Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mne vadi Vondrackova a nemuzu prijit na to proc. Neco mi na ni nesedi, snad ze porad prehrava nebo je snazivka, nevim. Krasna je, to bez debat, ale…
@jednoslunicko píše: Více
Spoustě lidem vadí její hlas.
Ale teda v ulici to hraje skvěle, tam z ní vůbec nemám pocit, že přehrává, fakt mě tam překvapila, ikdyz mi nevadí, mám ji celkem ráda, tak v ulici jsem si ji vůbec neuměla představit.
@Iv.Sa. píše: Více
To s tím síťovaným trikem sedí! A k dokonalosti to dovedl Krajčo… ![]()
Taky, přijde mi nejmíň přirozená, i když tančit umí a krásná taky je.
Jestli někdo chcete ulovit lístky na Stardance tour, tak přidali odpolední představení. Boj o vstupenky začne zítra v poledne.
@a12 píše: Více
Já ji zase ráda slyším ze zahraničních filmů, za mě dabuje fakt pěkně. Nesleduju typy filmu kde hraje a jako zpěvačku ji nemusím. 🤷 🤣
@Marmarram píše: Více
Taky, v hotelu transylvanie je skvělá ![]()
@Blondiena píše: Více
pozrela som si tvoje odkazy a narazila som na jakuba jablonskeho. je herec, roky tancoval ludovky, takze je skuseny tanecnik. pozera sa na neho tak dobre…
https://www.youtube.com/watch?…
skoda, ze nemam telku, nemozem pozerat ceske lets dance. celkom by ma to zaujimalo
@Mkmkz píše: Více
To byl opravdu krásný valčík. 🙂
Na ivysilani.cz je k dispozici ke shlédnutí stardance. V zahraničí mi to šlo spustit přes data, ne přes wifi.
@Mkmkz píše: Více
Jakub a Eliška tu 9. řadu slovenské Let's Dance 2024 vyhráli, byli naprosto úžasní, ale skvělých párů a vystoupení tam bylo hodně. Celé jsem si to na VOYO týden co týden náramně užívala ![]()
Já jsem nad tím přemýšlela a vadí mi u ní mimika. Jak se pořád tak sluníčkove usmívá. Třeba teď u toho Moulin Rouge, tam představovala sexy dračici a sexy výraz tedy naprosto neměla. To samé, až bude tančit tango. Předpokládám, že vážného, vášnivého výrazu se od ní nedočkáme. Podle mě to prostě neumí „zahrát“ ale snaživa je, kroky bezchybné, to jo.