Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulinky,
já pohlaví vědět nechci. Ale v duchu jsem přesvědčená,že to bude holčička. Dnes se mi zdál sen,že se mi narodila holčička, taková maličkatá.A já jsem začala strašně brečet,že mě manžel zabije, že chtěl kluka a chtěla jsem kvůli tomu vyskočit z okna a moje sestra řekla,že když ji nechci já,tak si ji nechá ona… to jsou ale sny… ![]()
Všem gratuluji k výborným výsledkům. Já jdu až 14.3. na screening v II. trimestru (triple testy+velký utz)Tak snad budu mít zase fotečku.
Ahoj holky,
dneska jsem úplně hotová, byla jsem včera cvičit a večer na návštěvě, vrátili jsme se domů až po půlnoci, já pak v noci nemohla spát … ach jo.
Cvičení bylo super, nejdřív se cca hodinu cvičilo na míčích, pak jsme mohly mít jakékoliv dotazy (někdo se tam ptal na výběr porodnice) a pak nám cvičitelka ještě povídala, co bude muset za úředničinu vyřídit před a po porodu.
Jestli může být registrace ve dvou porodnicích najednou nevím, ale porodnice mi těhuprůkazku orazítkovala na první straně a přidělila evidenční číslo. Změnit porodnice určitě ještě půjde. Ale ochotná paní u registrace zrovna moc nebyla, registrovala mě se slovy, že už toho na srpen a září mají … A to já si připadala jako pitomec, že bez břicha se musím nahlásit v porodnici … Ale asi opravdu to je specialita Podolí.
EvikuP, ten „můj“ sekáč by měl být v Praze Ďáblicích, ale ještě jsem tam nebyla, návštěvu mám u kámošky teprve slíbenou na příští termín, co tam pojede
Dám pak vědět, zda to skutečně stálo za to. Ale myslím, že po Praze jich bude víc, protože dost maminek jsem slyšela říkat, že někam chodí a stojí to za to.
A teď jsem na vážkách, co vlastně budu kupovat, protože toho vypadá, že půjčeného toho mohu mít víc, než jsem vůbec uvažovala. Tak aby jsem toho zase pak neměla moc.
Potřebovala bych jen vědět, co budeme mít.
Kocko,
měla bych na tebe dotaz, chodíš na těhu cvičení? Jestli ano, mohla by jsi mi doporučit nějaké dobré cvičení, cv. na balonech. Vím o tom, že něco je v Komíně, ale nemohu si vzpomenout na název a na netu to nemohu najít. ![]()
děkuji za případné tipy na těhu cvíčo ![]()
Mischiina
KOCKO,
kdyžtak mi to napiš prosím soukromou zprávou, at to pak nemusím případně hledat tady v diskusi, kdybych se na net už dneska nedostala.
Děkuji
MISCHIINA
Ahojky Holky
Tak uz jsem zpatky doma
moc se mi po vas styskalo
jinak dovolena byla super,ale na posledni dva dny prijela sestrenka s anginou (hloupy napad) a samozrejme to chytla dcera a i ja ![]()
A taky vam musim napsat,ze ten muj mrnous kope jak drak
a brisko roste a roste
uz jsem premyslela,ze doktorka spletla termin porodu a mam ho o hodne drive nebo tam mam dve miminka ![]()
Jak jste se tu mezitim meli
Doufam,ze jste vsichni v poradku a miminka taky ![]()
Ted se pustim do cteni toho vseho,co jste tu napsali,je toho hodne
![]()
A taky se musim poztezovat,prijedu domu a uz se tesim,ze budu s pritelem a vynahradime si ten tyden co jsem tu nebyla a on mi hned odjel do Ameriky az do patku
takze od vcerjska jsem opet sama doma.
A taky musim k zubari
boli me zub
a blbne mi pocitac…teda internet ![]()
Tak jsem se poztezovala
preji vam pekny vecer ![]()
Ahoj Těhulky!
Jsem na Emiminu jen pár dnů a zatím jsem se ještě nestihla připojit na Srpen 2006, tak to teď hodlám napravit
Nestíhám to fšechno číst! Byla jsem předtím na Rodičích a tam jsme měli jen 9 stránek a tady už 179!
(Kulíšek - syn Tomík - mi tu bude asi občas házet nějaké „nepatřičné“ smajlíky tak se nedivte)
Pohyby zatím ještě necítím, teda možná jo, ale fakt nevím jistě. NĚCO cítívám v noci kolem 1 hodiny, ale jelikož teď skoro furt hmmm
prdím, nevím jestli je to ono.
Krevní testy mám už za sebou a prý jsou v pohodě, aspoň mi to říkala sestřička po telefonu. Ale doktor mi stejně říkal, ať se moc nestresuju i kdyby vyšly špatně, že to nebývá přesné a navíc, když jsem krvácela, tak to může být dost zkreslené i kvůli tomu. Teď v pátek jedu na další kontrolu, tak uvidíme… ![]()
opet ja to uz se me opet nezbavite
![]()
tak jsem to trosku procetla a vsem co vysli testy dobre gratuluji ![]()
Helli a Matulienka at vam to dopadne vsechno dobre
drzim palecky ![]()
Jinak se tu nekdo ptal,proc druhorodicky citi pohyby drive,je to proto,protoze po prvni porodu deloha uz neni tak pevna jako u prvorodicek, (jsme uz proste vytahle
vevnitr)svaly jsou uvolnenejsi
Jinak pohyby muj pritel uz citi rukou,proto jsem psala,ze se mozna doktorka spletla,protoze uz je mohl citit predtim nez jsem odjela na dovolenou.Coz mi prijde dost brzy ![]()
Ja jsem totiz mela tehotensky priznaky mesic pred tim nez mi vynechala menstruace a ona mi rika,ze to neni mozne
ale s prvni dcerou jsem to mela az to tretiho mesice ![]()
Tak ja nevim ![]()
jeste jednou
![]()
A ten tyden co jsem tu nebyla,tak pritel podepsal kupni smlouvu na bytecek
takze koncem dubna by jsme se mohli stehovat ![]()
Tak mi udelal velkou radost
a prekvapeni,protoze mi to rekl,az kdyz jsem prijela domu ![]()
Cinq, tak tě vítám doma = na emiminu.
Je super, že jste zvládly cestu a teď hlavně ať jste s dcerou a miminkem zdraví!
A gratuluji k bytečku - to jsou krásné starosti. ![]()
Cinq
hurá, máme tě zpátky, ne, že bych tě rodině nepřála, ale bylo tu smutno:-))
Super, že jsi měla doma takové krásné překvápko s bytečkem, gratuluji.
Ta angína je tedy síla a setřenice si to mohla odpustit, i když ji chápu, že tě chtěla vidět.
Jinak já odpoledne jdu učit první pomoc, tak tu nebudu..což se vám uleví, páč pořád kecám a kecám ![]()
A zítra to bude taky horší, jdu na ty rakovinné odběry, se mi nechce
, ale chci mít klid, už jsem to odkládala 4 měsíce, tak se tomu musím postavit čelem. A pak si půjdu udělat radost a prolezu město a to by bylo, abych si tam něco krááásného nenašla ![]()
Tak zatím pa pa pa
Krásný den přeji všem.
Matulienko s tebou už jsem si tak dloooouho nepsala.
Zítra ti určitě všechny budeme držet pěstičky. A také myslím, že píšu za všechny, když napíšu jen ať tady pěkně povídáš a povídáš!! Jsi tady taková naše velká stálice a jistota. ![]()
MATULIENKO Budeme ti taky držet s Mischiinatkem pestičky, at to dopadne dobře..
Vidím, že kocka , tu včera nebyla v diskusi, to neva, snad si to přečte..
Mischiina + Mischinatko 17 tt + 5
Bambulenko
ty jsi mi ale andílek, to si ani nezasloužím, ale u srdíčka je mi moc hezky. ještě, že já tě mám a vůbec všechny maminy, člověk se v tom neplácá tak sám.
Mischiinko a mischiiňátko, díky moc, víte, zítra mne to bude držet nad vodou, klepu se už teď. Ale člověk v sobě dokáže najít neuvěřitelně moc síly.