Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
U farářky se to dobře sešlo. Ona tanečně nebyla dřevo, ale ani nic extra, a progres zas tak taky neměla. Ale byla sympatická, tancovala s Dědíkem, který taky určitě dostal dost esemesek sám za sebe a plus v tom ročníku neměla velkou taneční konkurenci.
@aiwwa píše: Více
U těch standardů jako jakž takž, ale teď v sobotu? V jiném ročníku by za to měla tak čtyřky.
A já neříkám, že je Martina lepší. Ale v tom rozstřelu byla Paulová s Blažkem, tak z tohoto výběru bych tam rozhodně viděla radši Adri.
@Iv.Sa. píše: Více
Ač jsem věřící tak mi taky neseděla
ale byla dobra. A mela Marka ![]()
Měli s Dědíkem pěkná vystoupení, uznávám, ale jak jednou uvidím chlapa v síťovaném triku, už navždy se mi zprotiví, a čím vice se pak usmívá, tím pro mě hůře
![]()
@Sonmi píše: Více
Aha, takze vlastně srovnávas Paulovou s Adrianou.
![]()
@AnnieTRoj píše: Více
Já právě myslela, jestli to nebude třeba Pomáda. Ty kostýmy by mi k tomu šly víc. I když taky nejsou dobové. Ale ten typ tance, jako dělá Travolta by mi k nim šel víc.
@MartinaIrena píše: Více
Nahodou, mne to přišlo moc fajn. A to jsem high school musical nikdy neviděla cely
ale docela koukám ze jsou lidi, které uplne minul.
Jako na rovinu, její nohy bych fakt brala!!!
@Lily-of-the-valley píše: Více
Můj favorit je od začátku Hes. Ten tančí všechno naprosto bezchybně, má neuvěřitelně hodně energie a je hezkeeeej.
@Iv.Sa. píše: Více
Já mám hrozně ráda Paulovou v muzikálu s Kopeckým Poslední leč Alfonze Karáska. Ten kožený obleček je dokonalý.
Já je taky všechny obdivuju. Vzhledem k tomu, že to nejsou profesionálové, tak podle mě tančí všichni bezvadně. Jak je tam vždycky ta porota sepsuje, to mi přijde legrační. Protože podle mě klobouk dolů, co se dovedli naučit za tu chvíli. Ono to chce i odvahu, takhle vystoupit. Protože hnojomety přijdou, žejo… Teď mě ta Paulová a Eben rozesmáli s tím důchodem třeba. Ona vypadá ve svém věku fakt o dost mladší. Bych jí řekla o 10 let míň minimálně.
@MartinaIrena píše: Více
Muj taky 🙂 vlastne o parník. Jakoze Marta tanci super, ale uplne mi nesedí…
A Chilli uz je pryč.
Hes a hezkej
. Tak to me nikdy nenapadlo. Naopak. Holt kazdymu se libi nekdo jiny ![]()
@Winter garden píše: Více
Mně se do SD nelíbil vůbec, ale na parketu mu to sekne.