Stalking? Otravá sousedka

565
3.2.19 11:39

Šla bych jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.2.19 11:40

Ja nevím, proč si toho necháte tolik líbit. Normálně bych odpovídala její řečí i za cenu hádky a až prijedes, klidně nejdřív zatukat u ni, ze se jdeš ohlásit, kdyz ji tak zajimas :lol: . Proste dat najevo, ze vám to nepřipadá normální a ne porad ustupovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
3.2.19 11:43

Urcite zvolit jiny ubytovani, jak do tohohle vubec mohl jit? Lepsi spolubydleni s 3 mladejma klukama nekde v 3kk nez tohle 8o mlady budou furt v praci, stara baba smrdi doma. Ja bych ji teda poslala do prd*le, takhle slusna bych nebyla. Jestli se boji, ze budete sexovat tak bych to delala nahlas a at klido prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.2.19 11:44

@cernycajscitronem to zkusime :lol: :lol: My jsme ji to vcera snažili vysvětlit, pritel na ni uz celkem zvyšoval hlas a vysvětloval ji to, ale ona si mele proste furt to svoje samy dokola, s ni to je jak mluvit do zdi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.2.19 11:46

@Micaella22 to nas taky napadlo :D bohuzel bydlíme dost pokoju od ni :D ale nepochybuji o tom, ze nas slyší a nebo ze nas dokonce poslouchá i za dverma, ta je schopna vseho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
3.2.19 11:52

Normálně jí ignoruje, ona je v úplně stejném postavení jako vy. Pokud máte domluveno s pronajímatelem že tam občas jste tak jí do toho nic není. A z toho že vás špízluje si dělejte hodně nahlas legraci, nebo jí politujte. To musí být hrozně smutný život když jedinou zábavou je sekyrovat sousedy. Naše nová sousedka se taky snažila sekýrovat například když luxuju tak vezmu vysavačem i chodbu aby se tam nepotulovaly chlupy od psů a ona že chodba se neluxuje ale vytírá a že za 11 měsíců co tam bydlí nás neviděla uklízet. Od té doby jsem na ní při úklidu (zametání + vytírání) vždycky zazvonila, já to dělám až po posledním venčení aby mi to psi zase nezašlapali takže kolem 11 v noci, po třetím zvonku za týden dala bába pokoj a ani mě nezdraví a je vidět jak se nafoukne když jí vždycky s širokým úsměvem hodně nahlas pozdraví má. Už to beru jako hru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
3.2.19 12:10

Pokud to máte domluvené s majitelem, jí je po tom velký kulový. Ale v zájmu duševního zdraví bych šla bydlet jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
3.2.19 12:18

Hele, já bych tohle všechno, tak jak jsi to napsala, rekla tomu majiteli… protože normální to není, a když odejdete, tak se babka zaměři na někoho jiného a ten brzy odejde taky.. takže je v zajmu majitele, aby věděl, co se tam děje a mohl tam sjednat poradek … určite by ho nebavilo hledat pořád nove a nove nájemníky ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
3.2.19 12:19

Já bych v něčem takovém nebydlela. S kolika lidmi je ta kuchyň společná? Si to neumím představit. Já když jsem se stěhovala ve dvaceti z Ostravy do Prahy tak jsem bydlela já a čtyři kluci byli to teda kamarádi z Ostravy taky v bytě.. Nemohla bych být na ubytovně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
3.2.19 12:28

@Kacka52852 Proč si to od ní necháte líbit? Důrazně bych jí upozornila, že s MAJITELEM je vše domluvné a pokud má nějaký osobní problém, tak atˇto pošle písemně, do 30 dnů odpovíte :mrgreen: Každopádně bych uvažovala nad jiným bydlením, to bude asi nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
3.2.19 12:51

@Kacka52852 obávám se, že jí dáváte co chce - ona chce prostě buzerovat, případně se pohadat a někomu „dát co proto“. S těmito lidmi se nedá válčit, jakákoliv interakce je pro ně super, asi je osamělá a zahořklá. Pokud máte chuť a koule na válku, zkuste ji ignorovat, ale úplně, prostě vzduch. Kdyz mluví, neodpovídat. Kdyz zabusi na dvere, otevrit, rozhlednout se a zavrit. Nedat ji vubec najevo, že ji vidíte. Ale je to teda docela teror. Ja bych se radši přestěhovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
3.2.19 12:59

Poslala bych ji do zadele a přítele dokopalak jinému bydlení. Soukromí je zásadní s tohle zní jako peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.2.19 13:10

Dekuju moc vsem, taky to vidime na stěhování a nebo na ni neco vymyslet, jedina jeji náplň je buzerovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.2.19 13:13

Jeste nas napadlo, že priste az bude mit kecy, tak jí vyhrozíme s tim, že to je stalking a ze to oznamime na policii, jako zastrašení mi i to prijde jako dobra vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
3.2.19 13:24

@Kacka52852 Nesmíte se prostě dát no, ona se bude chovat tak, jak jí dovolíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný