StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7087
11.11.24 08:46

Koukala jsem na fotky po Stardance a napadlo mě, že Lucka tam v publiku rodinu nebo přítele asi nemívá, nebo jsem nepostřehla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61087
11.11.24 08:58
@Lily-of-the-valley píše: Více

To jo, ale třeba v medailonku i ta od hese z zmínila, že tohle je hodně rychlej tanec, to ty máš rád :lol: tak asi úplně nejde udělat ten tanec o nekolik dob pamalejsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61087
11.11.24 09:00
@Iv.Sa. píše: Více

Teď jsou o tom všude clanky :lol:ze uz s polivkou není, že nechodí na přenosy :lol:
Jeji přítel chodí na generálky, viděla jsem na instagramu záběry, co tam on dával. A Lucka měla na instagramu fotku se synem a že druhej fotil, minuly týden měla proměnu z zupanu po otočce do šatů a tyhle videa ji dělá starší syn.
Předtím kluci byli na dovolený s tátou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61087
11.11.24 09:08
@Sonmi píše: Více

Je ji skoro 70..ptackovy kolik, 26? :nevim: navíc sportovkyne, ty by to nohy mely jezdit :nevim: a teda paulova to zatanči lip nez ona a její tanečník je větší sympaťák, než vodička. Tsk možná proto? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
11.11.24 09:09
@Sonmi píše: Více

No, rozhodují diváci a spíš podle sympatií než podle tance. Takže Hartl se tam bude držet dost dlouhu, ale asi i Paulová. Já ji mám ráda, takže mi tam extra nevadí. Ne každý den je posvícení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
11.11.24 09:12
@a12 píše: Více

Myslela jsem v přímém přenosu v publiku. Snažím se tam vychytávat známé tváře, ale moc jich nestíhám, kromě představovaných. Nejčastěji býval záběr na paní manikérku Blažkovou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13863
11.11.24 09:13

Jeee, jasne, ja nemyslela ze by mohla byt chacha pomalá :D jen mene a vice rychlá. Treba tady - chacha na 30 beats per minute: https://youtu.be/JLJEPZOmxXQ?…

A da se najit i 34 bpm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115938
11.11.24 09:21

Co máte proti Paulový, znáte někoho v jejich letech v takové kondici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61087
11.11.24 09:27

No vždyť píšu, ten její přítel chodí jen na generálky a kluci tam nejspíš někde jsou, možná v zákulisí, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13863
11.11.24 09:27
@aiwwa píše: Více

Hele ja ji hodne fandím, ale na druhou stranu v sobotu to bylo jedno ze slabších vystoupení. A ze je ve svém věku fantastická, to ano. Ale neznamena to, ze by měla vyhrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
11.11.24 09:31
@aiwwa píše: Více

Pro mladé holky je to babka, co je irituje, asi…
Mám ji ráda odjakživa jako srdcařku a ve SD mě baví, těšila jsem se na ni a nezklamala mě. Navíc má skvělého partnera, takový příjemně veselý a sympatický pár to je. Tedy za mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61087
11.11.24 09:32

Jasně, ale tohle jsou písničky dělaný primo na ten tanec :lol: ale vyber z milion písniček, ještě na naky daný téma tu nej když na to maj v podstatě pár hodin :mrgreen: jako to je hroznej masakr, honem hudba, honem choreografii a honem naučit.. A za chvíli dva tance, ja je teda neskutečně obdivuju.
A orchestr to samý taky se za týden musí naučit až 10 písniček, který běžně nehrajou :nevim: jako asi se daj najít vhodnější písničky, ale když máš téma třeba 80. léta tak se prohrab těma písničkama a najdi takovou která bude nejlíp sedět třeba na tu chachu 8o jako absolutně bych nevěděla kde začít 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
11.11.24 09:33

No vždyť jo :wink: 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61087
11.11.24 09:35

Tak to asi nevyhraje, ale fakt si nemyslím, že je horší než Martina, který by mohla být babička :nevim:
Ta je tam letos prostě nejslabší článek, no. A jak se pořád mluví o špatným výběru hudby, šatů a nevim ceho všeho, tak ona je za mě špatnej výběr soutěžící :oops: myslim si, že pro většinu lidí úplně neznamená, takže i nezajímavá..
Ze když tam daj znamejsi osobnost, který to nepůjde, že to je takový koukatelnejsi, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61087
11.11.24 09:37

Jako třeba mámu Vondráčkový bych tam nenašla určitě. Ale oni někteří sedí úplně mimo záběry, jak tam minule mel marty toho ze survivoru, tak ten seděl úplně někde divně :mrgreen:
V tv mi přijde ze je pořád jeden, dva záběry.

Příspěvek upraven 11.11.24 v 09:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová