Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Od dob Pavlaska to právě mělo být nastavený tak, aby se to nestávalo.
Jim se to taky nelíbí.
@Lily-of-the-valley píše: Více
On je hyperaktivni, beztak i nejaky asperger. Nedokaze byt vubec v klidu. ![]()
Přesně, vždyť je to úplně jednoduchá rovnice. A vůbec dotyčný nemusí být nejlepší. To je jak český slavík, když ho může vyhrát někdo kdo zpívá falešně. ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
Tak je jeste mlada, pokora teprv prijde casem.
Je mi lito, ze vypadli.
@a12 píše: Více
Pokud se má hodnotit jen tanec jako takový, tak by museli úplně zrušit hlasovaní. A bxlo by to jako na soutěžích. Ale tipuju že by to nepřitáhlo tolik diváků.
Karlovy Vary a Liberec vyprodáno. Až spustí předprodej Prahy, tak to bude teprv výpadek. ![]()
Tak třeba Pavláskovi posílali lidi hlasy, protože se jim líbilo jaké je to drevo a měli z něj legraci
Dokonce i jeden můj kolega z práce to delal ![]()
@aiwwa píše: Více
Možná by bylo dobré hlasování až od semifinále.
Podle jiných diskuzí Adri strašně rajcuje mužské obecenstvo a hlavně kvůli ní hodně litují vypadnutí tohoto páru. Je v ní možná trochu „Dominy,“ a to je v kombinaci se skvělou a krásnou tanečnicí a choreografkou hodně sexy
Mně bude ta holka taky chybět. S Cinou jsem je úplně hltala a s méďou Blážou mě, kromě včerejška, také bavili.
@Iv.Sa. Mně méďa Bláža nebavil. Divím se, že vydrželi tak dlouho.
@MUFICE píše: Více
Souhlasím, že by to chtělo změnu, resp. nedávat hlasům od diváků takovou váhu, nějak to upravit. Třeba že by prvních několik míst v tabulce od poroty mělo postup jasný a diváci by rozhodovali jen mezi těmi tanečně slabšími.
@Dadda8 píše: Více
Jenže to by se posílalo mnohem míň hlasů a to nikdo logicky nechce. ![]()