Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
2.3.06 15:53

Gerda
Vitam te :D tak s jmenama to je tezke vzdy 8O u holky to mame v pohode(zatim) ale u kluka to je fuska :roll: mame rozdilne napady…a to dost…tak doufam,ze to bude holcina,jinak kluk bude chudacek 8O :D

IvcaM
Tak ja si z toho nic nedelam :D stejne je tu materska jenom 16tydnu :D tak to me ani nevytrhne :?

Woodoo
Kdyz se vidis kazdy den tak ti neprijde,ze to brisko roste :D ale nekdo kdo te vidi jednou za cas,tak to urcite pozna :D

Holky kdyz tu mluvite o tech vahach.....tak jak jsem byla u doktora,ze mam anginu,tak si me tam rovnou zvazil :oops: pribrala jsem za celou dobu 11kg…ale jak jste mohli videt na fotce :oops: nastesti to jde do briska vsechno (a prsa).....ja si pripadam jak slon :! kde mam mych 50kg :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
2.3.06 16:07

Holky, jak jsem psala, vážím pořád stejně, ale bříško už je vidět, ikdyž nosím ještě svoje kalhoty. Ale dnes si paní na Katastru všimla že jsem těhotná. A to mě tam vidí tak 3× týdně. Tak jsem jí dostala tím, že už jsem v 5.měsíci. Ještě před 14 dny o mě prohlásila, že od svatby(v červnu) pořád jen hubnu. Tak jsem si říkala, že za chvilku se bude divit. :wink: A dnes se divila. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
2.3.06 16:30

Jo, holky, jména :P … to je také u nás téma č. 1.

Holčičku máme jasnou, bude to Karolínka, ale u chlapečka vůbec nevíme, jaké jméno by jsme měli dát. Máme dost odlišné názory. Ale pořád se uklidňuju, že času je dost :lol:
A co to bude… oba bychom si přáli holčičku, protože kluka už doma máme. Určitě si to nechám říct, až to teda bude vidět, ale bude to tajný:-)

Monikab, svým příspěvkem jsi mě rozesmála. Já jsem zrovna tohle zažila včera s dealerkou kancelářských potřeb :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
2.3.06 16:32

holky vy teda jedete, člověk tu není pár hodin a už nestíhá číst :wink:

zatím, co to tu prolejzám, tak mě mimi asi 2 čutlo :! poprvé :! teď už zas nic, tak doufám, že se mi to nezdálo :wink:

Matulienko a Bambulko,
holčinky, co se mnou bdíte nad hafíkem :) Cendík má zase remisi, tak jsem ho zahrabala do teplíčka, děsně se třese, tak to snad pomůže a zítra bude líp. Jsem ráda, že s ním můžu být doma. No, oni mně z práce stejně otravují po netu.

Oblečky jsem zase dneska nestihla, hrozný, byla jsem jen v knihovně a na tržnici a pelášila jsem dom. Vyrazím asi zítra s kámoškou. Je to hrozný, jak málo času mám na marodním :wink:

Jo a jestli to bude holčina nebo kluk si říct nechám, přítel má 2 odrostlé kluky, tak chci holčičkůůůůůůůů :D a už se třesu na UTZ, ale ať je to co je to, hlavně, že to bude zdravé :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.3.06 17:16

Taky si to chci nechat říct. (možná už to bude vidět zítra) Manžela jsem se ptala fčera, jestli když to budu vědět, jestli mu to mám říct, řekl, že jo, ale že je mu to stejně jedno jestli holka nebo kluk. Ale kdyby to byla holka tak by to byl poprask v rodině, oni „prý holky neumějí“ :lol: jenom samé kluky. Já jsem si nejdřív myslela, že chci kluka, ale teď bych asi spíš tu holčičku. :oops: No a Kulíšek to mění, jednou kluka, aby ho prej učil jezdit na kole, a pak zase holku, ta by ho zase musela poslouchat - naivka :P

No a jména? Holčičku mám vymyšlenou už dávno před těhotněním: Rozárka, ale kluka fakt nevím. Kulich (Tomík) chtěl Toma :lol: a manžel se o tohle nastará, prý je to na mě :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
2.3.06 17:59

Ahojky děvčátka,

my to vědět nechceme. Manžel by radši kluka, ale i holka může jezdit na motorce… :wink: :lol:
Já vám tak závidím ty pohyby… já už chci takýýýýýýýý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
2.3.06 19:41

Ahoj holčiny, tak jsem se k vám taky konečně dneska dostala a musím říct, že jste mi daly pěkně zabrat - než jsem to všechno přelouskalal… :wink: :lol:

Cing , vítám tě zpátky u nás!! A gratuluju k bytečku! Tomu říkám krásný překvápko! :P

Matulienko , držím ti moc moc palečky, ať ti ty testy dopadnou jedině výborně!

Já mám za sebou další pernej den, už mi to běhání po doktorech začíná vážně vysilovat. Zítra jsem měla jít na amniocentézu a protože to máme do nemocnice 70 km, měla jsem tam nastoupit už dneska kvůli vstupním vyšetřením. Nejdřív jsem tam 2 hodiny čekala v nějakým šíleným kumbále na uvolnění lůžka (zaplatila jsem si nadstandard, jinde je to tam v docela hrozným stavu :? ) a pak za mnou konečně přišel můj dr. - teda dr. který mi dělal i redukci a jezdím teď k němu na kontrolní UTZ. Udělal mi UTZ a chtěl vědět, co mi řekli na genetice, co mi udali jako důvod a tak a pak mi moje rozhodnutí rozmlouval. Riziko potratu po AMC je normálně asi 0,5-1 %, u dvojčat je to pochopitelně x2 a dneska mi vysvětlil, že u mě je ještě vyšší kvůli prodělané redukci - takže nějaký 4-5%. Je podle něj tím pádem vyšší než samotný riziko postižení. Takže jsem zase sbalila svoje „saky paky“ a jsem zpátky doma. Domluvili jsme se, že za 14 dnů mi udělá genetický UTZ a pak uvidíme, co dál. Eventuelně bych ještě i na tu AMC mohla jít. Samozřejmě jsem pak ještě musela jet na druhou stranu Plzně na genetiku podepsat prohlášení o odmítnutí. A genetikovi se to zase nezdálo. Děs. Už toho mám vážně dost. Každý mi říká něco jinýho a já už nevím, co si mám o tom vůbec myslet. :evil:

Vítám tu nové těhulky!!! Gerdo , o mým bříšku krásně vypovídá to, co se mi stalo dneska v nemocnici na příjmu. Řekla jsem sestřičce, že jdu na přijetí, ona si mě prohlídla a pak se zeptala, jestli k porodu. :wink: :lol:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.3.06 20:02

Ahojíček všem,

vítám Gerdu mezi srpňátečky:-))

Helli,
já ti nevím, ale myslím si, že opravdu bude u vás vše v pořádku,amnio je opravdu velké riziko a genetický sono řekne hodně.
Už by jsi si zasloužila být v klidu a užívat si mimíšků.

Já si pohlaví asi nenechám říct, jestli to nepoznám:-)) Manžel taky nechce, ale tajně doufám v holčičku, ale i když s kluky už mám zkušenost, hračky, oblečky:-)) :roll: kdo si to má rozhodnout s těmi hormony :lol:
Jinak já a pupík, mám zážitek z dneška..kamarádka mne viděla po 3 měsících a říkala, jestli nejsem nemocná, že vypadám nějak pohuble:-))
Jinak jsem právě obrečela odjezd malýho na dva dny k babičce…jsem normální závislák, chodím čmuchat k jeho postýlce :roll: Už abych ho měla u sebe.
saryk75
jejda, Čendík má zase trápení? Moc ho ode mne pomuckej.

No holky, ještě vás pobavím, byl ajsem učit tu první pomoc v autoškole a postupně tam přišli všichni učitelé jízd a každý mi pořád něco připomínal, jsem si připadala jako debilní a žáci taky divně koukali, tak jsem učitele vyrazila ze dveří s tím, že jsem těhotná a ne dementní..a zabralo to:-))
Tak dobrou noc, sladké sníky.
Jo a holky nový i pupíkatý, honem fotky do galerky, ať vím, jak má vypadat těhu pupík:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.3.06 20:25

Helli
Tak to vidis.....kazdy z doktoru rika neco jineho a ty se mas pak rozhodnout co bude a to v tak dulezite situaci :? ale verim,ze to bude v poradku :wink: takze hodne stesti :D

Matulienko
Takze bez synacka :?: to si aspon odpocines :wink: i kdyz ja taky vzdy smutnim za dcerou kdyz odjede.......je tu vzdy takove ticho :(
A s tou autoskolou jsi me pobavila :D ale je pravda,ze nekteri delaji jak kdyby jsme byli nemocny a ne tehotny :? :D

A jeste holky,jak jsem psala,ze me boli zoubek (zacina :? ale k zubari jsem objednana az 9.3. co jsi muzu vzit na bolest :?: nejak se v tom nevyznam.....leky beru totiz vzdy az v posledni rade :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
2.3.06 21:32

Helli - buď v naprostém klidu. Jsem přesvědčená o tom, že kdyby lékař měl jen malé podezření, že něco není v pořádku, tak Vám určitě amnio doporučí. Ale protože nosíš dvě krásné zdravé dětičky, tak není důvod podstupovat riziko. Já si myslím, že ses rozhodla správně. Držím palce. Víš kolik holek je s ICSI a i čekají dvojčátka a žádnou amniocentézu nepostupují ? Jestli máš stále pochybnosti, zajdi si na www.neplodnost.cz, polož tam dotaz. Jsou tam děvčata obvykle po umělém oplodnění a se spoustou zkušeností, takže určitě poradí. Pokud tam už tedy do nějakého pokojíčku nechodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
2.3.06 21:48

Polin , díky. Já už rozhodila sítě všude možně. Na www.porodnice.cz radí dost známí lékaři (třeba dr. Řežábek), tak už jsem napsala dotaz i tam. A s manžou jsme se dohodli, že se zkusíme objednat na konzultaci ještě i do CARu k dr., co nám dělala IVF. Měla by mít v naší dokumentaci přesný údaje, co jsou ty manžovo spermijky vlastně zač i o vývoji našich embryí, tak uvidíme, jaký bude její názor. Chci prostě mít co nejvíc informací. A hlavně jsme se s manžílkem domluvili, že si o víkendu uděláme nějaký výlet. Nutně to potřebuju!! Musím přijít na jiný myšlenky. :wink:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.3.06 22:06

Ahojky holky,
tak jsem se v úterý ptala doktora, jak je to s těma registracema do porodnice a řekl mi, že o tom vůbec neslyšel. V Bohunicích (pro brňandy) registrace nevyžadují.
Matulienko, tak já taky půjdu na ten genetický ultrazvuk na Kozí, příště dostanu žádanku. Doufám, že už bude vidět pohlaví, jsme strašně zvědaví. U kluka jsme pohlaví věděli už v 19. týdnu, na videu byl vidět pindík.
Mishinko, ohledně toho cvičení jsem ti poslala soukromou zprávu, doufám, že ti došla.
Zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
3.3.06 08:58

Dobré ránko, vidím, že dnes otvírám.
No, jdu se podělit o radost s výsledky z AFP testů. Dopadly dobře. HURÁÁÁ ! ! ! !
Držím palečky všem, kteří ještě čekají na výsledky, aby dopadly také výborně.
Pohyby - tak ať se snažím, jak se snažím, zatím vůbec nic. Přítel se mi směje a říká, že mimčo to má těžké, dokopat se přes ten můj tlumič. No, nic, musím si tedy počkat. Naštěstí v úterý na UTZ jsem viděla, že se mimi hýbe, tak jsem klidná. Jen to u mě asi přijde později. Už se moc těším.
Oblečky - zatím vůbec nic. Koncem března jdu na velký UTZ a pak to asi pomalu začnu objíždět.
Matulienko - posílám moc pozitivních myšlenek, aby odběry byly v pořádku a hlavně, aby Ti to čekání rychle uteklo.
Cinq - vítám Tě zpět doma.
Woodo - opožděně vítám.
S porodnicí naštěstí problémy mít nebudu, jsme jen z menšího města, tak snad na mě někde místo zbyde, třeba na chodbě. :lol:
Já se pomalu chystám na tu naši svatbu. Právě utíkám ke kosmetičce na zkoušku líčení. No a mám taky čerstvý melír. Bude to jen formalitka, takže žádné velké stresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.3.06 09:16

Ahoj holky, tak se hlásím zase po 100 letech. Novinky:
Přejmenovala jsem se z Eviika na Evushu, ať se nepleteme s ostatními Eviky :-) Konečně jsem si udělala metřík, doufám že se zobrazí.

Výsledky genetiky mi vyšly OK, takže velká radost a úleva.

Bříško taky dlouho vypadalo že nevyroste, a pak najednou šup a od minulého týdne mám takovou malou mičudku. Tenhle týden jsem už vzdala normální kalhoty a nosím těhulkovské, ale chtěla bych ještě jedny na vystřídaní. V jednom internetovém obchodě jsem objevila pěkné za docela dobré ceny, tak asi objednám tam.

No a hlavně, už 2× večer jsem cítila něco, co by mohly být pohyby :! Takové šimravé bublinky mi v bříšku běhají, je to příjemné a legrační, tak si říkám že větry to být nemůžou, u těch má člověk jiné pocity :oops: Ale jsem teprve v 17.tt, tak nevím… musím večer zase číhat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.3.06 09:18

Dobre rano vsem :D

Tak jsem prisla z odberu,vysala me dokonale :? :D

Nasla jsem na internetu takovou zajimavou vec :wink: mozna jste to cetli,je to na vypocitani porodu,ale neni to moc presne :roll: takze kdyz ucitite prvni pohyby tak prvorodicky si prictou 20tt a druhorodicky 22tt a melo by vam vyjit predpokladane datum porodu :D ale neni to moc presne 8O :D

Jinak jsem se dozvedela novinku :? myslela jsem,ze kdyz dneska prijede pritel :D tak bude tulenicko :oops: :D a ono nic......zadne tuleni :cry: prijede tchyne 8O a bude tu spat do zitrka 8O :D

Tak a uz tu mame sobotu a nedeli :lol: copak budete delat pekneho :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital