Stále chodí po obědě domů, odmítá spát ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
1.11.18 16:31

@janoma no ale presto to nejak udelat skolka musi..ja si nebudu brat domu dite jen proto, ze budi ostatni.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27723
1.11.18 16:32
@janoma píše:
@smurfka ne neměla by,pokud je dítě přijato k celodennímu vzdělávání.
Promin,ale některé děti nenamotivujes ani kdyby ses zbláznila ????
Na druhou stranu, my zase vnímáme u spousty maminek,že se děti chtějí zbavit ( to nemluvím o zakladatelce) viz. třeba, když padne polovina ucitelskeho sboru a zádas rodiče, o kterých víš,že jsou doma s mladším,jestli by si nemohli nechat ditko dva dny doma a odpovědi ti je. No to ani náhodou, to se z něj zblaznim????to bych vrazdila

promin , ale to přeci není starost matek že marodíte :nevim: jako chápu že ta práce není lehká, ale zase tohle říkat mi nepřijde zrovna vhodné a upřímně slyšet to od učitelky tak si o ní cosi pomyslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
1.11.18 16:33

@smurfka jasně,že musí. Jen úplně nevěřím,že to takhle ta učitelka řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
1.11.18 16:38

@ka2ka to jako myslíš vážně :roll: Bože.
A od koho si myslíš,že ty bacily chytáme. To je věc první. A ta druhá,že pokud ti lehne spousta učitelek,tak se ta školka zavře. A náhradní nebude.
No nic,já už mám jasno.A jsem velmi ráda,že máme většinu rodičů vstrisnych a chapavych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
1.11.18 17:26

Ja jako dite nespala nikdy, tu nudu si pamatuju do ted. Musela jsem lezet taky :zed: Dle meho to neni tvuj problem, ze tam nespi, jejich prace je se o deti postarat, jestli u toho spi nebo ne, je jejich problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.11.18 17:34

5 leté dítě by asi mělo zvládnout nějaká omezení ne? Jak to bude probíhat ve škole? taky bude preventivně chodit domů dřív? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
1.11.18 17:41
@Malaga píše:
5 leté dítě by asi mělo zvládnout nějaká omezení ne? Jak to bude probíhat ve škole? taky bude preventivně chodit domů dřív? :think:

Presne tak, v te skolce je mimo jine i z duvodu, aby se do skoly pripravil…nejak se musi naucit byt v klidu, ne kdyz se mu chce, ale kdyz musi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
1.11.18 17:49

Starší šla do školky ve čtyřech letech, to už byly mladší dva roky, neměla jsem potřebu nechávat ji tam na spaní, chodila po obědě, jednou si to chtěla zkusit, tak tam jednou na spaní byla, ale nespala. Další rok už šly obě spolu do školky, opět vyzvedavání po obědě, starší a tam zůstala přes spaní 2×, chtěla si odpoledne ještě pohrat na zahrádce, mladší jednou. Letos už chodí do školky jen mladší, zkusila si to 2×, jinak po o. Když jsi doma, přijde mi zbytečné, aby tam malý spal, když nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
1.11.18 17:51

Osobně bych se pídila proč nechce být ve školce po obědě. 1.Nechce spát 2. Ví, že jsi doma s miminkem… Snažila bych se postupně zavádět např. jeden den kdy bude ve školce zůstávat dýl že např.musíš s mimčem k lékaři nebo někam…
Jinak ti ho ve školce přijmout na spaní musí pokud je přijat k celodenní docházce. To někdy paní učitelky „straší“ neb ví, že je maminka doma tak proč by si přidělávaly práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
1.11.18 17:58
@janoma
Na druhou stranu, my zase vnímáme u spousty maminek,že se děti chtějí zbavit

Dobrý hlod. Mám pro tebe novinku. Tvoje práce je starat se o děti, ne hodnotit, proč tam ty děti kdo dává. Kdybys tohle udělala v soukromém sektoru, tak letíš. Dovedeš si představit, že by si třeba servírka stěžovala, že je to hrozný, kolik lidí je dneska líných vařit? Že bys přišla k zákazníkovi a řekla mu: „Podívejte se, jak je tu dneska narváno. Buďte tak hodný a jděte se najíst domů. Víte jak mám těžkou praci i bez toho, abyste sem lezl vy, co si klidně můžete uvařit sám?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
1.11.18 18:04

@Kakachna ty si hloupá,vid :potlesk: navíc trochu vytržení z kontextu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.11.18 18:08

Dcera taky ve skolce nespi,zkousela asi 2×. Neusne, takze zustat ležet 2.5hod je pro ni utrpeni a ja to chapu. U nas uz 11.45 leží na lehátku vsichni nekompromisně,zadny program pro nespavce neni,ten byl mimoradne jen behem týdenní inspekce…vstat muzou az po 14h…musi lezet na jednom boku,aby nemohli komunikovat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
1.11.18 18:12
@janoma píše:
@ka2ka to jako myslíš vážně :roll: Bože.
A od koho si myslíš,že ty bacily chytáme. To je věc první. A ta druhá,že pokud ti lehne spousta učitelek,tak se ta školka zavře. A náhradní nebude.
No nic,já už mám jasno.A jsem velmi ráda,že máme většinu rodičů vstrisnych a chapavych.

a? co myslíš prodavačky? zdravotníci?hasiči? a miliony dalších ? taky musí pracovat když marodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33969
1.11.18 18:14

@LLenule111 A jak by to učitelky řešily kdybys chodila do práce? Jaký že kdyby rušil ostatní tak musí po obědě domů? Dnes už se děti nenutí aby povinně po obědě spaly. Nechávej ho tam i po obědě aby si zvyknul, až půjde do školy tak taky nebude moct chodit domů jak bude chtít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.11.18 18:16
@janoma píše:
@smurfka ne neměla by,pokud je dítě přijato k celodennímu vzdělávání.
Promin,ale některé děti nenamotivujes ani kdyby ses zbláznila ????
Na druhou stranu, my zase vnímáme u spousty maminek,že se děti chtějí zbavit ( to nemluvím o zakladatelce) viz. třeba, když padne polovina ucitelskeho sboru a zádas rodiče, o kterých víš,že jsou doma s mladším,jestli by si nemohli nechat ditko dva dny doma a odpovědi ti je. No to ani náhodou, to se z něj zblaznim????to bych vrazdila

No promin lidsky to chápu ( sama bych si to zařídila, když mě požádají ), ale to je snad na ředitelce nebo zřizovateli, aby to nějak zařídil ne? Myslíš, že moje zákazníky zajímá, že jsme nemocní? ani omylem. Ony všechny učitelky taky nejsou hodné spasitelky a já to jako službu beru a v té službě automaticky počítám, že bude moje dítě vzděláváno a bude se k němu přistupovat vlídně ( v rámci možností a chování dítěte ), protože to je náplň práce. Sice mš platím komplet, ale princip je stejný jako u státní školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí