StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3753
29.10.15 16:44

My jsme s chlapem chodili do třech kurzů (začátečníci + mírně pokročilí) a bylo to super ildyž chlap byl pořád takovej prkennej a já necítila nohy, na maturitním plese synovce jsme to zužitkovali, nejsradši máme waltz a slowfox

teď nechodíme, protože máme mimino a docela mi to chybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
29.10.15 18:01
@Gozra píše:
Právě proto se lidi hlásí, že to zvládnou jako Schmitzer nebo Osička či sportovní moderátor alá Tyrš. Nám se taky díky Stardance zvedla účast v tanečních. ;)
Těch poznatků, proč dospělí začínají tančit je rozhodně víc. Když neumí a mají své dítě na tanečních pro mládež, tak jsou nešťastní, že si s dítětem nemůžou zatančit a ty jejich děti to UMÍ těm rodičům vpálit.
Taneční pro dospěláky mají pro lidi rozhodně svý kouzlo. Ono je strašně fajn být na parketu na nějakém plese a nevědět, co hrají a k tomu se neumět na to hýbat a radši dřepět u stolu. ;) Tak se jdou lidi radši učit, a když něco umí, tak si to dokážou užít a je to rozhodně při tanci vidět.
Chceš ještě další důvody, proč chodit do tanečních pro dospělé?

Reaguješ na něco, co jsi absolutně vytrhla z kontextu. Píšu snad někde něco o tom, že je zbytečně chodit do tanečních pro dospělé a že to nemá smysl?
Celá debata byla o tom, že se mi nelíbí, že lidi nechávají postupovat dřeváky typu Pavlásek, Osička, Schmitzer, Bosák (to je ten „Tyrš“) na úkor těch, co ve Star Dance skutečně nějaký tanec předvádí a ne jen napodobeninu tance.

Účast v tanečních pro dospělé se zvedla všeobecně díky Star Dance, protože se lidem líbí ta elegance a noblesa, která je s tancem spojená, ale že by jim stačilo dosáhnout úrovně Pavláska, u kterého o eleganci nemůže být ani řeč, o tom dost pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
29.10.15 23:30
@IvaB píše:
Reaguješ na něco, co jsi absolutně vytrhla z kontextu. Píšu snad někde něco o tom, že je zbytečně chodit do tanečních pro dospělé a že to nemá smysl?
Celá debata byla o tom, že se mi nelíbí, že lidi nechávají postupovat dřeváky typu Pavlásek, Osička, Schmitzer, Bosák (to je ten „Tyrš“) na úkor těch, co ve Star Dance skutečně nějaký tanec předvádí a ne jen napodobeninu tance.Účast v tanečních pro dospělé se zvedla všeobecně díky Star Dance, protože se lidem líbí ta elegance a noblesa, která je s tancem spojená, ale že by jim stačilo dosáhnout úrovně Pavláska, u kterého o eleganci nemůže být ani řeč, o tom dost pochybuju.

Ne nestaci, ale proste lidi se snimi dokazi lepe ztotoznit nez s nekym kdo na to ma talent a vlohy a diky temto lidem si reknou ze kdyz to da Pavlasek a nestydi se u toho tak proc by Jarda z horni dolni nemohl byt lepsi. Star Dance neni apriori tanecni soutez jako takova, jde i o to pobavit a o tu atmosferu a k tomu pobaveni patri i lidi co si ze sebe umi tu legraci udelat. Ono v kazde rade byl nejaky ten Pavlasek a nerekla bych ze tam byl nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
30.10.15 00:22

@IvaB nemyslela jsem to nikterak zle, mně to takto vyznělo. Tento pořad nám pomohl, aby se zvedla úroveň tanečních i plesů, proto jsem to takto komentovala. Ba dokonce můžu říct, že jsme měli i mezinárodní zastoupení na malém městě, protože se s tím v jejich zemi nesetkali.
A cpát tam méně zdatné - už bylo řečeno, nic nedělají jen tak. Záleží na lidech a jejich chuti, někomu přijde, že to tu soutěž degraduje, někdo to zase vítá. Za sebe můžu říct, že tam tito patří, třeba že u toho mohou trpět nebo naopak si to užívají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
31.10.15 11:00

Tak kdo dneska půjde? Pavlásek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
31.10.15 11:06

@lebi jen to ne :,( je toho ještě tolik, co musí Hunčárovou naučit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
31.10.15 11:15

Třeba přestane šaškovat a překvapí

možná Osička - já mám vždycky pocit, že sebou při otočkách švihne, hrozně se u toho kymácí

doufám, že mi malá večer dovolí se koukat, nechce se mi to pouštět ze záznamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
31.10.15 11:46

Mám takový pocit, že dnes půjde doktorka Kateřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
31.10.15 11:49

Asi Osička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
31.10.15 11:51

Taky tipuju Osičku, Pavlásek je asi víc oblíbenej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
31.10.15 12:48

Ja taky tipuju Osicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
31.10.15 12:58

@mojmira mám stejný dojem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
31.10.15 13:08
@medunka23 píše:
@mojmira mám stejný dojem :think:

uvidíme večer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
31.10.15 14:09

Ja budu koukat az co nahraju, manzel me pozval na vecu :mrgreen:

Doufam ze osicka nebo tytyd, uvidime jak bude, spis nekdo jiny ale jak zname hlasujici lid ze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.10.15 18:52
@mojmira píše:
Mám takový pocit, že dnes půjde doktorka Kateřina

Nevím, nevím, ženské se rády koukají na Čadka, tak aby ji tam nedržely kvůli němu 8o

Dneska tipuji Osičku, možná Pavláska a Kateřina je taky adept na vyřazení. Ale třeba dnes všichni překvapí… no nevím… uvidíme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová