Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mrzí mě, že vypadla Lucca, protože jsme mohli nadále sledovat alespoň tanec, navic krásný baby s nejlepším tanečníkem.
Takhle budeme sledovat hloupé a dřevácké pojetí Pavláska a Osičky.
A obávám se, že Pavlásek má ještě aspoň 3 kola před sebou.
@WaIl no jsi dost pesimistická co se Pavláska týče, já se bojím že mu ty lidi dají hlasy ještě dál než jen další 3 kola, bohužel
Mě by spíš zajímalo, proč je tam ta odborná porota, která tomu rozumí, když stejně nevypadnou ti, co jsou málo ohodnocení?…tak nevím, potom tam ta porota nemusí být a hlas lidu tam nechá to největší dřevo!!!
Ahoj, vtírnu se do diskuse ![]()
Včera jsem koukala jen letmo, ale moc se mi líbil Taclík, a jeho partnerka.
To, co měla na dekoltu byl nějaký třpytkový pudr?
Jdu na ples, a zaujalo mě to…
@YCULKA12 píše:jj, hlas lidu má vždy hlavní slovo
Mě by spíš zajímalo, proč je tam ta odborná porota, která tomu rozumí, když stejně nevypadnou ti, co jsou málo ohodnocení?…tak nevím, potom tam ta porota nemusí být a hlas lidu tam nechá to největší dřevo!!!
@kerrankin Pavlásek mi nepřijde vtipný, protože mi přijde, že zatímco tam ostatní opravdu dřou, on si to vždy přijde odchodit a okecat. Můj pocit z něj. ![]()
@WaIl píše:
@kerrankin Pavlásek mi nepřijde vtipný, protože mi přijde, že zatímco tam ostatní opravdu dřou, on si to vždy přijde odchodit a okecat. Můj pocit z něj.
Mam ten samy pocit. Jakoby spolehal na to, ze lidi se proste zasmejou nad jeho smesnymi pohyby a blbymi kecy a ma splneno ![]()
Také myslím, že Pavlásek se ještě chvíli udrží, ale Osička bych řekla, že příště vypadne.
Když vidím, jak všechny štve Pavlásek a pak o to více posílají sms svým favoritům, tak tam asi nakonec Pavlásek plní záměr produkce. Vždyť si přejí, aby se dívalo co nejvíce lidí a co nejvíce posílalo své hlasy ![]()
@mojmira píše:
jj, hlas lidu má vždy hlavní slovo![]()
sčítají se hlasy od poroty a hlas lidu
Jinak já fandím Markovi a Markové ![]()
Doležalová je podle mě afektovaná, vůbec mi není sympatická ![]()
včera jsem byla překvapená, myslela jsem, že vypadne Pavlásek nebo ten boxer
Já to sleduju jen kvůli Marušce Doležalové. Předchozí stardance jsem vůbec neviděla. Ale jeji blog Kafe a cigárko je fakt super, má spisovatelský talent a afektovaná mi nepřijde. Ona je spíš prostě malinko střelená a to se mi právě líbí
Ale ty oranžové rukávy na šatech mi teda moc nesedly ![]()
Pavlásek a Osička děs a hrůza ![]()
@aleesha, na Kafe a cigarko jsem prisla az diky Stardance a je to prima cteni. Hlavne jeji postrehy z pripravy SD ![]()
Mi se Maruš taky líbí, hlavně ty její barevné kostýmy, je to takové oživení a přitom dodržují střih šatů ![]()
Naopak mám husí kůži z vyplesklého pohledu tydýta, on snad ani nemrká
![]()