StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
26.10.15 08:24

System hodnoceni SD je asi v pohode. Je to sou pro lidi, tak si proste lidi vyberou. Porota mi tam vyhovuje, mam rada jejich hodnoceni a verim, ze ty hlasujici lidi jejich hodnoceni muze lehce ovlivnit.
S pruserstar bych to vubec nesrovnavala, tam jde o stovky ucastniku. Tezko by sel tehle vyber aplikovat na deset paru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
26.10.15 09:33

@bell máš pravdu, že Leona, zvláště v první kole, působila tak trochu mužně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
28.10.15 18:30
@suricata píše:
Začala jsem sledovat stardance, viděla jsem to poprvé a je mi líto, že až teď, když už jede sedmá řada :lol: fandím Leošovi a kdyby ho nedej bože vyhodili, tak Machálkové, tancovala krásně, jinak se mi hrozně líbí Pavlásek, vždycky mi přišel trapnej, ale teď se na něj pokaždé těším

Covece to nam tu nepis, tady ho ostatni nesnasime :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
28.10.15 19:37

@kamiŠ 8o aha. A může se v této diskuzi vlastně použít smajlík Pavláskova očička 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
28.10.15 19:41

@suricata noooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.10.15 21:45
@suricata píše:
@kamiŠ 8o aha. A může se v této diskuzi vlastně použít smajlík Pavláskova očička 8o?

Když tu není smajlík „pavláskova nožička“, tak používejme klidně očička, to se snese :mrgreen: 8o 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.10.15 21:46

Jinak já teda mám dneska pátek a už jsem se těšila na zítra na SD :lol:. Tak nic no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.10.15 22:09
@KPKristy píše:
Jinak já teda mám dneska pátek a už jsem se těšila na zítra na SD :lol:. Tak nic no…

No tak to já jsem se těšila, že bude už dnes. Ale ono to uteče, sobota je za chvilku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
28.10.15 22:14
@IvaB píše:
No tak to já jsem se těšila, že bude už dnes. Ale ono to uteče, sobota je za chvilku :lol:

holky, máte to nějaké posunuté :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.10.15 22:20
@mojmira píše:
holky, máte to nějaké posunuté :D

No co, včera se pracovalo, dnes je volno, typická sobota :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
28.10.15 22:38
@IvaB píše:
No co, včera se pracovalo, dnes je volno, typická sobota :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
28.10.15 23:14

Ja taky dnes v ocekavani, i deti vcas uklizeny abych mela neruseny zazitek a ono prd :roll: :mrgreen:
Svatky bych zrusila, delaji mi gulas ve dnech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
28.10.15 23:37

@kamiŠ :palec: -taky v tom mám bordel a to ani nemluvím o změně času!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
29.10.15 13:46

@Hanulínek no tak zmena casu to uz je vrchol! Jeste nejsem srovnana a deti taky ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
29.10.15 15:35
@IvaB píše:
@medunka23
A myslíš, že se do těch tanečních hlásili proto, aby se naučili „tančit“ jako Osička? A co je noblesního a elegantního na Pavláskovi, to by mě fakt zajímalo. :think:
Ne, já se nechci hádat a kazit si hezký večer, Star Dance mám strašně ráda, obdivuju ty, kteří se díl od dílu zlepšují (letos to, myslím, bude případ Taclíka), ale vadí mi tahle falešná solidarita, či co to je. :nevim:

Právě proto se lidi hlásí, že to zvládnou jako Schmitzer nebo Osička či sportovní moderátor alá Tyrš. Nám se taky díky Stardance zvedla účast v tanečních. ;)
Těch poznatků, proč dospělí začínají tančit je rozhodně víc. Když neumí a mají své dítě na tanečních pro mládež, tak jsou nešťastní, že si s dítětem nemůžou zatančit a ty jejich děti to UMÍ těm rodičům vpálit.
Taneční pro dospěláky mají pro lidi rozhodně svý kouzlo. Ono je strašně fajn být na parketu na nějakém plese a nevědět, co hrají a k tomu se neumět na to hýbat a radši dřepět u stolu. ;) Tak se jdou lidi radši učit, a když něco umí, tak si to dokážou užít a je to rozhodně při tanci vidět.
Chceš ještě další důvody, proč chodit do tanečních pro dospělé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová