Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko musim se smat...... ti chlapi jsou vazne nekdy natvrdly… vcera jsem dostala prikaz ze si mam okamzite pre seba nieco kupit (akoze pre radost) a ze nech je to trebars aj dudlik. Zbystrila som a polozila opat otazku ci vazne moze byt akoze dudlik alebo nieco pre male. MOje smutne oci zacinaju zaberat jupiiiii. Mozem kupit dudliiiik. POmaly ale isto snad budeme napredovat dalej ![]()
EvikP Ten tvoj pupicek je naaaadherny…Ja zatial kazde ranko pozeram do zrkadla na tu moju malinku gulicku, tak ti krassne garulujem.
Inak holky mam pocit, ze uz sa hybeme… teda ze to citime, je to take zatial tajnostkarske a len moje ![]()
Helli zajtra drzim palceky nech mate vsetko tak ako ma byt.
Vsetkym ostatnym mimiskom a maminkam prajem krasne ranko a my pojdeme pomalinky spinkat. Sme tu sami (tatik nam odisiel pracovne), tak ani neviem ci budem spat ked ma nebude nik vytlacat z postele a nebudem musiet ochranovat pupik pred nahodnymi najazdmi ruk a noh ![]()
papa
Kacatko
no tak to je úspěch, dudlíkem to začíná.......
Gratuluju k pohybům..taky přiznám, myslím, že je taky cítím, včera poprvé ![]()
helli
všechno bude určitě v pořádku, domeček mají mimíšci moc krásný:-))
Moc ti to sluší. Jo, ty nákupy jsou dobrý, je třeba vychytat slevy a pak se dobře nakoupí.
Ahoj holky, taky u vás máte krásné sluníčkové pondělí?
Moc děkuji za názory k časopisům, zatím jsem jsi předplatila Betynku, jen na půl roku a pak uvidím.
A začala jsem s nákupy … zatím mám krabičku na dudlík, takže začínám podobně jako Kačátko ![]()
A včera jsem poprvé už si musela vzít těhu kalhoty, můj prcek roste hlavně o víkendu. V sobotu jsem byla OK a v neděli se mi tak nafouklo břicho, že už jsem ho nechtěla mačkat ![]()
Majdo na UZ k projasnění šíje jsem byla ve 14tt, u nás to dělají standardně.
Helli, genetika bude na výbornou, neboj.
Já už jsem toho dneska zvládla - ráno jsem byla u holiče a pak se zaregistrovat v porodnici.
Rozhodli jsme se náhodou min. týden pro Podolí - tedy rozhodli, řekla jsem, že na to kašlu, že každá má něco pro a proti, a protože většina kámošek byla v Podolí a byly tam vcelku spokojené, řekla jsem si, že už se s tím nebudu trápit.
Docela jsem byla v šoku, že už teď, ve 4.měsíci, když skoro těhotenství není na mne vidět, musím být zaregistrovaná v porodnici, jinak mě nemusí vzít. Náhodou jsem se včera podívala, na internetové stránky Podolí a registrace by měla být mezi 14 a 20tt.
Dost jsem žasla, snad to je je specialita Podolí. Původně jsem chtěla řešit porodnici až tak po 25tt …
Erizo,
Tak už máš domeček pro miminko..ten od přírody a teď krabičku na dudlík:-))
teda, nákupy se rozjíždí:-))
Já jdu ve středu do intersparu, mají tam bodítka 100% bavlna a za skvělou cenu, měla jsem s nimi skvělé zkušenosti a s malým přímo rostly a navíc mají pevné kraje a vůbec se neroztáhly při praní. Půjdu tam s malým a tak ten bude nadšenej z oblečků pro mimko.
Jo, registrace do porodnice je docela síla, musím zjistit, jak je to tady.
Matulienko, včera jsem se moc rozplývala z oblečků pro mimi, hlavně ty čepičky … Ceny docela šly, měli zimní slevu. Ale nekoupili jsme nic
Čekám, zda nám neprozradí, jestli budeme kluka nebo holku.
A kamarádka ví o sekáči, kde prý mají perfektní oblečky za úplně směšné ceny, často i zcela nové. Byla tam v sobotu a říkala, že měli úplně perfektní bundičky na holčičky, že byla v pokušení mi je koupit, ale když nevíme, co to bude …
Tak si říkám, že až tu nádheru uvidím, aby mi nemrzelo, že už jsem nakoupila dráž ![]()
Eriza,
při prvním jsem taky takto výhodně nakoupila v jednom sekáči v Brně a úplně nové věcičky.
Já se snažím nebláznit, mám dost věci po prvním, ale nedá se nic nekoupit:-))
Já vím, taky se držím z posledních sil ![]()
Největší starost mi ale dělá kočárek, nic se mi nelíbí. Přijdou mi malé nebo moc těžké nebo nepraktické, a to nemluvím o tom, že by měl být alespoň trochu hezký, do terénu a ještě za rozumnou cenu.
Asi nerealizovatelná kombinace.
Příjde mi, že zatím jsem narazila na kočáry, které jsou dobré tak na ježdění v nákupních centrech.
Eriza
Prosím, prozraď mi,kde je ten super sekáč. Moc prosím… ![]()
Ahojky holky.
tak už vím výsledky triple testu- dopadly výborně. Na šíjovém projasnění jsem nebyla.
Matulienko, na odběrech na Bratislavské jsem byla stejný den jako ty, možná jsme kolem sebe prošly…
Zítra jdu do poradny, cítím se dobře, nevolnosti už ustoupily. Dnes jsem 15tt+5.
Mějte se parádnicky!
kocka píše:
Ahojky holky.
tak už vím výsledky triple testu- dopadly výborně. Na šíjovém projasnění jsem nebyla.
Matulienko, na odběrech na Bratislavské jsem byla stejný den jako ty, možná jsme kolem sebe prošly…
Zítra jdu do poradny, cítím se dobře, nevolnosti už ustoupily. Dnes jsem 15tt+5.
Mějte se parádnicky![/quoteAHOJ KOCKO,
ty jsi taky z Brna? Ptám se, proto že jsi psala, ze jsi byla na odběrech na Bratislavské ??? Taky jsem tam byla..
Triple testy mám negativní v normě, takže taky v pořádku…
Mischiina + Mischinatko 17 tt + 1
Čauky, jsem taky z Brna-Bystrce. A v které části bydlíš ty? Martina
KOČKO, já jsem taky z BRNA - BYSTRCE !!!! TO je náhoda !!! Taky máš termínek v srpnu, já 5.8 ![]()
Mischiina
TAK, se omlouvám, ale zpráva se neodeslala, nějak mi to nejde odeslat… už dvakrát v nedoručených
Ptala jsem se zda nejsme sousedky třeba ![]()
Bydlím kousek od Přístaviště ![]()
Mischiina