Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
20.2.06 08:36

Dobré ráno ! ! !
Matulienko - hezky odpočívat a neodmlouvat ! !
Lajko - blahopřeji k pohybům. To musí být krása. Už se taky moc těším.
Kačátko - tak vidíš, že üž se mimčo začíná klubat. Já taky zrovna moc velké bříško nemám a myslím, že ještě na to budeme vzpomínat.
Zdravím vás všechny v novém týdnu, pracující obzvlášť. Já za chvíli vyrážím, tak hodně piště, ať mám odpoledne co číst. Pá, pá… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
20.2.06 08:44

Brý ránko všem :-)
Tak nám začíná nový týden a já doufám, že bude vydařený pro nás všechny. Ty, co jdou na kontroly a vyšetření přeji, aby jim to dopadlo co nejlépe a nám ostatním, ať pevně vydržíme tu nejistotu, že tam je.
Já mám třeba břicho trochu menší než dřív. Předtím jsem byla pořád nafouklá a poslední týden mi břicho splasklo :-) I když se do původních kalhot nevejdu… Poránu se mi zdá, že cítím, kde mimčo je. Je na levé straně a mně přijde, že mám poránu, když ležím, vidět a cítit to místo.

Taky všem těm, co už cítí pohyby, gratuluji. Já mám první, takže mi to bude trvat déle, počítám tak v 19. nejdřív.

Usmějte se, pohlaďte pupíky a hurá do nového týdne
Kačkač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.2.06 08:50

Kacenko 78 ,
já taky, když ležím na boku, tak je mimišek a ta jeho malá kulička na té spodní straně, je to docela sranda.
Jinak oblečení stále nosím to stejné, nic mi není malé, tak uvidíme. Kila mám taky pořád stejná, ani deko navíc, takže zatím -4 kila. Ale už je mi skoro každý den dobře a tak to asi bude za pár dní a budu jako koule:-))
Jo a pohyby jsem u prvního cítila na začátku 17 týdne, tak ti je přeji taky, je to krásný zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
20.2.06 08:55

Ahoj holky,

tak už jsem vdaná paní:-). Svatba byla skvělá! Zážitků mám spoustu, a do galerky jsem poslala fotečku - ale do alba z deníčku, kam chodím. Když budete chtít, tak se jukněte:-) https://www.emimino.cz/modules.php?…

Moc vám děkuju za gratulace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.2.06 09:01

Monalisa24
tak to je krááása, krásná nevěstinka:-))
Moc ti to slušelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.2.06 09:23

Krásný den přeji všem.

Monalisa24 - gratuluji k sňatku a přeji vám ať jste stále šťastní!!!
Matulineko - ležíš? Odpočíváš? Já tě hlídám!!! :)
Lajko - gratuluji k pohybům. Už se také moc těším. Stále si bříško hladím, naslouchám, ale zatím nic. :)

Posílám všem sluníčko na dušičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.2.06 10:44

Bambulko ,
jasně, že odpočívám, do půl jedné, až půjdu pro malého do školky. fakt jsem dnes hodná :lol: ty moje chůvičko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.2.06 10:56

Matulienko, tak to máš pochvalu. Ale musíš vydržet i odpoledne a večer!!! Stále tě hlídám!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.2.06 11:23

bambulko
jasně mami:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.2.06 11:37

Matulienko - já si na tobě trénuji výchovu děťátka. Zatím moc neposlouchá!! :)
Zkusila jsem si teď dát k obědu brambory, tak jsem zvědavá co na to to moje zlobivé Bambulátko?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
20.2.06 13:38

Ahojky maminy,

Nejdříve chci moc popřát Monalise ke svatbě. Ať vás na cestě životem provází jen samé štěští. Moc Ti to slušelo. :wink:

Hlásím se po delší době. Měla jsem tu na týden babičku (moji mamču),tak jsem se jí věnovala. Dnes jsem byla konečně u svého gyndr. Jen jsem se zmínila,že jsem pořád nemocná,že jsem v práci byla jen 14dní,tak se na mě tak podíval a ptal se mě, proč se na to nevyprdnu a že mi hned napíše neschopenku. Takže ve středu si vyzvednu u své obvoďačky neschopenku a převede si mě k sobě můj gyndr. Je to prostě poklad. Ještě,že jsem ho změnila. Tohohle si nemůžu vynachválit. On se strašně divil, proč dojíždím do práce takovou dálku, že mě musí moc dobře platit… :-)) Také mi volal šéf, a prosil mě,jestli bych tam někdy nešla vysvětlit svoji práci. Že prý pro mě dojedou a zase mě odvezou… :-) Holky já jsem tak šťastná,že můžu být doma a můžu se vyspat. V noci nespím a nejvíc zaberu až kolem 6h ráno. :-( Takže kdybych chodila do práce,tak bych asi brzo musela skočit z mostu, protože bych to psychicky nevydržela.

Matulienko
Opatruj se holka. Sem tam jsem sem nakoukla, ale nepsala, ale moc jsem na Tebe myslela. Tak snad to bude už dobré. Teď sem budu chodit častěji.

Jinak mi mamča přivezla hromadu mimi věciček po mé neteřince. Takže mám teď co dělat, zašívat,prát,žehlit. Už se na to moc těším.
Všem přeju krásný sluníčkový den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
20.2.06 13:45

Děvčátka,
já mám asi žaludek velikosti lískového oříšku a všechno co sním, mi nenávratně uvízne v krku, brek. No a teď jsem dostala hlad a protože jsem ještě tady v té kobce, tak nevím, pro co kam vyrazím. Dala bych si ty brambory, Bambulko :lol: v těhu jsem na ně nějaká ulítlá. A na bramborovou kaši. No, tak teď, babo, raď, jak to vyřeším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.2.06 14:07

Holky tak vás taky zdravím.
Monoliso moc gratuluju, dala jsi do galerie krásnou fotečku.Slušelo ti to.
Začínám mít opravdu těhotenské chutě…já se fakt nechci vidět na konci těhu.Na váhu raději nelezu,ale co já dokážu sníst a hlavně večer. Včera asi litr rajské polívky, předevčírem dva malé řízečky, které jsem zajedla 3 párky, no je to normální? Dál raději nepíšu. Máte to tak taky nebo se držíte? Minulé těhu jsem nedokázala sníst víc jak polovinu obvyklé porce a teď? Manžel na mě vždycky hledí a nestačí se divit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.2.06 14:38

Ahojky všichni, ještě jedna velikáááánská gratulace Monalise! Fotečka nádherná. Někdy zapřemýšlím jestli si to s tou svobodou nerozmyslím, ale spíš ne!!!

No, já se vrátila od doktůrka, prý je vše v poho (tak snad ty krevní testy si dají říct napodruhý!). Vyrobil mi fotku, ale abych pravdu řekla, vyznám se v ní jak koza ve hvězdách… Vlastně ne, poznám hlavičku! Ale chtěla bych prosím poradit od někoho, kdo rozumí těm klikyhákům v průkazce. Např. co znamená - BPD, CS-0, FD=P12. Jsem z toho jelen.

Tak se mějte hezky a jestli nemáte nic proti, jdu to zalomit :D , jsem nějak prkenná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.2.06 16:06

Ahoj všem,
tak zase po delší době píšu. Moc a moc gratuluju Monalise a přeju jen štěstíčko a spokojenost :)
Dneska jsem byla na screeningu ohledně downova syndromu a prakticky po měsíci na ultrazvuku. Byla jsem celou dobu děsně nervózní, ale naštěstí je všechno v pohodě a mám dokonce svojí první fotečku :D
Saryk75 to je super, že nejsem na bramborovou kaši ulítlá sama. Každý se mi smál, že to není normální těhotenská chuť, tak jsem ráda, že je nás víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí