StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
25.10.15 20:37

Ukažte mi herečku, která není afektovaná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
25.10.15 20:46
@ivik21 píše:
Mi se Maruš taky líbí, hlavně ty její barevné kostýmy, je to takové oživení a přitom dodržují střih šatů :palec:Naopak mám husí kůži z vyplesklého pohledu tydýta, on snad ani nemrká 8o :?

Kouká fakt šíleně. Já myslela, že ty tmavé kruhy kolem očí mu přikreslovali do reklam, aby vypadal ještě blběji, a včera jsem zjistila, že tak fakt vypadá. Je mi ho skoro líto, ošklivějšího člověka jsem snad ještě neviděla, a to si myslím, že téměř na každém lze najít něco hezkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
25.10.15 20:56

@Samamama Pavlaska jsem jednou potkala a v realu vypadá v rámci možností normálně, docela me to překvapilo. Ani ten vypleskly pohled nemel.
Asi je to celé nějaká tydytovska póza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
25.10.15 21:01

@Aneťák89 Tak to televize dost zkresluje, já doteď myslela, že v ní lidi vypadají spíš líp (zvlášť po zásahu vizážistů) :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
25.10.15 21:06

@Samamama Asi jo :) A prisel mi i hubenejsi nez vypada v telce… No ale drevicko to je, to je jasný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
25.10.15 21:21

Zdravim :mavam: take jsem zacala koukat na SD a dost me prekvapilo ze nevypadl Osicka nebo Pavlasek, tak doufam ze priste jeden z nich pujde…Jinak zatim vylozene favorita nemam ale koho moc nemusim je pani Cajthamlova a koho teda vubec ne je leona Machalkova, sice tanci pekne ale je to spis o sympatiich prisla mi i v tom prvnim ucesu jak transexual…proste na me pusobi tak nejak blbe :,( nevim jak to vyjadrit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
25.10.15 22:19

Ahoj taky se přidám, mne se líbi všichni :) Jako mala jsem milovala koukat na krasobruslení a na Miss ČR, a jako dospěla mam strasne rada StarDance :srdce:
Takže mne pěkně stve ze jsem včera neviděla nahraju az reprízu.
Marus se mi taky libi, a jsem ráda že vypadla Lucca. Byla fakt dřevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
25.10.15 22:37
@Samamama píše:
Kouká fakt šíleně. Já myslela, že ty tmavé kruhy kolem očí mu přikreslovali do reklam, aby vypadal ještě blběji, a včera jsem zjistila, že tak fakt vypadá. Je mi ho skoro líto, ošklivějšího člověka jsem snad ještě neviděla, a to si myslím, že téměř na každém lze najít něco hezkého.

Já si furt říkala koho, resp.co mi Pavlásek připomíná a dnes si kluci pouštěli Adams family- to je celý ten -myslím- strýček!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
25.10.15 22:45

@Hanulínek Jo, to ty divný tmavý kruhy kolem očí (ale strýček Fester je měl zjevně domalovaný :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
25.10.15 23:52
@Nafrněná píše:
sčítají se hlasy od poroty a hlas lidu

Měli by to udělat jako u Superstar, ten, kdo by dostal nejvíc hlasů od lidí, tak by postoupil a zbytek at vybere porota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
25.10.15 23:54
@Hanulínek píše:
Já si furt říkala koho, resp.co mi Pavlásek připomíná a dnes si kluci pouštěli Adams family- to je celý ten -myslím- strýček!! 8o
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22471
26.10.15 04:05

Všimla jsem si, že Pavlásek nebyl po tanci udýchaný a mluvil normálně.
Příjemně mě překvapil Banga.
Na Blog Marušky Doležalové se kouknu, dnes mám dovolenou (ale nespí mi to), tak mám aspoň co číst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.10.15 07:02
@Samamama píše:

To mi přijde pořádně přehnané. On kdyby trochu zhubl, a nekulil oči, tak vypadá vcelku normálně..
Viz tady: http://www.novinky.cz/…vlaskem.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
26.10.15 07:54

Začala jsem sledovat stardance, viděla jsem to poprvé a je mi líto, že až teď, když už jede sedmá řada :lol: fandím Leošovi a kdyby ho nedej bože vyhodili, tak Machálkové, tancovala krásně, jinak se mi hrozně líbí Pavlásek, vždycky mi přišel trapnej, ale teď se na něj pokaždé těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.10.15 08:20

Taky bych tolik nehrotila vzhled, clovek vetsinou nemuze za to, jak vypada (pokud neni spinavej nebo oblecenej jako maskara).
Pavlasek neni zrovna vzor krasy, ale prece za to nemuze. Pigmentace kolem oci je zpravidla dana nejakym onemocnenim, napriklad ledvin, to bych do vzhledu taky nezahrnovala.
At vypada, jak chce, tancuje priserne.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová