Poradna duly
Jana Čurdová
Kikino
pekny metrik ![]()
Matulienka
U nas je to stejne,pritel chodi pozde domu a kdyz prijde driv tak dceru vidi tak hodku a pak dcera jde spat.A k tomu casto jezdi na sluzebky,takze ani mi se moc nevidime
ale zato o vikendu si to snazime vynahradit vsichni ![]()
Cinq,
no úplně jako u nás:-))
Bože, já se tak těším, až si Petříka k sobě přitisknu a on mne zmáčkne a bude jako přísavka. Když kluci od někud přijedou, malej kříčí už od vstupních dveří maminečko, jsme tadyyyyy a vydrží to řvát až do našeho čtvrtého patra bez výtahu:-)) Pak na mne skočí a tulí se a tulí a říká, jak moc se mu stýskalo..no, asi i jo, ale většinou si nedělám iluze, protože na stýskání u babiček prostě není čas:-)
Matulienka
Tak to je sladoucky
dcera je taky takova,ona je to prdelka moje,musime si to uzit ted,nez nam vyrostou a pak uz se tulit chtit nebudou
![]()
Vsak ja vzdy rikam,ze si ji vykrmim jak prasatko a ona u me zustane na porad
a dcerka mi vzdy z legrace rika,co by se mnou delala
![]()
Cinq
užívejme si ty jejich doteky a lásku, to je pravda. Víš, nikdy jsem netušila, jak krásné bude být mámou. I přes to jeho zlobení a divočení, ty jeho očka a ruce a vůbec všechno, je to dar od života.
Ahojky všem!!!!!
Skoro týden nám nešel internet,tak jsem měla úplnej absťák.
Musím teď všechno přelouskat,abych věděla,co jste tu probíraly. Normálně se mi po vás stejskalo......
![]()
ahoj znovu,no ja jsme opravdu rada,…jinak kazdy mi rika ze uz bych mela citit pohyby,..no nevim zatim nic,nebo aspon nevim ze to bylo ono. nechate si rict co to bude?
millhauska
vitam te po tydnu
taky bych po tydnu bez internetu mela abstak
![]()
Kikina
Pokud je to tvoje prvni miminko,tak prvni pohyby muzes citit i po 20tt…u kazdeho to je jinak
urcite se brzo dockas…
Jinak 10brezna jdu na kontrolu,tak doufam,ze uz mi rekne co to bude ![]()
Kikino
asi si to nenecháme říct, ale nikdy neříkej nikdy, červík v mé dušičce hlodá a hlodá:-))
Milhausko
já bych teda měla pořádný absťák ![]()
Matulienka
to bys to vydrzela cekat az do porodu co to bude
ja bych pukla zvedavosti
ja jsem hrozna ![]()
Cinq
já jsem s prominutím zvědavá jako sviňa
Mám svůj tajný typ a tak to chci vědět, jenže jsme se už před tím dohodli, že si to říct nenecháme a manžel zatvrzele chce vydržet. No a přeci nemůžu být ta první, kdo to nevydrží:))) No, uznej
tak nějak doufám, že to tam uvidím a nebo si to manžel na sonu rozmyslí ![]()
Matulienka
Tak nastesti pritel to chce vedet
a i kdyby nechtel,tak ja to chci vedet…ale vy uz jste se predem dohodli,tak ti preji,at tam neco uvidis,anebo at jsi to manzel rozmysli
![]()
Cinq
no, uvidíme, každopádně díky:-))
Já se pro dnes loučím, jdu jim nachystat pudinkové poháry, abych si je trošku rozmazlila:-))
No,ja jsem ted akorat dodelala tvarohove satecky,puding a rybickovou pomazanku,jinak to tu procitam a koukala jsme se na kocarky,..no ale vubec nevim,je jich takova spousta,no hlavne aby byl dobry a ne nejakej smejd,co se hned rozbije,mate nekdo nejaky typ?jdu koukat na zpravy,tak zatim dik za informace holky,ahoj
Jejda, člověk tu od rána není a takových novinek a stránek navíc
, vy jste ale pilný včeličky.
Matulienko, téééda, ty si ty kluky fakt rozmazluješ. Dnes jsem zrovna četla časopis „Rodiče“ o žárlivosti mezi sourozenci, když je větší věkový rozdíl. Je to nějaké staré číslo. Ale myslím, že ve Tvé rodině tohle určitě hrozit nebude
mnoooo, a doufám, že u nás také ne. Pitrýsek je také takový mazlíček ![]()
Kikino, po kočárkách koukám, ale člověk fakt neví v té hromadě „novinek“. Já mám teda favorita, i když každý den jinýho. Pořád si říkám, že je čas. A tu rybičkovou pomazánku bych si fakt dala, a s chutí!!!