postižené dítě, které se dožije max. 6 měsíců. Dost mě to vzalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.3.06 12:05

Tak se hlásím k těm co nepřibírají. Já už mám pupík pořádný a dnes ráno jsem s hrůzou zjistila,že mám zase půl kila dole. A to už nezvracím. Jím normálně. Tak jako jsem jedla před těhu. I když mě poslední dobou honí mlsná na zdravé věci. Dnes jsem k snídani zblajzla vločky namočené v mlíce se strouhaným jablkem a oslazené medem. A taky jsem se přistihla, že zbožňuju kyselá zelená jablka. Jsem na ně alergická, proto jsem je nikdy nejedla,ale teď mi nějak nevadí. Manžel mi jich předevčírem v obchodě nabral 2kg a už je budu mít skoro snědená… :oops: :oops: :oops: Taky miluju banány. Ale nic mi nedělají to asi díky kombinaci s vločkama… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.3.06 12:13

Erizo ,
kéž bych už věděla, že jsou dobré, bohužel to budu vědět až za pár týdnů a obávám se, žo to, co ta je už se neztratí, hlavní je, aby to nerostlo dál :roll: Ale nebudu to řešit, prostě stejně to nějak dopadne a už nemá smysl.Ono člověk chce myslet pozitivně a pak mu v labině jedna kravka řekne..jo, vy jste ta sestřička s těmi špatnými testy, jóó? Bych jí jednu vrazila kačeně jedné :twisted:
A to jsou na mne hodně tvrdá slova, fuj, jsem hnusná, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
3.3.06 12:19

Erizo - tak já byla na testy 14.2. a výsledky byly až dnes. Asi co kraj, toť jiná zkušenost. Myslím, že vy ve velkoměstě to máte rychleji. No a my z maloměsta musíme čekat, až nám to pošlou. A o tom, že testy budou OK a miminko ne, tak o tom ani nepřemýšlej. Myslím, že to, co se stalo té dívčině (taky jsem to četla) je velmi smutné, ale určitě pouze ojedinělé.
Ivčo - svatbu máme příští sobotu. Ale: pupek už mi jde v šatech vidět, navíc má být pořád zima, takž se na to ani moc netěším. Snad to zvládneme.
Matulieko - nebudeme na to teď myslet, ano ? ? No a ono to hezky uteče a výsledky budou dobré. Slibuješ ? ? S rakvičkama jsi mě nahlodala, asi si uvařím kafčo a zajdu do zakázaného šuplíku, určitě se tam něco najde.
Holčiny, neštvěte mě s těmi pohyby. Já pořád nic a už to vypadá, že jsem tady poslední, které se mimi neozývá. Ale kdo si počká, ten se dočká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.3.06 12:23

Matulienka: proosimtě, hnusná je ona, ne ty. A ta tvoje použitá slova jsou teda ještě mírný, to já bych použila něco horšího, občas k tomu nemám daleko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.3.06 12:26

Teda holky clovek tady neni hodku a uz tu muze cist romany :D :! vy jste se rozjeli :wink:

Evuscha vidis to jak to mas rychle,ten metrik…jsi sikulka :D ja nad tim ztravila 2dny :oops: :D

Matulienko
Tak ja verim,ze to bude dobry.....drzim palecky :D a taky se porad cpu :oops: vedle skoly,kam chodi dcera je pekarna s cukrarnou :D kazde rano tam jsem :oops: :D

Holky ja si prijdu jak slon :oops: ja pribrala 11kg a vy nic ale je to videt jenom na tom brisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.3.06 12:28

Polin

Nejsi poslední… já budu poslední… :cry: :cry: :cry: Já užžž chccciii takýýýý :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
3.3.06 12:33

No, jo Evi , jenže já už začala 18tt. Ale neboj dočkáme se.
Cinq - že nikdo nepřibral ? ? Tak já mám nahoře dvě kila, od té doby, co chodím do poradny. Jenže předtím jsem nabrala tak čtyři, ale ty jsem tam nepřiznala. :oops: A jak jsem se dívala na tvé foto, tak můžeš směle přibírat, vždyť to máš jen v bříšku. To kdybyste viděly tu mou pr… Ani si kvůli tomu nefotím bříško, protože jsem z profilu jako kolos. Ale co, v září začne tvrdý dril a kila půjdou dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.3.06 12:36

Polin
Ale fotecku nam tam dej :D slibujeme,ze se budem koukat a chvalit jenom brisko :D na zadecek se ani nemrknem :wink: mozna ockem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.3.06 12:37

Evusha,Polin
já se budu snažit na to nemyslet, slibuju jen teď je to těžké, jsem sama doma, manžel jde na oslavu a tak se v tom mírně plácám.
Když ona ta laborantka to tak nemyslela, byla prostě trošku jednodušší.

Cinq
já si na těch rakvičkách přímo smlsla, normálně sním za den tak dva rohlíky se sýrem a nějaké to ovoce. A z váhy si nic nedej, opravdu to jde u tebe do bříška, já se chodím na tvou fotku v galerii kochat, jsi neuvěřitelně nádherná maminka, i náš malej říkal, že to je ale kráááásný bříško maminko, budeš mít taky takový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí