Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Používám jinou Whatsapp a píšu i do Messengeru. Víc času mi žere pobyt na Emiminu.
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím zachovat anonym, nebo smazat. Premyslim, že si stáhnu aplikaci Viber, nic jiného nemám a nepoužívám, na tohle mě ukacevaji kamarádky, že chtějí být víc v kontaktu, protože buď nemají kredit nebo málo kreditu a podobně. Jak jste stouto aplikací spokojené? Stahovat nebo ne? Bojím se, že mi to bude brát čas, mám malé děti, ale zase je to výhoda psaní zadarmo, dejte prosím svoje zkušenosti a názory. Dekuju
Tak si jí stáhni a uvidíš ne? Bojíš se že ti to bude brát čas? Tak snad si nebudeš vypisovat celé dny
Určitě bych zbytečně neplácala kredit, když je dnes tolik možností komunikovat téměř zadarmo.
Jo, pohoda na poslání fotek, zpráv atd.
Jinak teď záleží na tobě jaké máš priority, jestli sedět na telefonu na Viberu nebo se věnovat dětem.
@EvieK píše:
Jo, pohoda na poslání fotek, zpráv atd.Jinak teď záleží na tobě jaké máš priority, jestli sedět na telefonu na Viberu nebo se věnovat dětem.
Jaký priority? Když máš děti, tak si nesmíš pokecat s kámoškama?
Mám whats, messenger, čas mi to nebere, jsem díky tomu v kontaktu s lidmi, se kterými bych jinak nebyla, pac jsou daleko
@arinecka Já mám paušál, jim bych šetřila kredit.No říkám si, že si musím užívat děti, dokud jsou malé a jsme tady. Proto se bojím, aby mi to nebralo čas ![]()
Je to normální program na zprávy, jako by jste si psali SMS nebo v chatu, jen jiný program
nevím co v tom hledáš za problém. Času ti to sežere kolik dovolíš a jak často si s nima budeš psát
@Anonymní píše:
@arinecka Já mám paušál, jim bych šetřila kredit.No říkám si, že si musím užívat děti, dokud jsou malé a jsme tady. Proto se bojím, aby mi to nebralo čas
Já mám whatsApp a messenger, je výhoda, že vidíš když tak dotyčný je, vidíš že si zprávu přečetl, můžeš posílat fotky, videa atd. Čas žere i emimino ![]()
Já myslím, že je to v pohodě a záleží na tobě kdy ty budeš chtít odepsat a je to fajn napsat si s někým koho nevidíš tak často ještě v této době. Pokud si píšete sms tak v tom nevidím problém ![]()
@arinecka píše:
Jaký priority? Když máš děti, tak si nesmíš pokecat s kámoškama?
A to jsem někde napsala? Zakl. Psala, že má strach, že se nebude věnovat dětem, tak teď už záleží na ní zda na Viberu bude sedět celý den nebo si hrát s dětmi. Nehledej za tím nic jiného
.
@Anonymní píše:
@arinecka Já mám paušál, jim bych šetřila kredit.No říkám si, že si musím užívat děti, dokud jsou malé a jsme tady. Proto se bojím, aby mi to nebralo čas
Tak to jde zas smazat. Jestli chtějí kámošky šetřit, proč nemají spíš paušál? Kredit bych dala max dítěti.
Mám whatss a viber a jsem spokojena čas mi to nebere.. Odepišu když můžu tečka..
Mám několik aplikací na psani zpráv a čas mi to nežere, nejsem vypisovací typ. A věnování se dětem - asi se jim nevěnuješ 12h denně ne? Tak pokud tě psaní s kamarádkami baví, tak si s nimi klidně piš, taky musíš mít čas pro sebe. To, že máš děti neznamená, že se nemůžeš chvíli věnovat i své zábavě.
@AnastazieB Ne to jim nejsme 12h za zadkem, ale někdy se stane, že kamarádka píše nebo volá v činnosti kdy je potřeba být s dětmi(hra, tvoření) nebo někdy když jen odepisují SMS tak děti na mě mluví, ale já jak píšu, tak občas vnímám na půl ucha, nevím co dřív
toho se bojím no, nechci mít kvůli mobilu výčitky. Anonym zakladatelka
Ahoj, prosím zachovat anonym, nebo smazat. Premyslim, že si stáhnu aplikaci Viber, nic jiného nemám a nepoužívám, na tohle mě ukacevaji kamarádky, že chtějí být víc v kontaktu, protože buď nemají kredit nebo málo kreditu a podobně. Jak jste stouto aplikací spokojené? Stahovat nebo ne? Bojím se, že mi to bude brát čas, mám malé děti, ale zase je to výhoda psaní zadarmo, dejte prosím svoje zkušenosti a názory. Dekuju