Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
13.1.09 17:37

Holky,
já fakt nestíhám… :D Dva dny jsem se nekoukla, teď jsem pročetla všechny nové příspěvky (těch 458 :D) a asi si budu příště vše psát, co mě napadne, páč v tom mám teď takovej guláš, co kdo psal a tak… :D
Ale pamatuji si žehlení - dneska jsem vyžehlila 3 (slovy TŘI) pračky :-) Jsem na sebe taaak pyšná. Akorát mě dorazil přítel, páč si donesl pracovní kalhoty - po té, co už bylo vše uklizeno (prkno, žehlička) - a že ještě třeba tohle, když mi to tak pěkně jde… Odkázala jsem ho do komory a vysvětlila mu, jak funguje napařovačka :D trápil se s tím 3/4 hodiny, došla mi trpělivost a vyhodila ho od prkna.. no, miláček prostě :-)
Taky jsem zaznamenala diskuzi o věku - mi je prosím pěkně 28, přítel má 30. Čekáme první miminko. A povedlo se nám to napoprvé (skočil na mě na chalupě se slovy „já chci miminko“ a má ho). Trošku mě to bolí kvůli kamarádce, která se snaží už 3 roky a furt nic.. :-( Ale věřím, že stejně budeme příští rok spolu vozit.
Dále se hlásím mezi pracující i studující zároveň. Jsem ve 4. ročníku VŠ a vůbec, ale vůbec se mi nechce učit. Problém je v tom, že jsem na denním studiu - přednášky a cvika jsou dopoledne - to jsem v práci, takže tam nejsem… horko těžko se pak dokopávám k nějaké disciplíně.. Ale mám na škole jednu dobrou duši, která mi posílá přednášky, tak aspoň nejsem úplně out..
Fíha, jsem se rozepsala :-)
všechny moc zdravím a přeji, ať se v tomto chladném počasí (brrrr, ten vítr je šílený) držíte a nenakazíte se nějakým bacilem :)
Mějte se moc hezky :-)
P. S. K Jackovi a Sarah - přiblble jsem se usmívala celý film, jakmile se objevilo to krásné miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.1.09 18:58

Moni ty jsi jako drak 8O Já tu mela asi 4 pracky cisteho pradla, a cekaji uz asi tyden, az se na ne vrhnu. A moc se nevrham, no mozna uz jsem jednu udolala, ale strasne me to nebavi. A to jsem si koupila novy krasny prkno Vileda a dostala jsem supr zehlicku Tefalku, co by podle vzhledu mela zehlit sama… Ale nezehli :evil:

Zapekla jsem k veceri sunkofleky (resp. farfalle s opecenou sunkou a kralovskou zeleninou a syrem), tak si jdu nandat… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.1.09 19:05

hihi, to znám… taky na mě ten koš mrkal 14 dní, než jsem mu podlehla :-) No a taky jsem mu radši podlehla než dělat seminárku (aspoň mám výmluvu, ne?). Neflákala jsem se, žehlila jsem - kdy jsem ji jako měla dělat :D

Taky se jdu napapat. Moc se toho do mě ale nevleze a to jsem prosím pěkně zasloužilý jedlík. Jenže co jsem těhotná, tak bojuju s každým soustem (a přitom já bych tak jedla, ale nevleze se)… Dnes jsme měli rajskou.. 1,5 knedlíku - jenom.. Taky jsem zhubla dvě kila, že? Přítel si dělá legraci, že když tak budu pokračovat celé těhotenství, dostanu se na svou původní váhu (když jsme se dali dohromady) - vtipálek.. Ale stejně mě má rád.. :-) Dneska mi hladil břísko :-) No, užívám si to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
13.1.09 21:45

Dobrý večer,

holky studentky hrozně vás obdivuju. Zvládat práci, studium a některé dokonce i dítě 8O
Já akorát dělám otci účetnictví a absolutně nestíhám.

Jo a 5. února mi bude 29, manželovi bude letos 33.

Jdu do galerky, hodím tam nějakou fotku Martina. No možná najdu i něco svého.

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
13.1.09 21:57

Dobrý večer,

holky studentky hrozně vás obdivuju. Zvládat práci, studium a některé dokonce i dítě 8O

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
13.1.09 22:07

Dobrý večer,

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.1.09 22:31

holky, krásnou dobrou noc! nějak se mi to dneska všechno nakupilo navečer :lol: takže jdu ještě něco spáchat a hurá do hajan

zítra mi prosím ddržte pěstičky - píšu testík a nějak jsem se na to ještě nekoukla :? no tož se ukáže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.09 07:36

Ibbu tak teda držím palečky ať se ti testík vydaří. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.1.09 08:14

Dobré ránko dámy:)
Chválím všechny žehlilky, já jsem včera udolala tu hrůzu, za odměnu se dnes objednám ke kadeřnici :lol:
Obrázku, kakao miluju a k tomu rohlíček s máslem, no umlátila bych se!
S pejsanem jsem včera na procházce diskutovala, jak musí teď hezky poslouchat, tak jsem zvědavá. Už se těším, až ho přítel povede na výstavu a na zkoušky, hihihi :lol:
Tak pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.09 08:18

IVu tak to máš dobré, že pesana povede na výstavu a zkoušku přítel.
To já musím ztihnout na jaře ještě bonitaci, chlap by se na mě vyprdnul aby mi s ní na tu bonitaci šel a dělal tam šaška. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.1.09 08:33

Katy, to jdeš asi s Buffinkou, že? Jsou moc krásné, určitě ti dělají jenom radost:)
Uvidíme, jestli mi ten můj necukne, ale myslím, že vidí, že je pes celkem připravený a v pohodě, tak snad mu ten elán vydrží :lol:
Já ho zase moc nehubuju, když ho čapnu pokuřovat venku u garáže, smeták jeden! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.09 08:49

JJ bonitovat jdu Baffy, mo mého fakt do toho nedokopu. Už jednou to tak dopadlo, já chtěla psa a on to musel oběhat bo jsem otěhotněla. Tak že s první fenou po výstavách lítal on, pokoušel se dělat i zkoušky, ale ty nějak nezvlád no a bonitoval jí taky on.
Tak že nehrozí že s druhou to bude dělat znovu, to mi rovnou řekl, že ať si to vypíši z hlavy.
No tak že mám teď šnaci na velikonoce jí na klubovce odbonitovat, jinak další bonitace je pak v Praze a nebo zase až příští rok na jaře. A jelikož už máme i oficiální RTG kyčlí a loktů tak to nechci odkládat, kdo ví co bude za rok. :D

Jinak tady můžeš kouknou na naše stránky www.novlenny.estranky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.1.09 09:03

Moc díky za odkaz, úžasné fotky a moc pěkné výsledky, gratuluju!:)
A jak pěkně vozí Tinku, to je milé! :D
A RTG dobrý? My jsme hrozní, ještě jsme se nedokopali, pořád bylo něco k zařizování, tak jsem zvědaváí jak to dopadne.
My jsme začali výstavama a do zkoušek se nám moc nechce, aport z vody, to pro nás bude očistec :lol:
Zkusím dát nějaké fotky do galerie, pokud to budu umět.
A doufám, že si ten náš blázen bude rozumět s mimčem, i když u labroušů by to snad problém být neměl.
Tak doufám, že manža bude aspoň morální podpora! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.09 09:08

Ivu Rtg úplně super DKK 0/0 a DLK 0/0.
Aport z vody ten nám teda problémy nedělá, Baffy je magor do vody, no ono fundláci obecně jsou magoři do vody, ale Baffy fakt obvzlášť. Byli jsme s ní i na vodním výcviku u moře v Chorvatsku, to bylo fakt super. :D
No a zkoušky ty jsem měla taky v plánu, ale stihla jsem s ní jen ZZO, protože pak začala kulhat a kulhá do teď a nikdo furt neví proč, když kyčle jsou OK. Tak že v pátek jdem opět na vet., kulhá už přes 4 měsíce, doufám že konečně na něco příjdou. Už jsem jí začala připravovat na ZM, ale jak začala kulhat tak se vším konec s obranama a i se stopama, no a teď zase nemůžu už já, tak že další zkoušky se v brzské době konat nebudou, max. nějaké ty vodní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
14.1.09 09:35

Dobré ránko.
Koukám, že se tu rozvinula vášnivá diskuze o pejscích. No já s tím naším bezpapíráčem toho moc nenadělám. Zato přítel, ten by si tu s vámi pokecal. Kdysi měl s expřítelkyní chovatelskou stanici kokrů a všechny ty výstavy a tak, to bylo jeho. Pak toho nechal ( přítelkyni i psy) a zatím se tváří že mu to ani trošku nechybí. Jen mi pořád tvrdí, že naše Endynka má v sobě určitě i něco jiného než kokra. No možná má, ale pro mě bude stejně pořád kokr a nikdo mi to nevymluví :wink: . Bobina jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí