Poradna duly
Jana Čurdová
BambulkoH
zlatíčko bříško máš ale krááásný. Očička máš trošku utahaný, ale sluší ti to i přes tu únavu.
A ty kalhoty vypadají dobře.
Já těhu oblečení zatím vůbec nepotřebuji,ale bříško taky jednou bude. ![]()
Davmi - asi už jsme byly tak nevyspalé, že jsem to konečně mohly dohnat.
Já jsem se probudila o půl třetí a půl hodiny se převalovala. Nejhoší je že začnu přemýšlet a pak nemůžu usnout už vůbec.
Matulienko - děkuji za pochvalu bříška, jak já říkám jsou to spíše jen nafouknutá střeva. Ty kalhoty jsou opravdu moc fajn, protože v práci celé dny sedím a nic mě netlačí. Jen ta střeva!
Utahaná jsem stále a mám pocit, že už to nikdy lepší nebude, protože jestli mimčo bude spát-nepsat jako teď já, tak to bude veselo.
A neboj, bříška se také dočkáš, však není kam pospíchat, hlavně ale aby ti už bylo lépe!!!
Jo Tamiku koukala jsem, že mají teď nějaké těhotenské kalhoty v akci v Hypernově.
Bambulko,
vůbec ti nezávidím chození do práce. Já si nejdřív myslela, že se budu doma nudit, ale každý den je co na práci, vyklízím skříně a bordýlek, na který jsem neměla nikdy čas. Taky malýho můžu vyzvedávat ze školky po obědě a tak na sebe máme víc času. ![]()
Já vím, že se dočkám bříška, to je jen takové to ony mají a já ne:-)
No, jdu žehlit, nepočká to…škoda ![]()
Já jsem byla měsíc doma, ale protože mi nebylo dobře, tak jsem nic nemohla dělat. Také bydlíme na vesnici a asi mi i chyběli lidi. Říkala jsem si, že to ještě půjdu zkusit do práce. Potřebuji tady řadu věcí dodělat. No a můžu říct, že se chodí do práce celkem dobře, když víš, že to můžeš kdykoliv zase „zapíchnout“ a zůstat doma.
Ale když je mi dobře, tak si také říkám, že bych měla být doma a dělat přesně ty věci jak píšeš. No uvidíme, stejně se asi časem nevejdu ke stolu. ![]()
Zdravím všechny těhulinky,
teda to byla dnes noc. Šla jsem spát ve 22h, usnula jsem v 0:15. V 1:10 jsem už zase byla vzhůru a ve 3:10 opět.Až když odešel manžel do práce,tak jsem teprve zabrala a měla jsem co dělat,abych se v 9:30 vykopala z postele…
To byla ale noc. Asi si koupím meduňku… ![]()
EvikuP - meduňka určitě pomůže! Já jsem ji loni pila asi tři měsíce každou noc, bez ní bych se v té době nevyspala vůbec a to jsem nebyla těhotná.
Holky ale potěší, když v tom není člověk sám co? Já jsem si ná vás v noci, když jsem se převalovala vzpomněla - jen doufám, že jsem vás tím neprobudila. ![]()
Ahoj všem. Dneska jsem se probudila s děsivou rýmou - na oči nevidím, v jednom kuse kýchám a smrkám. Poraďte mi prosím, jak si od toho pomoct…
Eriano,
ono moc se toho poradit nedá, hodně tekutin, kloktej vývar z šalvěje. Pokud jde rýma ven, je to dobré, tak hodně smrkej. Pokud tě bolí v krku, rozhodně necumlej žádné mentolové bonbony, mentol vysušuje sliznici, sice uleví, ale následně to bude tím horší. Zkus nějaké kyselé bonbony, to zvlhčuje sliznice a uleví se ti. Taky je dobrý medík. Pokud i kašleš, odvar z cibule a majoranky podporuje vykašlávání.
Tak asi tak, držím pěsti, aby bylo líp. Pokud nejsou tepltoy, za pár dní to přejde, jen to vylež, u mne to trvalo 4 dny a teď už jsem čupr:-)
jé, to není anonym, to jsem já, jenže těhu demence je silnější než já:-))
Ahoj holky!
Posílám zase po pár dnech pozdravy.
Já jsem teď pár dní proležela, v pátek jsem začala zase trochu krvácet, tak jsme měli strach, co se zase děje. Naštěstí to do druhého dne přešlo. Doktorka říkala, že to mohlo miminko mohlo taky provést samo, nějakým pohybem, tak jsem trochu klidnější. Ale na:,–(ila jsem opětně přísný klidový režim.
Ach jo, já se z toho unudím.
Eriano,
rýmu jsem chytla taky
Kýchám a smrkám už čtvrtý den.
Naštěstí to vypadá jen nějaký slabší bacil, protože vypadá to, že už s ní končím.
V podstatě jsem nic proti rýmě nepodnikala, při kýchání jsem se snažila přidržovat břicho a napařovala jsem sei lokty a nohy, aby se rýma uvolnila.
Erizo,
páni, buď moc moc opatrná. Víš, to napařování je sice dobrá věc, ale rozproudí ti krev a celý lymfatický systém. Celé tělo ti to hodně prokrví, dávej na to pozor.
Tak si hezky lehni do pelíšku a nech se rozmazlovat.
Matulienko, neboj, s napařováním to nepřeháním, možná jsem měla spíš napsat, že v rámci večerní hygyieny sprchuji asi minutu předloktí a lýtka.
Díky ale za připomenutí.
A už zase mažu do postele, hodinka, kterou jsem si vymezila pro net už uběhla.
V pátek jdu na kontrolu, tak doufám, že už zase bude vše OK. Doufám, že nebudu muset těhu proležet jako jedna kamarádka. To je jen katastrofický scénář ![]()
Mějte se fajn a zase brzy pa.
Ahoj holky,
tak se hlásím zase po delší době ![]()
Minulý týden jsem si užívala na horách čerstvého vzduchu, nakonec jsem i 2 dny jezdila na sjezdovce na prkně /opatrně a s rozvahou/, jednou na běžkách, dvakrát jsme byli v aquaparku, no prostě paráda, všude hromady čistého bílého sněhu, klídek, pohoda. V sobotu večer jsem se vrátila a v neděli mě skolila nějaká šílená viróza, takže mám místo nosu vodovod, bolí mě celý člověk atd. Dnes jsem jela poprvé do těhu poradny a čekala jsem 1,5hodiny, tak mi bylo docela trapně v plné čekárně prskat a smrkat
Nabrali mi asi 4 ampulky krve, ty jsem běžela odevzdat na příslušné místo a pak honem domů do postele. Přijít mám zase za měsíc, kdy mě čeká triple test, jinak snad vše ok. Jo a mám 2kg navrch, ale myslím že za to spíš než mimi může ten výkrmný týden na horách! No sice mi dnes není moc fajn, ale stejně jsem si to užila, neb moje máma si vzala dítko na celý den na hlídání, tak jsem OPRAVDU ležela v posteli, proplachovala se spoustama čaje, inhalovala a stříkala si Bioparoyx který mi byl doporučen, konečně jsem dočetla Šifru mistra Leonarda a poslechla si nově stažené CD od Nohavici, něco podobného se mi nepodařilo od za celých těch 2,5 roku co je Ondra na světě
No za chvíli mi přivezou dítě zpátky, tak se jdu přichystat
Zatím se mějte fajn, ať vám bříška pěkně rostou a bacily se vám vyhýbají ![]()
Papa
Bazalka