Stačilo by vám 1 500,- na týden?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
6.11.14 13:37

@Krasavicaa no tak vis co jako myslim to hlavně tak ze nekupjeme vse nejlevnejsi jako sunky apod proste kvalitni, kvalitnejsi jidlo nevim co ti na tom prijde tak vtipny. Taky jako napr testoviny z tesca za 10 kc fakt ne kupujem klasicky panzani apod.(to nerikam ze jsou kvalitnejsi treba to nevim), ale Tim jsem chtela rict, ze nam 1500 staci a to si klidne muhem vybirat. Snad jsem to vysvetlila trochu pochopitelne!

Příspěvek upraven 06.11.14 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
6.11.14 13:38

@Krasavicaa mě to taky stačí heč :P ale já teda peču pečeivo doma a kilo celozrné mouky stojí tolik co šest celozrných housek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
@martina.se píše:
teď zrovna koprovku, bo jsem včera na trhu dostala horu kopru jako bonus :mrgreen: Jinak vařím normálně, maso ob den :think: nepřijde mi to nic extra :nevim:

Kopr závidím. Mě ho všechen sežraly hned zkraje ty zrzavý mrchy slimáci a kopr z hypermarketů a farmářských trhů prostě nevoní ani nechutná po kopru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22

Divím se kolik z vás vychází s 1500 kč za jídlo a drogerii 8o jak to děláte? Po pravdě nevěřím. Já utratím za týden tak 3000 kč. :oops: ať dělám co dělám prostě to nejde ušetřit. Jíme ale maso 6× do týdne, tak možná proto? Vařím každý den. Jasně kdybych počítala každou korunu tak bych se do 1500 kč vlést musela ale neumím si to představit. Co vaříte??

• Citovat
  • Upravit
69117

Tak stacilo, ale radost bych z toho moc nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
6.11.14 13:40

@Kili22 tak mi taky jime maso skoro denne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960

Na jidlo a zakladni kosmetiku by nam to stacilo, ale s plenami, benzinem atd. uz bych se do toho nevesla. :think: Ale my jsme teda doma 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@siamka7 píše:
jé holky, jak se dělá koprovka? :oops:

u nás takto: hovězí maso povařím ve vodě, pak ho vyndám, do vody dám nadrobno cibuli, povařím, potom smetanu a mléko, do toho 6 lžic hl. mouky. Za stálého míchání 10 minut, nakonec kopr. Maso pak nakrájím na plátky, zaleju omčou, k tomu knedlíky nebo brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
6.11.14 13:41

@veronika6913
Já bych jen dodala, že ohledně jídla, vše nejdražší také nutně neznamená nejkvalitnější… Třeba ty zmiňované Panzani, naprostá zbytečnost, semolinové italské těstoviny z Lidlu poslouží úplně stejně a jsou za polovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@MartinaIrena píše:
Kopr závidím. Mě ho všechen sežraly hned zkraje ty zrzavý mrchy slimáci a kopr z hypermarketů a farmářských trhů prostě nevoní ani nechutná po kopru :nevim:

já ho dostala jako bonus, vypadá jak má, voní jak má :mrgreen: nakupuju u paní často, vždy mi něco přidá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@veronika6913 píše:
@Kili22 tak mi taky jime maso skoro denne :-D

Hovězí? Ryby?…

• Citovat
  • Upravit
3395
@Lishaa píše:
Na jidlo a zakladni kosmetiku by nam to stacilo, ale s plenami, benzinem atd. uz bych se do toho nevesla. :think: Ale my jsme teda doma 4.

Jee a to se teda omlouvam. pleny do toho nepocitam ty kupuju uplne zvlast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Kili22 píše:
Divím se kolik z vás vychází s 1500 kč za jídlo a drogerii 8o jak to děláte? Po pravdě nevěřím. Já utratím za týden tak 3000 kč. :oops: ať dělám co dělám prostě to nejde ušetřit. Jíme ale maso 6× do týdne, tak možná proto? Vařím každý den. Jasně kdybych počítala každou korunu tak bych se do 1500 kč vlést musela ale neumím si to představit. Co vaříte??

taky vařím každý den, ale třeba to maso kupujem ve velkém, na tom se ušetří fakt hodně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
6.11.14 13:42
@Kili22 píše:

Taky to nechápu…

• Citovat
  • Upravit
1253
6.11.14 13:42

@Kili22 To určitě hraje roli, maso je velká položka. Pak záleží komu co chutná, já maso nemusím, spíš se musím nutit, abych ho aspoň dvakrát týdně udělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný