Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Winter garden píše: Více
já mám taky ten pocit. Navíc mě prostě přijde, že mají rychlou písničku, ale oni tancují hrozně pomalu a vůbec to k sobě neladí. Prostě špatný výběr písniček. Já koukala na ukázky z Ameriky a tak se to nedá srovnat.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Myslis, ze orchestr makouzlo? Ja souhlasim, ale jen na cast hudby, vsechny zanry obsahnout nemohou.
Treba toto by Kunžak nedal dohromady. Ja mam obavu, ze se pri vyberu i bere ohled na hudebniky.
https://www.youtube.com/watch?…
Já mam pocit, ze letos uz po druhý ty jo ![]()
Ty jo, tak to mě se víc líbí ta živá asi ![]()
Proč by to nedali dohromady?
Vloni zpívali i turecky treba😁 podle me jdou naopak do všeho, i kdyz by nemuseli treba ![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
Nedali dohromady tak, aby to znelo jako original, jsem myslela. Aby z toho nebyla fuseřina. Me se od nich vsechno nelibi. Nekdy je to na skodu tancicim parum.
Ale to já souhlasím, ale stejně si myslim, ze by stačilo najít schopnějšího zpěváka, nebo dalšího do party. Většinou mě tahá za uši jejich angličtina (ja nikdy nevim který z nich zpívá), a samozřejmě občas to je cele špatně. Ale v určitých písních jsou úplně v pohodě. A Dasha podle me spoustu písní dokonce vylepší, to je radost.
@Lily-of-the-valley Dasha je velmi schopna, souhlasim. Jen nekdy by se na to radeji mohli vykaslat a pustit playback na celou pisen
.
@zrcadlo píše: Více
Aha, tak to mi vůbec nic neříká. Jo, latino to bylo a fakt se mi to k tomu nehodilo. Ani k těm kostýmům. Jak pěst na oko za mě. ![]()
@Quinn7 píše: Více
Jo, přesně to jsem taky měla na mysli, ale napsala jsi to líp.
@Quinn7 píše: Více
No jak kdo no, hes, marta i Vondráčková mi nepřijdou, ze tančili pomaleji než je písnička.
Ale prostě nějaký tance jsou rychlý a musí být rychly, ale paulova to ve skoro 70ti logicky zatanči pomalu, martina na to zas nemá techniku, aby to tam zvládla dát v ty rychlosti, v který by to mělo bejt, jenže ten tanec má nejakej rytmus, nějaký doby a asi do toho nejde dát pomalejší písnička. Tak to vidím já, ale tanci nerozumím ![]()
@a12 píše: Více
Ja myslim ze jsou rychlejší i pomalejší varianty, dost často se s tim pracuje a obcas to zmíní v hodnoceni. Jinak ale souhlasím, je tam ta dělicí čára mezi těmi třemi a zbytkem. Ale jestli dojdou do finále si fakt netroufám tvrdit 😁
Dočítáme se zpožděním, viděla jsem až dneska. Blažek mně nebral, ale miluju Adrianu, tak jsem jim přála, aby nevypadli. Miliony hlasů pro Vodičku pochopím, ale proč panebože konečně nevyhodí tu Paulovou, kdo ji tam drží?? To byl strašnej cringe, to její číslo včera, málokdy jsem ve Stardance viděla tak trapné číslo. Já bych ji teda vykopla hned v druhém kole po sambě, ale teď už je to fakt utrpení. ![]()
@MartinaIrena píše: Více
Je to filmový muzikál pro puberťačky. Letělo to, když jsem byla na první stupni ZŠ, ale nikdy jsem to neviděla. Kostýmy vycházely z muzikálu. Mně se k tomu cha cha líbila