Stačí pouze intimní mýdla?

Anonymní
30.9.11 11:36

Stačí pouze intimní mýdla?

Ahoj chci se zeptat, zda jako prevenc před záněty a podobnými nepříjemnými ,,věcmi" stačí používat pouze intimní mýdlo, jako např. Lactacyd nebo je lepší použít i femisan nebo femigel? Nikdy jsem na záněty netrpěla, ale i tak se chci raději chránit. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
budulinek2011
30.9.11 11:41

Myslím že timhle to neovlivníš.. Já používám laktacid a zanety jsem měla.. Ale to bylo v tehu.. To se trpí vic :-/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.11 11:44

Já jsem na záněty trpěla odjakživa a žádný imtimní mýdlo mi bohužel nepomohlo,jediný co mi naprosto vyhovuje a od te doby mám docela klid je od salusu olej intimia funguje spíš jako prevence asi to musíš vyzkoušet každé vyhovuje něco jiného :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10048
30.9.11 11:46

Já myslím že nejlepsi prevence je jíst hodně lactobacilů- holandie jogurty, acidofilní mlíka, plesnivý sýry…
Intim gel ti to nezarucí, je to fajn ale zabránit tomu neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.11 11:47

Takže myslíte, že ten femisan jsou zbytečně vyhozené peníze, když ničím netrpím a chci to jen jako prevenci?

• Citovat
  • Upravit
10048
30.9.11 11:49

Já bych koupila jen normální intim mýdlo…můžes ho kooupit a treba preventivne pouzit ale osobne si mylsim ze to moc vyznam nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.9.11 11:50

Normálně mi stačil laktacyd, v těhotenství ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.11 11:51

raději anonymně..
Já nepoužívám žádné intimní gely.. Když se koupu, tak se tam dole umyji pouze vodou. Vonící přípravky stejně za chvilky udezní, tělo má svoj přirozenou vůni, nemyslím ale odér, ale přirozené prostředí.
Můj gynekolog mi dokonce zakázal v těhu intimní gely, že to narušuje prostředí..
Jinak samozřejmě, se holí, myju, používám deodorant,a le tam doel žádnou chemii , hlavně to co voní, to bych si tam nedala. Možná ten Lactacit, ale občas..
Ale nikomu to neberu, kdo se chce utírat denně zvlhčujícími ubrousky a umývat gelem, je to jeho věc. Já použiju třeba když někde jdu ten ubrousek- vonící intimní, ale opatrně..

• Citovat
  • Upravit
14047
30.9.11 11:53

mne gynekolozka doporucila to nejobycejnejsi detske mydlo, to co se delalo pred 30 lety, ted si nevzpomenu, byvala na nem kachnicka a je fakt super, a stoji minimum penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.9.11 11:57
Dice píše:
Já myslím že nejlepsi prevence je jíst hodně lactobacilů- holandie jogurty, acidofilní mlíka, plesnivý sýry…
Intim gel ti to nezarucí, je to fajn ale zabránit tomu neumí.

plesnivé sýry jsou to nejhorší, co si můžeš na poševní mykózu, čili plíseň naordinovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.9.11 11:58

nejlepší prevence je zdravý životní styl, omezit nebo úplně vyloučit sladké.

do prostředí pochvy nepatří ani sprchové intimní gely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
30.9.11 12:04

Jen dodám, nepoužívat barvené a vonící toaleťáky, pouze ty s přírodní „šedou“ barvou!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.11 12:05

Já třeba když jsem 12 hod v práci, tak se třeba po těch 8 hod. fakt na záchodě otřu int.ubrouskem. Mám potom lepší pocit. A hlavně jak pořád běhám a tak, tak cítím, že jsem jakoby ,,špinavá" a to mi vadí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.11 12:10

Saroya:

Zdravě jíst, jíst hodně ovoce a zeleniny a laktobacilů. Hodně sportovat, pít denně 2-3 litry tekutin, nejlepe jen obyč.vody nebo bylinkových čajíčku.Nejíst sladké, tučné a smažené :-)

Ano, tohle mi už přijde jako ohraná písnička :-)) (Nic ve zlém)

• Citovat
  • Upravit
17629
30.9.11 12:14
Anonymní píše:
Saroya:

Zdravě jíst, jíst hodně ovoce a zeleniny a laktobacilů. Hodně sportovat, pít denně 2-3 litry tekutin, nejlepe jen obyč.vody nebo bylinkových čajíčku.Nejíst sladké, tučné a smažené :-)

Ano, tohle mi už přijde jako ohraná písnička :-)) (Nic ve zlém)

jj, je ohraná, ale funkční :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast