Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Chilli dělala myslim nějaký street dance jestli si pamatuju z jejího Ig. Takze k tomu mela taky lehce blíž.
@kve-tinka píše: Více
Ja to nechávám být. Myslela jsem jako dárek mamce, ale zase si říkám ze ty na ktere by mi dovolil budget by byly hodne daleko a moc nevim, jestli by si to užila.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Někde uvádí, že tančí odmalička, ale ne standard nebo latinu, prošla různými sporty včetně gymnastiky a atletiky. Bavila mě💃 i s Mazúchem, škoda… Měli šťávu, fresh ![]()
Muzikalovy večer a žádná top písnička, žádná pecka
a celkově se mi blvyber hudby nelíbí. Je tolik skvělých písní a oni dávají nevýrazné, často neznáme…
@alialiali píše: Více
Ja jsem treba byla spokojena s Luckou a s Oskarem, zbytek bych taky horko těžko k něčemu řadila. Takze aspoň začátek a konec ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
Mně přišla jinak taky v pohodě, ale včera tedy ne.
@aiwwa píše: Více
Kdo by takový nákladný projekt jinak zaplatil…
@aiwwa píše: Více
Navíc tanec je dost subjektivní záležitost jako kterékoli jiné umění. Nevím, kolik diváků je odborníků na tanec.
Potom by to většinu lidí nebavilo sledovat, kdyby byli jako profesionálové.
@alialiali píše: Více
No jo, tak ona jim ta hudba taky musí sedět do tance.
Ja jsem koukala na ukazky Let’s dance na Slovensku. Tam nemaji zadny orchestr a diky tomu tam mohou tancit na skvelou moderni hudbu bez rusiveho nepasujiciho zpevu. Ale byly to jen ukazky… navic kostymy, atmosfera… ta nase soutez je jak stara teticka bez penez.
Ja uz jsem dve kola poradne neviděla, me to letos nebavi. Ztrata casu. Koukat na Ptackovou apod.
@Winter garden píše: Více
Akorát na to stejně kouká 2 miliony lidi a jestli se nepletu, je to nesledovanější pořad v tomto čase…
Hudbu máme super, bohužel ten zpěv… má to proste jinou atmosféru.