StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115944
11.11.24 10:48

Jo ten zpěv není úplně top, ale zase u TV jim to člověk odpustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
11.11.24 11:02
@a12 píše: Více

Ja taky nic nekritizuju😁 jen si myslim ze stejne jako bych nevedela jak provést bypass srdce, ale pro kardiochirurga to je v pohode, tak oni si s těmito věcmi jsou take zvyklí poradit. Kor ti tanečníci, kteří tam nejsou poprvé.
Nekdy si to udělají složitější, a někdy se to vyplati. Třeba ja dodnes vzpomínám na valčík Marka Zelinky a Marie Doležalové. Hudba úplně “mimo” ale dohromady famózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
11.11.24 11:33
@Winter garden píše: Více

Mně se živá hudba líbí víc. StarDance má umírněné stroboskopy. Světelné efekty ve slovenské verzi někdy odvádějí pozornost od tance, ale zase mají hezčí kostýmy. ;)

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
11.11.24 12:18

Tak podle mě byl úplně špatně vybraný soutěžící Ruml. Nevýrazný, prkno a ani smát se neumí. To ona se umí aspoň usmívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
11.11.24 12:57
@Sandra277 píše: Více

Tak on se nestihl ani projevit, tanecne mi tak hroznej nepřišel.
A ona nahodí na začátku večera umelej úsměv, kterej si drží až do konce. Vůbec na mě nepůsobí, že jí ta soutěž dělá radost. Spíš nasadí úsměv aby to vypadalo, ale nějak ji ho nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
11.11.24 13:11

Ruml vypadal, že se trápí od začátku do konce. Když je ukazovali v té celé skupině, ostatní tleskali a usmívali se.. on ne, tleskal tedy, to jo. Prostě to absolutně není soutěž pro něj. Neumí se prodat.
Jinak souhlas, že Ptáčková to má trochu podobně, ale ten úsměv je jeden veliký rozdíl. To Ruml nedával ani to. Ale to nemyslím ve zlém. V Superstar, nebo kde to byl, jsem mu fandila, protože má líbivý hlas, ale do této soutěže se nehodil. A absolutně mě nepřekvapilo, že vypadl v prvním kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
11.11.24 13:15
@Sandra277 píše: Více

Ja ho mam moc rada, ale neco na tom je.

Jen si myslim, ze v každé řadě by se našel podobně široký průnik v celebritách. Navíc každý rok tam přišel někdo pro me naprosto neznámý, kolikrát i víc lidi :D tak to proste je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
11.11.24 13:20
@Blondiena píše: Více

Na Slovensku je to vetsi show, nekdy az moc, to je pravda. Me se to libi :oops:. A kostymy take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
11.11.24 13:27
@Lily-of-the-valley píše: Více

Každej rok tam nekdo takovej je, něco jako houslistka a tak.
Ale buď vypadnout brzo, nebo jsou celkem šikovný, jako třeba farářka, ja teda vůbec neznala ani tu dariju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
11.11.24 13:33

Poslední slovenská verze mě vyloženě nadchla, ale bez Adély Banášové respektive bez manželů Vinceových to už nebude ono. Nějak se to tam otřáslo v základech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
11.11.24 13:40

Ja ji znala z Kukaček.
Ale farářka byla přesně to překvapení co na tom mam rada - člověk proste objeví nove lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
11.11.24 13:47
@Iv.Sa. píše: Více

A ty jsi koukala na cele dily? Kde se to da stahnout? Ja jsem videla jen kusy na YT.

Banasovou moc nemusim, ale je pravda, ze vyjadrovat se umi. Jen mi vadi, jak teka ocima, kdyz posloucha zpravy z rezie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
11.11.24 14:53

Bylo to na VOYO aktuálně a komplet.
Pohotový humor Adély /hlavně ze sebe/ mi vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
11.11.24 14:58
@Lily-of-the-valley píše: Více

Na mě byla farářka až příliš přeslazená, i když sladké mám jinak ráda :wink: Nedávno byla Na lovu Hvězdný speciál - info pro fanynky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
11.11.24 16:03
@Iv.Sa. píše: Více

Ja taky nebyla její fanynka, ale proti jiným neznámým, co tam byli ji to šlo.
Mně právě taky nějak „vadilo“ jak mluví, jak když jsem na mši, nebo nebo něco takovyho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová