StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29606
10.11.24 08:21
@MUFICE píše: Více

Lidi budou pořád nadávat na někoho. Každý má svého favorita a tomu buď posílá nebo neposílá hlasy. Je to show ne žádná taneční soutěž. A že jdou hlasy Vodičkovi? Je to vždycky i o tanečníkovi. Zkraje Vodička byl asi naštvaný a dával to znát, že má Ptáčkovou. A byl na ní nepříjemný. Pak se nějak srovnal, protože mu lidi psali, a proto postupují. Zrovna včera říkali, že Ptáčková vlastně má ze všech „nejdál“ k tomu tanci. Neumí zpívat, není herec, nevystupovala před lidmi… Progres je tam znát. Třeba takový Hes tancuje krásně, ale má k tomu všemu blízko. Stejně tak Vondráčková, Paulová… O Hartlovi říkali, že hodně dře, že má třífázové tréninky. Nikdo není na stejné startovní čáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13883
10.11.24 08:41

@marin ja se musela smát včera při tom nástupu po konci tanců, jak tam Hartl podupaval a proste s sebou hrozne šil :lol: to je proste dílo ten chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
10.11.24 08:42
@AnnieTRoj píše: Více

Souhlasím do puntíku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
10.11.24 08:49
@Lily-of-the-valley píše: Více

Za mě měla vypadnou jako první, i když vypadá sympaticky. Na její úkor vypadli minimálně 2 lepší tanečníci - Chilli a Ježek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
10.11.24 08:52

Mně se líbí, čím dál tím víc i v tom tanci. :lol: A spolu s Terezou jim to ladí. Dceru učila tancovat minulý rok Tereza v tanečních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
10.11.24 08:52

Nevíte, na jaký muzikál tančila Dancingerova? Nějak jsem to nepoznala a ty kostýmy ani hudba, zjevně americká, se mi vůbec typově nehodily na latino rumbu. :nevim: Tancovala hezky, ale jako celek mi to přišlo zmatené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
10.11.24 08:55
@MartinaIrena píše: Více

Prý něco ze střední. :mrgreen: Mám pocit, že Muzikál ze střední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16190
10.11.24 08:56
@MartinaIrena píše: Více

Ona tancovala cha-chu a ne rumbu, a bylo to na High School Musical.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13883
10.11.24 08:58
@MUFICE píše: Více

Však ja si to myslim taky, o tom jsem nepsala nic😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
10.11.24 09:40

Hartl se tam hodí, určitě spoustu lidí baví, docela mu to jde, ale můj šálek kávy ani čaje to není :oops: ;)… jak s ním pořád šijou všichni čerti :mrgreen: Ale jo, zvykám si 😆
Blažka a Adrianu mám ráda, ale včera mě moc nebavili, a tak trochu projevená neskromnost, nepokora a rozladění Adri u vypadnutí… 🤔 🤨 No, aspoň, že je upřímná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
10.11.24 09:44
@vendulaaa píše: Více

Sledovanost to melo ikdyz tam žádnej vodicka netancil, kdyz tam daj Jágra jako soutěžího a nebude tam vodička jako taneční, sledovanost bude klidně větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
10.11.24 09:48
@marin píše: Více

Tak dřív vyhravalo hodně sportovců loni samkova skvělá, badurova tenkrát vyhrála, do ní bych absolutně neřekla, že bude umět tancovat. Nebo chili byla v čem blíž tanci? A tancovala fakt pěkně možná tak se uměla lip prezentovat, nestyděla se mluvit před lidma, ale taneční průprava úplně stejna, taky figurovou spíš taková netanecni a měla fakt hezky, ženský pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
10.11.24 09:49
@Iv.Sa. píše: Více

Včera byla nějaká naštvaná i při hodnocení poroty, strašně protivná. Asi neměla svůj den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
10.11.24 09:49

To dělá furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
10.11.24 09:54
@a12 píše: Více

Chili je ženská sama o sobě. Nedělá bojový sport. A už vypadla. Diváci posílají svým favoritům hlasy. O tom to celé je. Vyhraje ten, kdo si dokáže sehnat dostatek hlasů. Nějak nechápu, že to po těch letech, co star dance běží, ještě lidé nepochopili a pořád se rozčilují, jak měl či neměl vypadnout ten či onen. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová