SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4118
30.11.09 20:15

Nutkani, jééé, to jsme na tom hodně podobně. Až na to, že já mám doma 2 letýho kluka (zrovna v pátek bude mít narozeniny). A taky to hodlám tajit :wink:
Tak snad vše vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
1.12.09 06:07

Jéééééééé, a srpen je tady!!! Holčenky, všem co už jste objevili // na testech a vychází Vám srpnové miminko s nostalgií přeju pohodové těhotenství a bezproblémový porod :kytka:

Zrovna jsem si vpzomínala, jak jsem před dvěma roky překvapila manžela testíkem pod stromečkem :pankac:

Monika s Miškou - srpen 08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
1.12.09 08:34

Ahoj…můžu se taky přidat? Já objevila na testíku dvě včéra. K dr. půjdu až tak za 14dní nejdřív.Moc doufám, že bude vše, tak jak má být.

Ywett,Nutkani- taky máme doma 2letou holčičku. A jako vy to zatím neplánuju nikomu říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
1.12.09 09:14

Ahojík holky, u mě to ví jen kamarádka, ale ta to nepoví.
jdu taky až za 14 dní k dr.
jdu pracovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.12.09 14:23

Holky už delší dobu vyhlížím Srpen 2010, my máme srpňátko 2009........tak že vám všem přeji pohodové těhu a krásná zdravá miminka. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
2.12.09 17:47

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
2.12.09 17:51

Ahojky.Tak já se přidávám,předevčírem jsem si dělala test(v den kdy měla přijít MS)A sou tam :mrgreen: //,vubec tomu nevěřím,dělala jsem si test ještě dnes a je to tak.Podle výpoču bych měla rodit v srpnu.Na druhou stranu mám ale strach,před rokem a pul jsem potratila,byla jsem v 11.týdnu.Tak já doufám že to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.09 17:55

Holčiny chci vám popřát ať máte pohodové těhulkovství! Vzpomínám když jsem před půl rokem oběvila já dvě // :oops: Letí to jak voda,tak si to užívejte!! :srdce:
Ivy z únorňátek 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
3.12.09 14:02

Ahoj, tady skoro nikdo není :(
já jsem testila už před víc jak týdnem, ale než dojdu k dr, tak ještě průběžně testuju, protože mám zásobu testů a hlavně tomu furt nevěřím a zda se čárka ještě objevuje… tak včera ráno poslední test a čárka silná a do tří vteřin se ukazovala.
kdo se sem ještě přidá?
venku je děsná zima :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
3.12.09 15:27

Ahoj holky, můžu se přidat? já našla // v pondělí, od té doby mám už dalších 6 testů,a bych se ujistila, že nemizí :oops:
K dr. jdu za 2 týdny, tak už se těším a doufám, že mi tu radost potvrdí a hlavně bude vše v pořádku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
4.12.09 08:14

ahoj Luci, tak jsme na tom skoro stejně, já našla // před týdnem, jdu k dr 14.12., tak testuju, teď jsem dva dny netestila, ale mám zásobu, takže je dodělám, abych se ujistila, že tam furt druhá čárka je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
4.12.09 09:22

Ahojky, jj, musíme to hlídat. :wink: Já zásoby skoro vyčerpala, poslední testík počurám zítra a ten dostane budoucí tatínek k Mikuláši :-D :lol:
Koukám, že to snažení u vás bylo celkem rychlé, to je super. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
4.12.09 11:03

Holky, taky jsem trochu testovací šílenec…,ale zatím mám za s sebou jen dva. Ale pamatuji s malou jsem testovala snad ob den :lol: …jsem tomu nemohla vůbec uvěřit.

A jak Vám je? Máte nějaké těhu příznaky? Mě už třetí den docela trápí žaludek…a mám hrozné chutě na nezdravé věci :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
4.12.09 11:03

Luci, krásný dárek od Mikuláše;-)…taťka ještě netuší…to je fakt super! Jsem zvědavá na reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
4.12.09 11:21

Ahoj Luci, tak ty chutě ti závidím, já se ráno vzbudím, vyhrabu se z postele, testnu samozřejmě a při čištění zubů vím, že je zle, že jsem tam tím kartáčkem neměla tolik rejdit. Zatím teda nezvracím, ale už třetí ráno dávím naprázdno :-(
A do oběda pak nejsem schopná něco sníst. Vůbec teď nemám na nic chuť a musím se spíš nutit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí