Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukala jsem na fotky po Stardance a napadlo mě, že Lucka tam v publiku rodinu nebo přítele asi nemívá, nebo jsem nepostřehla…
@Lily-of-the-valley píše: Více
To jo, ale třeba v medailonku i ta od hese z zmínila, že tohle je hodně rychlej tanec, to ty máš rád
tak asi úplně nejde udělat ten tanec o nekolik dob pamalejsi ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
Teď jsou o tom všude clanky
ze uz s polivkou není, že nechodí na přenosy ![]()
Jeji přítel chodí na generálky, viděla jsem na instagramu záběry, co tam on dával. A Lucka měla na instagramu fotku se synem a že druhej fotil, minuly týden měla proměnu z zupanu po otočce do šatů a tyhle videa ji dělá starší syn.
Předtím kluci byli na dovolený s tátou.
@Sonmi píše: Více
Je ji skoro 70..ptackovy kolik, 26?
navíc sportovkyne, ty by to nohy mely jezdit
a teda paulova to zatanči lip nez ona a její tanečník je větší sympaťák, než vodička. Tsk možná proto? ![]()
@Sonmi píše: Více
No, rozhodují diváci a spíš podle sympatií než podle tance. Takže Hartl se tam bude držet dost dlouhu, ale asi i Paulová. Já ji mám ráda, takže mi tam extra nevadí. Ne každý den je posvícení.
@a12 píše: Více
Myslela jsem v přímém přenosu v publiku. Snažím se tam vychytávat známé tváře, ale moc jich nestíhám, kromě představovaných. Nejčastěji býval záběr na paní manikérku Blažkovou ![]()
@a12 píše: Více
Jeee, jasne, ja nemyslela ze by mohla byt chacha pomalá
jen mene a vice rychlá. Treba tady - chacha na 30 beats per minute: https://youtu.be/JLJEPZOmxXQ?…
A da se najit i 34 bpm.
Co máte proti Paulový, znáte někoho v jejich letech v takové kondici?
No vždyť píšu, ten její přítel chodí jen na generálky a kluci tam nejspíš někde jsou, možná v zákulisí, nevím ![]()
@aiwwa píše: Více
Hele ja ji hodne fandím, ale na druhou stranu v sobotu to bylo jedno ze slabších vystoupení. A ze je ve svém věku fantastická, to ano. Ale neznamena to, ze by měla vyhrát ![]()
@aiwwa píše: Více
Pro mladé holky je to babka, co je irituje, asi…
Mám ji ráda odjakživa jako srdcařku a ve SD mě baví, těšila jsem se na ni a nezklamala mě. Navíc má skvělého partnera, takový příjemně veselý a sympatický pár to je. Tedy za mě ![]()
Jasně, ale tohle jsou písničky dělaný primo na ten tanec
ale vyber z milion písniček, ještě na naky daný téma tu nej když na to maj v podstatě pár hodin
jako to je hroznej masakr, honem hudba, honem choreografii a honem naučit.. A za chvíli dva tance, ja je teda neskutečně obdivuju.
A orchestr to samý taky se za týden musí naučit až 10 písniček, který běžně nehrajou
jako asi se daj najít vhodnější písničky, ale když máš téma třeba 80. léta tak se prohrab těma písničkama a najdi takovou která bude nejlíp sedět třeba na tu chachu
jako absolutně bych nevěděla kde začít ![]()
Tak to asi nevyhraje, ale fakt si nemyslím, že je horší než Martina, který by mohla být babička ![]()
Ta je tam letos prostě nejslabší článek, no. A jak se pořád mluví o špatným výběru hudby, šatů a nevim ceho všeho, tak ona je za mě špatnej výběr soutěžící
myslim si, že pro většinu lidí úplně neznamená, takže i nezajímavá..
Ze když tam daj znamejsi osobnost, který to nepůjde, že to je takový koukatelnejsi, no.
Jako třeba mámu Vondráčkový bych tam nenašla určitě. Ale oni někteří sedí úplně mimo záběry, jak tam minule mel marty toho ze survivoru, tak ten seděl úplně někde divně ![]()
V tv mi přijde ze je pořád jeden, dva záběry.
Příspěvek upraven 11.11.24 v 09:38