Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj HOLKY…vsem preji pekny vecer a hlavne pekneho VALENTYNA
![]()
Dneska jsem byla na prohlidce
geneticke testy jsou v poradku
jsem si konecne oddechla.....A taky jsem zjistila,ze testy na toxoplazma se delaji kazdy mesic
to budu mit porad rozpichanou ruku ![]()
Jinak ten muj prdola se vrti o stossest
je to uplna nadhera ![]()
A co vy holky,co jste byli dneska na kontrole
jak to dopadlo ![]()
Holky pekny zbytek vecera a hodne lasky,kdyz je ten Valentyn
![]()
Cinq,
gratuluji k super testíkům, to se ti ale ulevilo, co?
To je moc dobře. Tedy tady se testy na toxo každý měsíc nedělají. ![]()
No, jdu naložit utopence, ať mají pánové co baštit k hokeji na olympiádě:-))
Pa všem
Tak som už aj ja pridala fotku svojho minibruško do galérky. Inak na Lajku tak skoro mať nebudem. Teda sa mi zdá, že je to jej bruško.
Prajem všetkým aj takto oneskorene krásneho Valentína ![]()
Mimulíku,
ale to je hezoučký pupík, je vidět, že se tam něco klube:-)) ![]()
Klube, klube, ale pomaly. Zajtra sa idem pozrieť na cvičenie pre tehotné. Volá sa to psychofyzická príprava na pôrod, tuším tak nejako a vedie to pôrodná asistentka. Vraj tam chodia babule od 4-5 mesiaca, tak uvidím, čo mi tetuška povie. Ale cvičiť potrebujem ako soľ, hlavne kvôli chrbtici a srdiečku, snáď aj pôrod bude potom ľahší. V skupine sa cvičím lepšie, silnejšia motivácia, a tiež mi vyhovuje, že sa cvičí pod dohľadom, aspoň prckovi neublížim, tak ma hádam odtiaľ nepoženie domov.
Krásného Valentýna všem!!!
![]()
Dneska jsem byla na kontrole a musím říct,že tolik informací najednou jsem už dlouho neslyšela. Brali mi krev na triple test (takže týden nervů do výsledků), dostala jsem vynadáno že jsem zhubla, musím se objednat na ultrazvuk do Genetu,už mi roste bříško a na hory jet klidně můžu,prý jsem „nechutně zdravá“!
Takže vlastně skvělý den! ![]()
Jo a ještě si mám zaznamenat, kdy ucítím první pohyby.....
Dobré ráno holky, tak si musím trošku postěžovat. V kuchyni nám teče ze stropu voda a nikdo neotvírá, majitelé neberou telefon.Manžel musel odjet do práce a já pořádně nevím,co dělat.
Až to praskne celé, tak nevím nevím, jak to ustojím.Ale jsou i horší věci, že jo.....Naštěstí Alžbětka ještě spí, nevím, jak ji budu vysvětlovat, že do toho kyblíčku a tam toho hrnečku a vůbec do celé kuchyně nesmí lézt ![]()
Ahoj holky!
Moc vám děkuju za rady. Taky mě napadlo, že bych si mohla napařit ruce a nohy, ale pak jsem si řekla, že to asi nebude dobrý nápad. Bioparox mi taky doporučili, tak ho zkouším, hodně piju a ležím v posteli. Má to ale jednu výhodu - aspoň se můžu nechat obskakovat a můžu celý den čučet na olympiádu. ![]()
Dobré ráno.
Přeji všem, co je trápí bacily, aby jste brzy vyzdravěly. Já byla na tripple testech včera. Ale výsledky prý budou až za tři týdny. Kdyby byl problém, tak to pošlou domů. Takže tři týdny chození do schránky v napětí. Ale nepřipouštím si problém.
Cinq - moc blahopřeji k dorým výsledkům a také pohybům. Já už se na ně strašně těším, vůbec si to nedovedu představit, jaké to asi je. Každopádně, zatím nic necítím, to vím určitě.
Děvčátka, s těmi horami a lyžováním vám teda závidím. Já nemůžu nic, takže si nedovedu představit, že bych stoupla na lyže. Přítel jede s dcerou příští týden do Itálie a jak se dívám na olympiádu a vidím to krásné počasí, taky bych si dala říct. No, musím vydržet a příští rok pojedeme snad už i s miminem.
Krásné ránečko všem,
Anajko ......teda človíčku to ti nezávidím, vytopený byt je pohroma, navíc v této zimě. Moc moc se drž.
Milhausko
kolik jsi zhubla? Víš, abych se mohla připravit na případný sprduňk od doktorky. ![]()
Ahoj, hezky den vsem
Zrovna jsem prisla od sve obvodacky a ta se divila, ze jeste nejsem s tim vysokym tlakem na nemocenske
a tak rekla, ze mi ji od pondeli napise. nevim na jak dlouho, jestli az do materske ? na jednu stranu jsem rada, ale rikam si, co budu proboha delat doma ? doufam, ze z te pohody a klidku doma jeste vic nepriberu, uz mam sest kilo nahore (Z 60 na 66) dost me to desi a taky porad premyslim, co jeste zaridit v praci a na co nezapomenout, ach ju, doufam, ze aspon mimcu je fajn, zitra jdu na krev na tripple testy, tak mi drzte palce
mejte hezky den ![]()
Dobré ráno.
Přeji všem, co je trápí bacily, aby jste brzy vyzdravěly. Já byla na tripple testech včera. Ale výsledky prý budou až za tři týdny. Kdyby byl problém, tak to pošlou domů. Takže tři týdny chození do schránky v napětí. Ale nepřipouštím si problém.
Cinq - moc blahopřeji k dorým výsledkům a také pohybům. Já už se na ně strašně těším, vůbec si to nedovedu představit, jaké to asi je. Každopádně, zatím nic necítím, to vím určitě.
Děvčátka, s těmi horami a lyžováním vám teda závidím. Já nemůžu nic, takže si nedovedu představit, že bych stoupla na lyže. Přítel jede s dcerou příští týden do Itálie a jak se dívám na olympiádu a vidím to krásné počasí, taky bych si dala říct. No, musím vydržet a příští rok pojedeme snad už i s miminem.
Omlouvám se a nevím, co jsem zase pomačkala, že se mi to tam objevilo 2×.
Ahoj HOLKY ![]()
Preji pekne ranko a jeste peknejsi den ![]()
MATULIENKA
Ulevilo se mi poradne
sice jsem cekala jenom tyden
ale byli to nervicky
A ty testy na toxoplazmu pry delaji kazdy mesic proto,protoze to muzes mit i z jidla
![]()
MIMULIK
Fotecka pekna ![]()
MILLHAUSKA
Tak at ti ty testy dopadnou dobre
drzim palecky,ale jestli te to uklidni (aspon trosku)pokud ti nezavola tvoje gynekolozka pred vyzvednutim vysledku,tak by melo byt vse v poradku ![]()
ANAJKA
Tak to je smula
takto poranu.......to ti nezavidim…ja bych byla asi pekne vztekla,kdyby nebyli doma
ale tim by se nic nevyresilo
POLIN
Taky ti preji dobre vysledky a nestresuj se zbytecne
tim se stejne nic nezmeni
jak to ze cekas 3tydny?A jak uz jsem tu psala,kdyz ti nezavola pred vysledkama,tak by to melo byt v poradku.
Pohybu se dockas
myslim,ze pokud je to tvoje prvni,tak by meli prijit v 18tt ![]()
YOURSUN
Tobe taky,at mas dobre vysledky
a nestresovat se zbytecne ![]()
HOLKY proste vsechny co cekate nebo jdete na tripple testy tak at to mate v poradku a moc se nestresujete ![]()
Jinak vcera jsem byla nadsena meli jsme tu 13 stupnu se slunickem
takze teploucko a dneska vstanu,venku mlha a 7stupnu
tak jsem se tesila na pekny den
![]()