Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre rano BambulkoH tak jsem to zakrikla
vidim mraky v dalce
bude urcite prset.....A jeste jsem zapomela.....jakepak dobre zpravy
jsem zvedava ![]()
Dobré ránko všem
BambulkoH: Mě nevolnosti už taky přešly a je to naprosta paráda,když dokážu projít hypernovu bez připraveného sáčku v kapse
Už mi začalo i chutnat,takže svíčková apod.už je opět aktuální.
Cing: Jak jsi se dostala do Francie,jestli se můžu zeptat?Jsem baba zvědavá,já vím,ale vždycky mě zajímá,jak se člověk vydá za hranice,já jsem asi hrozný vlastenec a strašně upjatá na ten svůj domov ![]()
Cinq ,
je mi naprosto jasný, že jsi žena činu a svůj byt budeš mít ![]()
Letadla se neboj, do 7 měsíce je možné létat a myslím, že v tomto začátku to bude fajn. Ty jo, tak ty se nám na týden odmlčíš? No, já tu budu kecat asi doživotně, jsem hrozná kecka a vymluvit se musím, že?
BambulkoH
zlatíčko to je fajn, že je ti dobře, u mne je to taky tak. Už jsem i snídala a dobrý. A začínají mne přepadat chutě, tak to kluky lituju, protože mamka bude vyvařovat tentokrát pro sebe a nebo budu litovat sebe, protože budu vařit jim a sobě zvlášť
Ale to vůbec nevadí.
Tak to jsem ráda, že je vám holky také dobře, teď už si to těhu začneme krásne užívat.
Cinq - dobré zprávy jsem myslela od Matulienky, jaké měla krásné ráno s mimčem a se synem. A také já jsem měla s manžílkem krásné ráno.
A také, že je pátek....... a tak vůbec. Jsem poslední dny hodně veselá a užívám si dobrých zpráv a hodne se směju, abych měla veselé děťátko. ![]()
Jé holky já bych si dala svíčkovou nebo rajskou.......mňam. ![]()
Matulienko jen si vař - však musíš dohnat ta ztracená kila!!
Bambulko
svíčková…to je ono, v neděli bude svíčková, mňamky. Ještě, že jsi to napsala, teď nebudu myslet na nic jiného ![]()
Davmi
Urcite se zeptat muzes,neni to nic tajneho ![]()
Bylo to jak z romanu(nase seznameni
pracovala jsem v Praze v hotelu(jako recepcni)a on prijel navstivit Prahu
byl tu tyden,obcas jsme si povidali,kdyz jsem pracovala,ale nic vic,myslela jsem,ze je to jen ,,turisticky zajem,,ale pak odjel a za mesic prijel znova a to uz s umyslem me nekam pozvat atd.....bylo to super ![]()
Potom mi rikal,ze kdyz se poprve vratil do Francie,tak pry na me porad myslel a litoval toho,ze jsi nevzal tel.cislo
tak to risknul a prijel po druhe ![]()
A muzu ti rict,ze riskoval hodne
protoze je o 12let starsi a ja uz mela dceru(ale byla jsem sama)a chlapa jsem zrovna nehledala ![]()
Tak tokto jsem se tu ocitla
ale cely pribeh by byl na knihu
![]()
Matulienko
Trosku jsi me uklidnila stim,ze muzu do 7mesice,ale stejne,jak jsem psala,vidim vzdy vse cerne ![]()
A zena cinu jsem
takze bud to vyjde dneska nebo ho opravdu zastrelim ![]()
A bude se mi styskat po vas
ja tak rada si s vama pisu (taky jsem kecka)a vy si aspon ode me odpocinete
stejne jsem tu kazdy den
ale byt tyden bez internetu ![]()
Ahoj holčinky,
všechny vás zdravím zase po příííšerně dlouhé době…
Nějak to tady flákám ![]()
Matulienko to je fajn, že je drobek v pořádku, teď jenom kolem sebe slyším samé špatné zprávy, tak je fajn, že aspoň ty jsi výjimka.
Určitě ti skvěle dopadnou i ty březnové testy
![]()
Cinq ten byt musíš pro:,–(it!
Prostě svou drahou polovičku nesmíš pustit ke slovu…
![]()
Holčinky, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nebudete vědět : včera jsem volala ke svému gyndr, bral mi ve 13 tt krev na jakousi genetiku. Sestra mi včera jen do telefonu řekla, že je to dobrý, prý všechno negativní, ale na můj dotaz, co to vlastně zjišťovali (vím, že Downův syndrom se přece zjišťuje až z krve v 16 tt) mi jen odpověděla: " no přece tu genetiku, neeeeeee?". Není dvakrát příjemná, tak jsem jen zahuhlala, že teda díky, hlavně, že je to dobrý. Nemáte náhodou ponětí, co to mohlo být
Jsem ráda, že je zatím všechno v pořádku, ale fakt nevím, z čeho se to jako raduju…
![]()
Jinak taky už se začínám trošku kulatit, dneska ráno před zrcadlem jsem byla docela překvapená. Musím o víkendu přemluvit manžílka, aby mě v nějaké „póze“ vyblejsknul a hodím to do naší fotogalerie ![]()
Moc vás všechny zdravím a jdu zase pracovat.
Opatrujte se ![]()
Holky omlouvam se za pravopisne chyby
ale ja to po sobe nekontroluju a pak to tak vypada
![]()
Holky vy mi tu delate chute
svickova ,,mnam,, a k tomu knedlicek ![]()
Noggie,
taky jsem ráda, že je pecička v pořádku, nějak jsem měla vážně strach. Ale jakmile jsem ji viděla na sonu, bylo mi krásně a věděla jsem, že už to bude dobrý.
Cinq ,
kdepak, že si tu bez tebe odpočineme, to neříkej, já jsem ráda, že nejsem sama, která tu pořád kecá. Prostě tu svou pusu hned tak nezavřu
![]()
Manžela nestřílej, ještě ho budeš potřebovat:-))
A to seznámení je krááásná pohádečka.
Noggie
Kdyz rikaji,ze je vse v poradku,tak to je fajn
az pujdes priste na kontrolu,tak se zeptej jaky testy to byli a uvidis,ze doktor ti to vysvetli ![]()
Jinak geneticke testy mi delali ve 14tt…tak to mozna byli oni.
Matulienko
Tak ja ho jenom postrelim
je pravda,ze ho budu jeste potrebovat,kdo by mi rikal,jak jsem krasna a ze me miluje
![]()
Ja tu pusu taky nezavru(obcas pritele lituju ![]()
Cinq
jasně, jenom zranit, aby si příště dával pozor na zlobení těhule:-)) ![]()
Ahoj Cinq , videla jsem tvoje foto , mas teda poradnej buben na 15tt,jak to delas ???
Ja budu zacinat 20tt (jsem v cervencatkach),ale takovy hezky brisko nemam
. Jestli nevis kdo jsem, - tak ti osvezim pamet- ohledne jizdy autem . Kazdopadne te zdravim !!!!