Poradna duly
Jana Čurdová
matulienka
Držím pěstičky ať to dobře dopadne. Moc na Tebe budu myslet. A ještě k tomu povídání… jsem moc ráda,že tu jsi. Jak napsala Bambulka,že jsi naše stálice a jistota… vždycky jsem ráda,že Tě tady vidím. Takže jen povídej a povídej… ![]()
EvikP,
no a už se mi tváři koulejí slzičky
, holky, víte, já jsem hrozný ukecánek a má občas pocit, že to musí otravovat. A malej je jako já, tak si to umíte představit nás dva pohromadě…demoliční četa hadra ![]()
Matulienka
Ale jdi Ty… hezky se usměj, vždyť jsi naše sluníčko… ![]()
EvikP
teď se mi bude krááásně učit ta první pomoc, jen doufám,že nebudu řvát i u toho ![]()
matulienka
Že bys oplakal dýchání z úst do úst… ![]()
No já taky pořád brečím. Stačí mi slyšet nějakou písničku od Holek a hned se rozbrečím. Třeba písničku Mámě… to brečím hned u prvního taktu.
![]()
EvikP,
budu se snažit neřvat:-)) U prvního jsem brečela i u večerníčku, což manžel dává k dobru pořád ![]()
Ale jinak jsem ráda, že nejsem sama, že jo bambulko? Jo, hormony, ale nač to budeme svádět potom? ![]()
Jé a jak jsem brečela u závodu s Katkou Neumannovou… hopsala jsem před telkou a tekly mi slzy jak hrachy… A teď nedávno,taky u něčeho… teď už nevím u čeho to bylo a v televizi to tam někoho rozbrečelo a manžel povídá,že jsou trhlý, proč brečej a pak se podíval na mě a povídá jen Aha… byla jsem taky ubrečená…
Taky to svádím na těhu.
![]()
Jo, jo, Matulienko, přesně, jak říkají holky, vůbec si nedovedu představit, že bych si tu nepřečetla jak se máš, co děláš
no prostě jakmile by příspěvky od tebe nebyly, tak by tu hoooodně vázla komunikace
Takže piš, piš, ať máme s mimískem co číst
Hlavně, ať ti dobře dopadnou testíky! Hned dej pak vědět, jsem napnutá jako struna.
Bambulko, to je milé, že sis na mě vzpomněla
Já jsem si taky říkala, že už jsem od tebe dlouho nic nečetla. Co v práci, pořád jsi tam? Já si tedy klidu docela užívám, tedy relativně. Pořád někde lítám a něco vyřizuji, ale už nemám tu big zodpovědnost, takže lítám ráda
stejně bych dlouho nevydržela sedět na zadku
Pejsánek je rád, že jsem doma, to víš. Je to fakt příprava na starost o mimi, pořád ho musím opečovávat. Někdy bych řekla, že už mě má plný zuby
No jo, jsem holt takovej starostlivej méďa, jak říká přítel
Jo a jinak mě stejně do té práce lámou, protože to není sranda, aspoň si to uvědomili… Jenže mě už to moc nepomůže. No, to už je fuk. Pocit, že tam můžu, ale nemusím
je k nezaplacení.
Také vítám Cinq, zpět
brzy se uzdrav!
a novou těhulinku **Woodoo ![]()
Pěkný den, těhulky, odpoledne se asi půjdu podívat po nějakých pidi oblečcích
**
a přidávám se do klubu ubrečenců
taky mě rozbrečí i když někdo řekne hřebík
na větu, proč zase brečíš, už jsem doma zvyklá
![]()
saryk75
výsledky budou tak do měsíce, je to spousta testů, imunologie a to bohužel trvá. No a dělají jich kolem 50 a tak to potrvá, to mne na tom štve. Tentokrát tam se mnou nejde manžel a tak to bude děsný, ale to přežiju a pak si půjdu udělat radost.
Čendík si tě teď užívá, co? Však to je dobře, že jsi doma.
Užij si nákupy a pak hned písni pro inspiraci, co jsi pořídila miminečkovi.
Ahoj holky , taky jsem tu nějaký čas nebyla. Opakované tripple testy snad dopadly dobře, v pondělí jsem byla u Dr. a nic neříkal, myslím, že kdyby byl nějaký problém, tak už to vím. Ale vystrašili mě s prognózou 1:170 na D.S. Dr. mi dělala UTZ, mimi bylo super vidět, už je pěkně veliké, krásně jdou poznat ruce i nohy, už to nejsou žádné tečky, ale fakt packy a nožky pajtožky jak říká manžel. Prý měří už 18 cm. Posunul mi TP na 26.7. ale já už zůstanu tady s váma. Stejně prcek vyleze jak se jemu bude chtít a né podle doktora
Jinak mám pozitivní testy na toxoplazmózu, ale prý mám vytvořené protilátky a neohrožuje to těhu. Vůbec nevím, kde jsem k tomu přišla, doma máme jen 2 andulky a jinak žádné zvíře i nás, u našich ani u tchánovců není.
Jinak pohyby ještě necítím a to podle Dr. jsem dnes 19+1, no uvidíme. V sobotu jedu s mámou na týden na hory, tak třeba 400km cesta s ním zamává.
Jo a udělala se mi šílená vyrážka na krku a svědí mě ruce, nohy a hrudník, pořád se škrábu, tak mi zase vzali krev na testy(celkem už mi za dobu těhu vzali 12 zkumavek krve) a to jsem si myslela jak nejsem zdravá. Bříško už začíná vystrkovat růžky, za chvilku budu muset odložit svoje kalhoty, ale vážím pořád stejně.
Moni tu toxoplazmozu jsi mohla prodělat i jako malá. Já jsem ji prodělala asi v 15letech ale pořád mám protilátky. Takže je možné,že ses kdysi dávno setkala s nějakou kočkou nebo tak. Taky je to v syrových rybách. Pokud máš protilátky tak je to dobré.Je to známka toho, že se ji tělo dokáže bránit.
Už víte co budete mít? Holčičku nebo chlapečka?
Jo jo ty slzy si vylezou kdy chtějí. Toto úterý mě rozbrečela houkající sanitka, která mě předjížděla.
Saryk 75 - jo jo stále chodím do práce. Přešly mě snad ty hrozné nevolnosti, ale padla na mě těhotenská únava. Tak je to dost náročné vydržet celý den koukat do PC a pak ta cesta narvaným autobuse domů...... Ale zatím to zvládám, tak uvidím. Je to fakt super pocit, že když to nepůjde, tak to tady prostě zabalím a budu pěkně kynout doma na gauči.
Bříško už mi dost roste a váha začíná také stoupat. ![]()
Jo a Čendíka ode mne podrbej na ouškem!!
Matulienko - manžel s tebou nebude, ale určitě na tebe bude mooooc myslet a my všechny sním. Tak už na to nemysli!!!
Monikob
teda človíčku, nezbavíš se jednoho a zase vyrážka, tak ať máš brzo pokoj.
BambulkoH
to já se snažím, ale spadne to ze mne až zítra:-))