Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko,
to je super, že je to OK. Ja tu už pri tom zase „bulím“. Mňa z tých hormónov klepne. Včera som zase revala pri správach, na bratislavskom letiskz totiž nejakí všiváci nechali psíka a oni si odleteli do Londýna. Vzala ho sloboda zvierat, chudáčik vraj odmieta jesť aj piť. Ach jo.
Ale som šťastná s tebou. Človek si ani poriadne neuvedomuje, že sa v jeho tele niečo deje, ale keby o to maličké prišiel, tak to bude niesť veľmi ťažko.
Matulienko
jsem rada,ze jste v poradku
cely cas jsem na vas myslela ![]()
Polin
Tak ty se budes vdavat
kdy mate svadbu
jestli to neni tajne ![]()
Holky nevim jestli jsem to jsem psala,ale je to 2tydny co jsem si objednala soupravicku (nadhernou od ponozcicek az po cepicku,vse letni)na miminko
rikala jsem si,ze to stejne prijde az tak za 2-3mesice(posledne mi za takovou dobu prisli saty),no a vite co
dneska mi to prislo
tak kdyz muzu cekat tak to prijde do 2tydnu a kdyz to potrebuju tak nic......
![]()
BambulkoH
jsem taky moc ráda, hrozně mi bušilo srdíčko, když mi řekla, jak mne vyšetřovala, že už ví, proč bylo to krvácení. Já málem zblbla od strachu.
Polin,
v klidu tedy budu co nejvíc, beru třikrát denně magnezium, aby bříško přestalo bolet. neschopenku budu mít až dokonce, jestli mne nepošle rovnou na riziko.
Cinq - svatbu máme 11.3. Zároveň to ten den bude 6 let, co žijeme společně. No, ale nebude to nic velkého, jen rodiče a sourozenci. Ona je to spíše formalitka, když čekáme to mimčo.
Mimulík , já taky pořád řvu:-)) A u toho sona asi jak ze mne spadl ten strach, do toho to krásný stvoření cucající si palec a já řvala jako malá ![]()
Cinq,
děkuju moc.
Já tak nějak cítila, že tam nejsem sama. Jsem asi divná
, ale věděla jsem, že jste tam se mnou.
Jé, tak alespoň jsi měla překvapení, že to přišlo tak brzy:-))
Ahojky,
tak u nás i po 3 dnech stále stejně - NASTYDLE ![]()
Takže teplé ponožky,zábaly krku, šípkový čaj, cibulový med… No venku je naštěstí tak příšerně, že není problém být v teple doma, největší problém je zabavit Ondru, který už má rýmu taky a tak si to užíváme, protože rýmu naštěstí v životě mockrát neměl,tak ještě neumí moc smrkat, pořád fouká pusou místo nosem
Jo, holky marodící bez potomků, užívejte si to, pravděpodobně je to naposledy takové „pohodlné“ ![]()
Matulienko jsem ráda, že je všechno ok, ať je to tak i nadále ![]()
Psaly jste tady o 3D ultrazvuku - byla jsem na něm při prvním těhotenství a rozhodně doporučuju, byl to pro mě i partnera úžasný zážitek a tajně jsem uronila i slzu, ačkoliv nejsem moc dojímavý typ. Teď podruhé to už, bohužel, neplánuju, hlavně kvůli financím.
Včera jsem musela jít nakupovat a v TESCU jsem šla kolem zlevněných věcí - měli tam pěkná kvalitní bodýčka jen za 50,–Kč, ale nakonec jsem se nerozhodla jestli růžovou nebo modrou barvu, tak jsem odešla s prázdnou
A to jsem se zařekla, že nebudu nikde nic nakupovat a po ničem koukat!
Takže zatím se mějte, pěkně tloustněte, nemaroďte a těšte se na jaro ![]()
Papa
Bazalka
Ahoj holky!
Matulienko, držím palce, ať problémy jsou brzy pryč a pecička je Ok. Mě už za těhotenství krvácení potkalo 3×: pokaždé zpanikařím, mažu k doktorce, dostanu Ascorutin a pak se šetřím a polehávám.
Cinq - Tvoje bříško je naprosto perfektní, moc Ti ho závidím.
Holky myslíte, že je možné, abych už cítila pohyby? ![]()
Občas, když dám ruku na bříško, cítím takové zvláštní vlnění.
Ale na moje týdny těhotenství je to ještě moc brzy … Tak tedy nevím …
Ale kdyby to byly pohyby střev, je to úplně něco jiného. A přece nemůžu mít pořád střevní problémy ![]()
Zítra jdu na kontrolu, tak jsem na svoje miminko zvědavá, doufám, že bude OK, když teď tento týden zase tak zlobilo.
Mějte se fajn.
Lajka rada pomozem ak das vediet aspon co konkretne ta zaujima. ![]()
A inak holky uz sa zacinam zabavat (este ze sme zdravi), cloveku totiz asi nic ine nezostava
hlavne ze dobre spime, tym svokra vzdy ukludnuje mojho chlapa. „Spi? Tak su v poriadku“ a ja uz jej zacinam tiez verit.
Matulienko tak to mam radost, ze ste v poriadku a z chlapa si nic nerob..... aspon ze ta v tom pocasi odviezol. Ale aj tak mam velku radost, ze mimisek je ok.....
Cing to je nadherne brusko......... tisko zavidim ![]()
kac
Dobré ránečko přeji všem pupíkům i nositelkám.
Sice je tam fest hnusně, ale to nevadí, nějak tuším, že dnes bude prima den.
Ráno jsem si povídala s bříškem, tedy s tou kuličkou, co tam mám, než vstanu.
Pak přiběhl malej a sahal si na ni, byl úplně hotovej, myslel si, že je to hlavička, tak jsem mu vysvětlila jak moc je miminko maličké. Holky on vůbec nechtěl sundat ruku, že je to prostě bomba a že se hrozně těší.No a potom uznejte, že člověk nemůže mít špatný den i přes déšť a zataženou oblohu.
A tak jsem ho odvedla do školky, tady si vyvětrám a zapálím aroma lampičku, brčál to jistí. ![]()
A tak dneškem házím starosti za hlavu,manželovi jsem odpustila ty jeho neplechy a jdu dál s čistým štítem a je mi krásně.
Jo a abych nezapomněla, v té euforii jsem se objednala na ty svoje kontrolní rakovinné testíky, odkládala jsem to od listopadu a myslím, že je na čase tam zajít. Tak 3.3. jdu ![]()
Kacatko,
z manžela si nic nedělám, bylo mi to líto kvůli němu, protože to jen vyprávím, co mimko dělalo.
A moc dík, že jsi na mne myslela,
Dobré ráno všem
dneska nebude moc hezky, ale já budu stejně pořád doma, protože zítra přijede taťulda a já jsem si předsevzal, že dokončím ten velký úklid. Takovou hromadu sběru jste ještě neviděly.. ![]()
Matulienko jsem ráda, že jste oba v pořádku. Hlavně se opatruj!
Pohlaďte si bříška a zazpívejte jim ![]()
Dobre ranko vsem preji ![]()
tady u nas, dneska budeme mit opet pekne pocasi,v 7hodin uz bylo 8stupnu a sviti slunicko ![]()
Polin
To nevadi,ze je to jen formalita a bude mala ta svadba
ale urcite se tesis,ne ![]()
Eriza
Dekuju za pochvalu pupiku
![]()
Jestli muzes citit pohyby
ja jsem je zacala citit po 15tt,tak ti nevim,ja sama jsem si nejdriv myslela,ze to je omyl,protoze vsude pisou,ze to jde az kolem 18tt......ale ted jsem si tim uplne jista ![]()
Kacatko
Jestli se citis v poradku,tak to tak urcite bude ![]()
Matulienka
Taky dobre rano
tak at ti ty testy vyjdou dobre ![]()
Holky ja jsem uplne hrozna
porad musim sahat na tu soupravicku,co mi vcera prisla
je tak malinka
Dneska jse jdeme kouknout na dva byty,jelikoz musime koupit vetsi(aby jsme meli kam dat miminko
tak na me myslete,on totiz pritel je narocny
az moc
uz jsme videli tolik peknych bytu a nic…asi ho zastrelim
![]()
Hezky zbytek dne
![]()
Cinq,
juj, tak to ti nezávidím, sice je krásné pořizovat byt, ale s náročným mužským ![]()
Tak držím pěstičky, aby jste našli to nejkrásnější hnízdečko lásky a rodiny na světě.
A to, že pořád musíš koukat na to oblečení..jsem to stejné, pořád se přehrabuji v maličkých oblečcích, je to náboj, co?
Nádherný den přeji všem.
Jééé já se asi odstěhuji do Francie - já už chci sluníčko a teplíčko!!!! Tady prší a je ošklivo, ale stejně to bude dnes krásný den. Mám kolem sebe spoustu dobrých zpráv a hlavně už nemám žádné zažívací problémy a to bych přála také všem!!
Matulienko
Bud jsi jista,ze ho dneska zastrelim,jestli neco bude mit
protoze ten jeden byt je fakt super(ja uz jsem ho videla
velka terasa,okna od podlahy az po strop
predposledni patro a hlavne je to 10minut pesky od naseho nynejsiho bydleni,takze skoro zadne velke zmeny a to hlavne pro dceru ![]()
Jinak s tema obleckama,to je opravdu naboj
ja uz nepamatuju,ze dcera byla tak malinkata
je to super
A taky vas v nedeli opustim na tyden
letim k vam do CR navstivit moji rodinku
moc se tesim,ale mam trochu strach z toho letadla,kdyz jsem tehotna
![]()
Tak to az prijedu,to to tady budu cist hodne dlouho,protoze tyden absence,to bude stranek
![]()