Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr píše: Více
Co ji hráli? Jsem koukala u mamky a vypnula mi to ![]()
Ptáčkové se tango dneska povedlo. Ve společném tanci už byla mimo. Paulová už dneska neměla ani taneční boty na podpatku při tom prvním tanci.
@AvajBr píše: Více
Neměla, vždyť tam měli velkou chybu, celou jednu pasáž úplně z rytmu. Se divím, že se k tomu porota nevyjádřila.
@Sonmi píše: Více
Tak třeba si tu pasáž mimo rytmus viděla jen ty
protože u hese, nebo kdo to byl, hned zminili, že uprostřed byla chyba.
Za mě dnes nejhezčí tanec Lucie, to se mi líbilo fakt moc, nápad i choreografie.
A Hartl fakt velmi slušný jive. Ten chlap je cvok, ale netancuje vůbec špatně a jeho partnerka je skvělá.
A zajímalo by mě, kdo naordinoval Tereze Kostkový ten koňský ocas. ![]()
Dívám se kvůli dětem. A teda spíš jen jedním. okem, o to víc mě dnes vyděsila kapela. Stín katedrál hrůza, Bartošová taky, West Side Story děs. To už jako nikdo neumí naživo zpívat? ![]()
Jo to se nepovedlo, 10leta dcera to komentovala hned, kde že jí končí čelo. Chudák, velmi nelichotivé.
Já si vůbec nevšimla, ani co měla na sobě. ![]()
@ambruše píše: Více
Přesně, mě to tak tahalo za uši, že jsem chvílemi skoro úplně ztišovala zvuk.
@aiwwa píše: Více
Zajímalo by mě, nakolik do toho může sama mluvit, protože tohle jí fakt nesedlo.
@jednoslunicko píše: Více
Mně přijde, že ji odmalička dřeli, musela být pořád asi ve všem perfektní: jazyky, zpěv, herectví…ale přirozená není, taková moc urputná ve všem. Nemyslím, že je špatný člověk, ale nepůsobí na mě šťastně.