StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
25.10.15 11:33

Mrzí mě, že vypadla Lucca, protože jsme mohli nadále sledovat alespoň tanec, navic krásný baby s nejlepším tanečníkem.

Takhle budeme sledovat hloupé a dřevácké pojetí Pavláska a Osičky. :? A obávám se, že Pavlásek má ještě aspoň 3 kola před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
25.10.15 12:17

@WaIl no jsi dost pesimistická co se Pavláska týče, já se bojím že mu ty lidi dají hlasy ještě dál než jen další 3 kola, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.10.15 12:53

...

Mě by spíš zajímalo, proč je tam ta odborná porota, která tomu rozumí, když stejně nevypadnou ti, co jsou málo ohodnocení?…tak nevím, potom tam ta porota nemusí být a hlas lidu tam nechá to největší dřevo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.10.15 13:03

Ahoj, vtírnu se do diskuse :oops:
Včera jsem koukala jen letmo, ale moc se mi líbil Taclík, a jeho partnerka.
To, co měla na dekoltu byl nějaký třpytkový pudr?
Jdu na ples, a zaujalo mě to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
25.10.15 13:39
@YCULKA12 píše:
Mě by spíš zajímalo, proč je tam ta odborná porota, která tomu rozumí, když stejně nevypadnou ti, co jsou málo ohodnocení?…tak nevím, potom tam ta porota nemusí být a hlas lidu tam nechá to největší dřevo!!!
jj, hlas lidu má vždy hlavní slovo :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
25.10.15 13:41

@kerrankin Pavlásek mi nepřijde vtipný, protože mi přijde, že zatímco tam ostatní opravdu dřou, on si to vždy přijde odchodit a okecat. Můj pocit z něj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.10.15 18:14
@WaIl píše:
@kerrankin Pavlásek mi nepřijde vtipný, protože mi přijde, že zatímco tam ostatní opravdu dřou, on si to vždy přijde odchodit a okecat. Můj pocit z něj. :nevim:

Mam ten samy pocit. Jakoby spolehal na to, ze lidi se proste zasmejou nad jeho smesnymi pohyby a blbymi kecy a ma splneno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
25.10.15 18:39

Také myslím, že Pavlásek se ještě chvíli udrží, ale Osička bych řekla, že příště vypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
25.10.15 18:51

Když vidím, jak všechny štve Pavlásek a pak o to více posílají sms svým favoritům, tak tam asi nakonec Pavlásek plní záměr produkce. Vždyť si přejí, aby se dívalo co nejvíce lidí a co nejvíce posílalo své hlasy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
25.10.15 18:55
@mojmira píše:
jj, hlas lidu má vždy hlavní slovo :mrgreen: :mrgreen:

sčítají se hlasy od poroty a hlas lidu

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
25.10.15 18:56

Jinak já fandím Markovi a Markové :)
Doležalová je podle mě afektovaná, vůbec mi není sympatická :think:
včera jsem byla překvapená, myslela jsem, že vypadne Pavlásek nebo ten boxer

• Citovat
  • Upravit
4425
25.10.15 19:35

Já to sleduju jen kvůli Marušce Doležalové. Předchozí stardance jsem vůbec neviděla. Ale jeji blog Kafe a cigárko je fakt super, má spisovatelský talent a afektovaná mi nepřijde. Ona je spíš prostě malinko střelená a to se mi právě líbí :) Ale ty oranžové rukávy na šatech mi teda moc nesedly :?
Pavlásek a Osička děs a hrůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.10.15 20:25

@aleesha, na Kafe a cigarko jsem prisla az diky Stardance a je to prima cteni. Hlavne jeji postrehy z pripravy SD :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.10.15 20:29

Mi se Maruš taky líbí, hlavně ty její barevné kostýmy, je to takové oživení a přitom dodržují střih šatů :palec:

Naopak mám husí kůži z vyplesklého pohledu tydýta, on snad ani nemrká 8o :?

• Citovat
  • Upravit
8679
25.10.15 20:34

Kostýmy jsou krásné :-)
Já žeru Mareše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie