Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
přeji Vám pohodový den.
Matulienko - stále na tebe myslím. Už jsem měla strach jestli nejsi v nemocnici!! Tak ať je vše OK!!!
bambulkoH,
ahojíček, neboj, já myslím, že to bude dobré, snažím se polehávat a ve 12 doktorce budu volat.
Cinq,
tak to bruško je super. A ako tam niekto písal, máš super že ti nerastie aj prdelka. Dúfam, že to tak bude aj u mňa (že porastie bruško, ale nie zadok). Keď si zoberiem, že si oproti mne o tri týždne popredu, tak to určite dovtedy nedobehnem. Ach jo. Keď niekde poviem, že som tehotná, tak si mnohí myslia, že si vymýšľam.
Tak holky, volala jsem tam a hned mám přijet, tak sedám do autinka jedu v tom hnusným počasí. Musím spěchat, malej je ve školce do čtyř, tak to snad stihnu. Pa pa
Holky,můžu se vám s něčím svěřit?Teda né ani nestihnete říct,protože už to píšu.Povídáte si s bříškem a mimískem uvnitř?Já se cítím trošku provinile,protože tím,že mi ještě břicho moc neroste a nevolnosti přešly,jsem jako by úplně zapoměla,že jsem těhotná a vůbec tomu bříšku uvnitř nevěnuju moc velkou pozornost,sem tam ho pohladím a něco prohodím,ale jinak nic
Cítím se tak nějak divně… ![]()
Davmi neboj to přijde!! Já jsem si také stále říkala, že nejsem těhotná když nemám moc velké bříško. Ale teď za poslední dva dny se mi „vyvalilo“.
No a to ho pak začneš hladit a mluvit s miminkem ani nevíš jak, protože už vidíš, že tam něco roste a začínáš mít „jistotu“, že tam je. A protože mě tlačí, tak ho hladím stále. A také jsem miminku začala představovat hlasy okolo, aby vědělo s kým mluvím.
Takže si nepřipadej divně, to brzy přijde.
Davmi já taky moc nemluvím, vlastně skoro vůbec.Nějak na to nejsem, i s Alžbětkou jsem moc nemluvila, přišlo mi to takový divný, prostě mi to nejde. Samozřejmě občas jsem něco prohodila, ale že bych vedla sáhodlouhé monology, to ne.Spíš jsem bříško hladila. No každá jsme jiná ![]()
MATULIENKA
Hlavne jed opatrne a dej nam potom vedet,ze jsi v poradku i s miminkem ![]()
MIMULIK
Vsak ono to brisko prijde
driv nebo pozdeji,a kdyz bude mensi tak nevadi
hlavne,ze tam je to miminko ![]()
DAVMI
S miminkem si povidam od te doby co mi roste brisko a hlavne ted co citim pohyby miminka ![]()
Citit divne se nemusis,vsak az ti brisko zacne vic rust,tak zacnes ![]()
Holky moc děkuju za podporu a slova útěchy.Asi máte pravdu,přijde to,až se začne něco většího dít,sice už teď nedopnu žádné kalhoty,ale spíš jsem celá taková „rozlitá“ než že by to bylo krásné těhu bříško.
Tak budu trpělivě čekat ![]()
Davmi já bříšku taky moc nepovídám, přijde mi to takový divný, i když mám už pěkný břuch. Zato mu zpívám. Často poránu, když ležím v posteli. Hladím si bříško a jen tak prozpěvuju různý melodie beze slov.
Až začne kopat, asi s ním taky začnu víc mluvit, ale teď mi to nějak nejde. ![]()
Saryku co tvůj pejsek, jak na tom je? Doufám, že už líp…
Matulienko a co ty a tvoje bříško, je to dobré? Doufám, že ano..
No nic, jdu pokračovat ve velkém úklidu ![]()
Páčko
Takže koťátka jsem doma,
nejdřív řeknu, že mne nakonec vezl manžel, poprvé něco takového udělal a já koukala jako kůň, chudák to musí jít večer nadpracovat. Ale fakt mne dostal.
Jinak miminko je v pořádku, na děložním čípku se mi udělal polyp 2× 1cm, a to stihl za 14 dní, všivák.Takže krvácení může být častěji, zatím to nejde odoperovat, protože je tam riziko překrvení a potratu.
Ale to vůbec nevadí, jen to nesmí růst dál, hlavní je, že je pecička v pořádku a jakým. ![]()
Paní doktorka mi dělala ultrazvuk a najednou volá i sestřičku / obě mne dobře znají z práce/ a tak jsme všechny tři koukaly na našeho prcinka, jak si cumlá palec, ale holky jak ten jel
Bylo vidět, jak saje spodním patrem, až jsem se rozbrečela. ![]()
A taky ručičky, nožičky, srdíčko, mlelo to sebou jako divé. Mám i další fotečku, jsem šťastná, strach trochu mít budu, ale vím, nač si dávat pozor a to je hlavní. Jen mne mrzelo, že manžel nešel se mnou nahoru, poslouchal hokej v autě. Pak jsem mu řekla, o jakou krásu přišel a co všechno mohl vidět. No, je to chlap ![]()
Juj, to jsem se rozepsala.
Jinak všem moc děkuji za podporu, ještě, že vás mám. ![]()
Matulienko jsem moc ráda, že to dopadlo alespoň takto. Hlavně, že je malé OK!!
A gratuluji k tak krásným zážitkům, vůbec se nedivím, žes brčela!!!
Co se týká manžela, tak víš - je to jenom chlap! ![]()
Jééé to se mi ulevilo, moc jsem ti držela pěstičky!! Teď se opatruj a šetři se!!!
Matulieko - to je dobře, že je mimi v pořádku. Takže hezky se šetřit a šetřit. Snad si to budeš moct dovolit.
Cinq - to je tedy pupík ! ! !
Já proti Tobě nemám nic. Ale už mi přijde, že u vás štíhlých je to vidět hned, kdežto u mě baculky, to prostě trvá. Já mám pupík, jen když se pořádně najím. Ráno ho musím pomalu hledat. ![]()
Davmi - tak já si s pupíkem taky moc nepovídám, pohádky a ani relaxační hudbu mu nepouštím. Teď ho nakazím hokejem, aby až se narodí, jsme se mohli v klidu dívat.
Spíše si bříško hladím, protože se pořád musím ubezpečovat, že tam nějaké mám.
Tak, já byla dnes na nákupech v Ostravě. Koupila jsem boty na svatbu. U mě je to dost problém. Mám velkou nohu, 41 a přítel je stejně vysoký jako já, takže žádné podpatky. A to je tedy vražedná kombinace. Nakonec jsem jedny „urvala“ u Bati, béžové lodičky, jen za 500,–-
. Budu je mít schované pod sukní, tak jsem se ani moc nerozmýšlela. Na miminkovské věcičky jsem raději nekoukala, ještě by mě to lákalo nakupovat. Chodilo se dobře, dopoledne ještě nebylo moc lidí. Taky jsem zašla do CaA, ale žádné těhu věci mě zrovna neuchvátily. No, ale kdybych musela, tak bych si asi vybrala.