Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
18.2.06 14:20

Monaliso - zřejmě už jsi mladá paní ! ! ! Snad to všechno klaplo a hezky jste si to užili a ještě i užíváte. Moc blahopřeji.
No, s těmi šaty, jsem dnes po obědě také konstatovala, že pokud do nich vlezu, tak budu jak vzducholoď. Nás to čeká až za tři týdny a to se asi bříško ještě pohne.
Cinq - šťastnou cestu. Jedeš i s dcerou ? ? Mohu se zeptat, přítel je Francouz ? ?
Jinak se hlásím do klubu „slaměných vdov“. Přítel dnes odjel lyžovat do Itálie, takže týden jsem také sama. No, už jsem si pozvala kámošku, tak snad mi to uteče. Ale taky se mi určitě bude stýskat. Vlastně trošku je mi smutno už teď.
Krásnou sobotu, snad je u vás také taková sluníčková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
18.2.06 15:02

:D Cinq , vidim,ze pelasis domu. Ja 7 brezna taky, uz se nemuzu dockat, pelasite teda autem ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
18.2.06 15:10

Ahojky srpňátka.
Podle posledních ultrazvuků se mi termín porodu posunul o 5 dní zpět. V úterý na ultrazvuku mrně vážilo 126 gramů :lol: , to už je opravdu macek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.2.06 16:39

ahojky opet ja :oops:

Polin
Samozrejme jedu i s dcerou :D oni by mi bez ni neotevreli dvere :D
Jinak pritel je francouz :wink:
Ty jse taky budes vdavat :?: teda,asi se necham premluvit a vdam se taky :D ale to se asi nestane :twisted:

Simonitas
Uz se taky nemuzu dockat az tam budu :D ale bude se mi styskat :oops:
(jsem jak dite)
Autem nejedeme,letim :Dautem jezdime vzdy kdyz jede i pritel,jelikoz se vzdy zastavime na noc v Nemecku v Baden-Baden na koupani :D :D
A ty jedes autem?jestli ano,tak urcite si delej prestavky a protahuj si nohy :wink:

Moonii
Tak to uz je macek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
18.2.06 17:26

Monaliso taky moc blahopřeju… :wink: Dneska bylo krásně (aspoň tady u nás na Moravě) tak doufám, že se vám všechno vydařilo.
Užívejte si manželství, mladá paní… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.06 21:48

Milá děvčátka,

zdravím vás po dlouhé pauze.

Pořád mě zaměstnává ten můj marodný hafík, až si někdy říkám, že jsem na něj fixnutá až moc, ale to jsem celá já. Prostě jsem asi byla v minulým životě pes :lol: :lol: :lol: a taky jsem se minula povoláním - kdybych se víc snažila, mohla ze mě být zvěrolékařka, to byl vždycky můj sen, pomáhat zvířátkům :)

Kacenko78, pejsek má nemocná játra, je sice stabilizovaný, ale dost zhubnul a potvora, nechce moc bašitit dietu, i když ty konzervy krásně voní, jako paštika, takže by se mohl přestat ofrňovat. No jo, ale nemůžu mu dát ani pamlsek, to byl bylo tóčo, okamžitě by mu bylo zle a začal by zvracet, takže pořád utíkám před jeho smutným pohledem. Taky si ho musím brát do práce, abych ho měla pod kontrolou (tedy pokud přítel nemá volno).

Jinak co se týče práce, čekala jsem, kdy na mě udělají podtrh a už to přišlo :cry: Přesně jsem věděla, že jak přiznám, že jsem těhotná, budou to brát jako podraz. Je to smutný a přála bych svému zaměstnavateli, aby podnikal v silnějším konkurenčním prostředí, protože 3/4 zaměstnanců by už ve firmě dávno nebylo. Bohužel, na Chomutovsku je málo pracovních příležitostí a tak na to strašně hřeší. Ale i přes to je u nás ve firmě velká fluktuace. Ono nechat se psychicky vydírat, to prostě unese málokdo. Takže uvažuju, že ačkoli jsem slíbila, že vydržím do dubna a své nástupkyni ještě práci řádně předám, půjdu marodit asi už od března. Napíšu manuály, co a jak a ať si poradí. Holky, je hrozný, když vám ročním hodnotícím pohovoru šéfka fňuká, jak je jí líto, že odcházíte a jestli se může spolehnout, že připravím předání a ptá se mě, jestli moje nástupkyně práci zvládne, co si o tom myslím… a druhý den se dozvíte, že personální šéfka, která nemá tuchu o mé práci vykládá, že mám vlastně štěstí, že jsem otěhotněla, protože si na mě stejně chtěli posvítit… asi jsem moc přecitlivělá, ale minimálně je to neprofesionální… Kamarádky z práce se mi diví, nad čím se podivuju, vždyť vím, že se tak chovaly ke každému…no je to fakt, ale zamrzí to. A tak si říkám, jestli mi ten stres za to stojí, že zdraví mám jen jedno, že budu doma, bude dobré i pro toho pejska, všechno si připravím atd..atd…dělali jsme dětský pokojík, tak si to tam uklidím, no prostě, psycho v práci mi chybět nebude :wink:

Jejda, tak se omlouvám, že jsem se tak rozpovídala a když se vám bude chtít to louskat, tak předem děkuju za pozornost :)

Matulienko, jsem moc ráda, že je miminko v pořádku. Na gen testy jdeme vlastně stejně, viď :) tak ať nám to dobře dopadne :) Tak se drž, ať je všechno bezva :) Jo a k těm chlapům, co raději hokej :wink: oni jsou prostě z Marsu a my z Venuše :wink:

Monaliso, doufám, že se ti dnešní den vydařil a bylas krásná a spokojená nevěsta :D Měli jste svatbu na Červeném hrádku, nebo na radnici?

Ostatní děvčátka,
přeji krásnou neděli, vydařené svíčkové a rajské omáčky…mňam… :D a vašim bříškům, ať pěkně rostou a mrňouskové, ať jsou zdraví a cumlají si palečky :D

• Citovat
  • Upravit
3787
18.2.06 21:51

jejda, ten anonym jsem byla já :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
19.2.06 00:02

Ahoj holky,

tak som sa pozerala ze som nejaky cas prespala :-). No ono celodenny vylet k lekarovi bolo nejak treba dospat :?
Ale ako citam, tak z tych vasich omacok mi uz tecu pomaly slinky ako bernardinovi, tak uvazujem ktoru z nich idem hned varit :lol:

MONALISA vsetko naj naj s novym menom v dalsich dnoch vasho spolocnho zivota.

CING krasne si uzi domova, ceskych sladkosti a vsetkych kamaratov. A bytik ta snad uz pocka ked sa vratis.

Krasnu a slnecnu nedelu a pohladenie bruskam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.2.06 08:31

Dobré ráno maminečky.

Cinq ,
hm, tak je vidět, že byt bude, to jsem moc ráda, že jsi se nemusela uchýlit k nějakému druhu násilí:-)) Tak ti přeji krásnou cestu a prima týden u rodičů, užij si to!!!

Bambulenko, posílám SZ

Saryk75
zlatíčko, já v práci taky dopadla zle. na to jak pevnou pozici jsem tam měla, jak mi každý klepal na rameno, že jsem tam udělala pořádný kus práce a že se to pod mým systémem konečně nehroutí a podívej, teď se nemám po mateřské kam vrátit..... bude nadbytečné místo:-))
Ale neřeším to, prostě nějak bude. Ale bolí to, všichni ti tzv. přátelé klopí hlavy, jen doktoři mi pořád volají a píšou, že mi tam nikdo neshahá po kotníky a ať si z toho nic nedělám…hm, tak já si teda nic nedělám:-))
Tak Čendík nechce baštit dietku? No, je to chlap:-))
No, ty testíky nám dopadnou na jedničku, to je jasný:-))
Kacatko
mlsná tě honí? No, ani se nedivím, po tom co tu mlsáme na sklo:-))

Jinak já včera zase špinila a měla obrovský křeče :roll: Ale za pár hodin to přešlo, no, uvidíme ve středu na kontrole. Nejraději bych si teď lehla do pelíšku a jen tak lebedila, ale to dělá manžel, tudíž já mažu na tu svíčkovou. malej kouká na pohádky..jo nedělní pohádky :wink:

tak hezkou neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
19.2.06 18:43

Ahojky, především chci popřát Monalise24 k svatbě, doufám,že se ti počasí vydařilo a že Vám oběma bude svítit sluníčko stále!!!!

No a na mě skočila nějaká zákeřná choroba :cry: , pokašlávám, ale nic ven nejde, to až tak za tři čtyři dny, už to znám…, bolí mě v krku a vůbec. Takovou radost jsem měla, že mě tahle každoroční záležitost zatím minula, asi jsem to zakřikla. Nic, půjdu si udělat tymiánovou koupel… snad zabere. Ani ta rajská mi tak nechutnala.

Tak se mějte hezky, já mám celý týden dovolenou, heč! Zítra peláším k panu doktorovi (snad mi vyrobí nějakou kráááásnou fotečku) a na ty odběry krve prý musím jít znovu ve čtvrtek, že tam byla nějaká hraniční hodnota nebo co (každopádně mě paní doktorka ujišťovala že o nic nejde, že se to stává běžně, tak snad ví, o čem mluví…). Tak mi držte palce. Já se ale stejně ozvu dřív než ve čtvrtek, protože jak jsem doma, bude čas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
19.2.06 20:04

Ahoj všichni,

Monaliso , připojuju se k svatebním gratulantům. Hlavně hodně pohody a sluníčka v manželství!!!! :)

Matulienko , mám o tebe starost. Doufám, že jsi si lehla aspoň odpoledne!! Měla by ses víc šetřit!

Tady bylo dneska naprosto nádherně. Úplný jaro!! Kéž by to už vydrželo! :wink: Mějte se všechny krásně a přeju hezký zbytek neděle!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.2.06 20:42

Helli,
na ležení ti nějak nezbyl čas :roll:
Ale večer jsem manželovi řekla, že bych potřebovala trošku pomoct, že bych třeba ocenila jednou tu snídani dostat já atd.:)))Tak nějak jsem kmitala pořád, klukům podstrojuji, dopoledne velkej strávil u telky, já u plotny,velkej si pak po obědě pospí, já hlídám malýho :roll: že bych něco udělala špatně :lol:
No, každopádně odpoledne jeli kluci na bazén a tak jsem měla čas nachystat jim v klidu prádlo na zítra, manželovi svačinky, umýt nádobko. A zítra dopoledne celý proležím a prolenoším :lol: doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.2.06 03:13

Holky,
tak vypada, ze je to tady......... mam jej takeeeeeeeeeeeeeeeee..... :lol: teda malilinky pupik..... dnes mi uz skoro nespadli nohavice… chi uz zacinaju mat na com drzat.

matulienko no honi me mlsna, potvora jedna, ale rajska bola vynikajuca… aj ked moj chlap hladel do taniera ako jaster do poistiek. Jakziv take jedlo nevidel, ale hrdo bojoval s detskou porciou :lol: a to ked videl ze ja to jem na sladko a sypem do toho tony cukru (preventivne som to nedochucovala koli nemu) tak padal do mdlob. Noz domaca kuchyna od babky :wink:

a matulienko… dnes mas povinne lenosenie..... nezabudni.. 8)

zatial kocky pa pa ja si idem obzerat pupiiiiiiik jupiiiiiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
20.2.06 07:56

Dobré ránko!
Andulín mi sedí na klíně, tak nevím, kolik toho zvládnu napsat, ale musím se prostě pochlubit!

Nejdřív ale honem doháním resty:
Monaliso
posílám obrovskou gratulaci! Přeju co nejvíc slunečných dní a spoustu domácího štěstí a pohody!

Cinq
už jsem to koukám nestihla, tak aspoň takhle dodatečně doufám, že jste let zvládli všichni 3 :wink: bez problémů. Užij si svoji rodinu.

A teď už naše novinka - náš mrňousek se včera večer ozval!!! :D 8O Tak dnes už od rána čekám, kdy si to zopákne, a mám tu nejbáječnější náladu (i když mě už zas začíná pobolívat v krku :? ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.2.06 08:31

Dobré ránko mamulenky,

tak jsem odvedla prďolu do školky, sprdla dva kluky, co ho mlátěj do hlavy a řekla jim, že ještě jednou a uvidí, co to je pořádně nařezat..ha, matka obranářka, sice jen vyhrožuju, ale nedá se nic dělat.

Kacatko
jejda, tak to manžel je dobrej, že to zvládl, připomíná mi to mýho muže, když poprvé viděl na talíři řepovou polévku, teď když je, tak je vydřenej. :lol:

Jinak slibuji, dnes se zkusím hodit do klidu…musím, ve středu je kontrola a tak musím být ready

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí