Stále ma naháňa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
16.11.20 16:58

Ako mám prosím vysvetliť 5ročnému synovi, že keď potrebuje prejsť tadiaľ, kde ja stojím, tak ma nesmie sotiť, ale je slušné poprosiť? Už som mu to veľakrát vravela, ja keď potrebujem prejsť, vždy mu pekne poviem a on stále namiesto „prosím, choď nabok“ alebo niečo podobné, do mňa strčí. Dnes dostal prednášku, aj zvýšila som riadne hlas. Lebo keď som sa ho spýtala, že prečo to spravil, mal nejakú výhovorku a usmial sa na mňa, ako keby som bola degenerovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
16.11.20 17:02

Môj otec

@autorka44 môj otec by mi vyťal po zadku, a riadnu. A bolo by to v poriadku, takto vychovávala jedna medvedica svoje medvieďatá, ako sám videl. Bolo to v rokoch po vojne. To sa stalo. A žiadne psychologičky netrepali svoje drísty. Tím ale nepodporujem žiadne domáce mlatenie hlava-nehlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
16.11.20 17:38

Po zadku nepomôže, mám to odskúšané. Bol potom ešte horší, alebo sa mi vysmial a otrčil mi zadok ešte raz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
17.11.20 20:45

Ale ked manžel mu všetko dovolí..príklad - umýva si dieťa zuby a manžel sa holí. Syn mi práve vtedy chce niečo povedať a tak vybehne z kupeľne s kefkou v ustach…keby sa nahodou potkol, kefka sa mu zaryje do krku, radšej na to ani nemyslím, raz sa mu to aj stalo, nemal ani dva roky, potkol sa, ked mal v ustach umelohmotný pohár, skončili sme na pohotovosti…stokrát som sa manžela pytala, prečo mu dovolí behať po byte s kefkou v ustach a stokrát mi odpovedal, že išiel sa len niečo opytať - áno, išiel, ale mal si kefku dať do ruky a nie behať po byte, ked ju má v ustach, do prdele…manžel na to uplne serie a iné príklady, ked mu dovolí veľa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35775
17.11.20 21:27
@autorka44 píše:
Ale ked manžel mu všetko dovolí..príklad - umýva si dieťa zuby a manžel sa holí. Syn mi práve vtedy chce niečo povedať a tak vybehne z kupeľne s kefkou v ustach…keby sa nahodou potkol, kefka sa mu zaryje do krku, radšej na to ani nemyslím, raz sa mu to aj stalo, nemal ani dva roky, potkol sa, ked mal v ustach umelohmotný pohár, skončili sme na pohotovosti…stokrát som sa manžela pytala, prečo mu dovolí behať po byte s kefkou v ustach a stokrát mi odpovedal, že išiel sa len niečo opytať - áno, išiel, ale mal si kefku dať do ruky a nie behať po byte, ked ju má v ustach, do prdele…manžel na to uplne serie a iné príklady, ked mu dovolí veľa

Už je mu 5 ne 2. Myslím, že řešíš uplný hovadiny. Moje 6 letá normálně chodí po bytě a čistí si zuby, třeba se chce dokoukat na pohádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
17.11.20 22:56

Tvoja dcera chodí, moj syn behá po byte a to je rozdiel, on ani chodit nevie, on je ako torpédo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
26.12.20 10:27

Mňa ešte niečo trápi. Ked napríklad prídeme domov z návštevy, ja hned behám tašky vybaľovať, riady umývať, ked syn niečo chce jesť, hneď mu pripravím - skrátky lietam ako ježibaba - a manťel si sadne do kresla, pustí si televizor a vyloží si nohy. A napríklad dnes mal pomôcť synovi pri obliekaní - dozerať, aby sa obliekal a nebehal, boli pri posteli aj papučky. Ked som sa osprchovala, vidím, že syn behá len v ponožkách. Tak som sa obidvoch spýtala, že prečo a vraj ich needeli nájsť. A papuče boli veľmi dobre vidieť! A to viackrát sa mi stalo, že manžel nevedel nájsť vec, ktroá bola vedľa neho!!! Máme parkety, takže papuče treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
26.12.20 10:36

A nestalo sa to len raz - to, že nikdy nepovedal nič svojej matke, ked mala ku mne blbé poznámky, sa rozpisovať nebudem. Ale myslela som si, že sa zmení, ked vie, že mám aj mts, ťažko sa mi prehlta…napriklad crz vikend ma syn zobudí pred ôsmou, dám mu ranajky, manžel si leží v posteli…a ja som pritom ešte dosť unavená, aj by mi pomohlo si ešte poležať - a on NIKDY sa naponúkol - že ešte si pospi, ja malého oblečiem a dám mu jesť - ked má špinavý pulover, nie že by ho zložil, ale zmuchle ho a napchá do skrine tam, kde má čisté oblečenie - kedy sa zmení? Ked budem na smrtelnej posteli??? Je mi do plaču…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
26.12.20 10:48

Musis si s manzelem vazne promluvit, nebo treba zapoj i rodinu. Ty potrebujes vic klidu a vic pomoci od manzela, ne toto. Aby tys litala kolem kluka, ktery nevydrzi s nicim pockat. Copak to muz nechape?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
26.12.20 11:03

Manžel povie, že ano a aj tak si robí po svojom..no, moja mama mi pomáha, že raz tyzdenne na den a pol si dieťa vezme k sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí