Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Nevím, nevím, ženské se rády koukají na Čadka, tak aby ji tam nedržely kvůli němuDneska tipuji Osičku, možná Pavláska a Kateřina je taky adept na vyřazení. Ale třeba dnes všichni překvapí… no nevím… uvidíme…
aby to nakonec nebyl někdo úplně jiný, že ![]()
@mojmira píše:
aby to nakonec nebyl někdo úplně jiný, že
Taky mi připadá, že ty největší dřeva mají největší podporu… Moje přání je, aby vypadl tydýt Pavlásek - to co předvádí nemá s tancem nic společného. A taky bych to přála jeho taneční parterce, aby byl konec jejího trápení
@kometaO5 píše:
Taky mi připadá, že ty největší dřeva mají největší podporu… Moje přání je, aby vypadl tydýt Pavlásek - to co předvádí nemá s tancem nic společného. A taky bych to přála jeho taneční parterce, aby byl konec jejího trápení
Nečetla jsem všechno, ale Pavláska bych taky vyhodila. Lidi mají ale talent na posílání bodů pro takový případy.
Fandím Schneiderové. Doufám, že to dobře píšu.
![]()
@IvaB píše: Óóó, Terezka![]()
![]()
![]()
Zrovna to sem jdu psat. Kostka je krasnejsi sobotu od soboty ![]()
Romana Motlova ma uchvatne vlasy. Jeste jsem nenarazila na kadernika, ktery by tohle zvladl u me. Vzdy je to nejaky kompromis ![]()
Co to má ten Mareš na sobě, vypadá to jako hadry pro starší dámu ![]()
@Samamama píše:
Ty vole, Pavlásek vypadá normálně!
taky čumím ![]()
Boxerovi trochu pomáhalo to světlo, co jezdilo po podlaze, šly mi z něj oči šejdrem, tak jsem nestíhala sledovat všechny ty jeho kroky. ![]()