Stačilo by vám 1 500,- na týden?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5073
7.11.14 11:21

@cikcak Mně došlo, že je to mě :). Mladej má naštěstí 50 kg na těch 164 cm, takže oblečení mu jde kupovat bez problému. On má figuru po tatínkovi, takže dobře nabírá svalovou hmotu, předpokládám, že jako oteklá niť nikdy nebude. Na to spíše aspirují ti mladší :mrgreen:

Dotaz k pohankovému mléku - lze ho použít třeba i do kafe? Dá se to pít? Mně nechutná černá káva a mám intoleranci na laktózu a sojové mléko špatně snáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
7.11.14 12:32

Ahoj zakladatelko,
psala jsem si kolik projíme, od 1-7 jen 1000, to nás je 5.Nekupovala jsem ale maso, do obchodu jsem posílala děti, jinak by to bylo víc. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
8.11.14 08:47

@AndilekOli doporučím ti rýžové mléko, mají ho v DM, Globusu, Tescu. Do kávy je chuťově lepší než kravské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
9.11.14 08:35

@laducha Tak to také musí být super, ale já stejně nejvíc upřednostňuji bezmasá jídla..

Holky, nemáte typ na nějaká bezmasá jídla? Ale ne zapečená, tomu moc neholduji… :D Zeleninu jim všechnu, přílohy od luštěnin, brambor až po všechny různé těstoviny… také bulgur, jáhly, kus kus… prosím prosím nějaký typ na zítřek, odpo jdu na nákup… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
9.11.14 09:09

@Mamculina já mám ráda ze soji segedinský guláš..Dokonce i příteli, který je masový tak chutná a kolikrát si o něj řekne i sám..Pak máme rádi kuskus se zeleninou a na to parmazán..Jen tam přidáváme konzervu lososa..Je to rychle udělané, takže super..Pak klasika čočka, hrách na husto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
9.11.14 09:11

@darushka Já mám sóju také ráda, ale chlap právě né, takže si vařím většinou jen pro sebe, ale miluju z ní třeba čínu, guláš jsem tedy ještě nedělala, a náhodou nějaký recpetík s tofu bys neznala? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
9.11.14 09:19

To bohužel ne :( já si ho koupila jednou a dala do salátu a moc mi nejel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
17.11.14 11:37

Já mám cca 1500 Kč na týden pro mě, manžela a 8.letého synka nyní čekáme další přírůstek. Dá se to. My naštěstí nekouříme, nepijeme to nemluvím o nějaké kosmetice to mi príjde zbytečné (neřeknu nějaký krém ale někdo to má každý měsíc za několik stovek :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
18.11.14 13:41

Tak nám by to nestačilo :lol: jídlo, škola pořád něco platíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 00:21

Mně to občas stačí, občas ne. Pokud předem napišu co potřebuju a kolik to stojí, tak 1500 bude stačit, pokud budu nakupovat impulzivně - tak ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný