Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše: Více
Za mě taky v pohodě, podle mě ji to slušelo
jen v nějakým zaberu mi prislo, že ho ma nakřivo, ale slušelo ji to.
Hned na začátku si ho hodila dopředu, že jsem si rikala, ze seji líbí, že má takovej ohon ![]()
Tereza je krásná, mě se to naopak líbilo, omladilo jí to. A úplně mě praštilo do očí jak moc je podobná své matce jak vypadala když hrála milenku Brzobohatého v Zemanovi.
@a12 píše: Více
Ale hned ten ohon hodila zpět, jako by někdo nesouhlasně zavrtěl hlavou, že už je to moc.
Vzpomněla jsem si, jak jsme si jako malé holky dělaly dlouhé copy z hnědých bavlněných punčocháčů 😊
Za mě včera, jak Tereza vyšla na portál, wow efekt 👍
Sleduji „Kolem dokola“ a v té skládané kalhotové sukni vůbec nemá vypouklé břicho, jak ji tu někdo kritizoval a málem otěhotněl ![]()
Je to krásná žena s jiskrou a velkým srdcem ![]()
Mně přišlo, že jak na to není zvyklá, tak nevěděla, co s těmi vlasy dělat. ![]()
Mne se ten ohon taky libil
ale šaty mě úplně nedojaly. Každopádně krasna je vzdycky.
@Dadda8 píše: Více
Jako ze to není muk, ani Bartošová jsem poznala taky
ale mě to nijak neruší, sleduju hlavně ten tanec a poslouchám hudbu, zpěv je mi asi jedno ![]()
Ale o to nešlo, že to není Muk nebo Bartošová. Bylo to falešně, místy i pomaleji, že to nesedělo do hudby.
U něčeho to bylo chvíli bez zpěvu, fajn… a najednou mě začalo něco rušit ![]()
To jsem zrovna nemyslela, ale ten zpěv rval i mé hudebně hluché uši.
@Iv.Sa. píše: Více
Playback by byl býval lepší. Holt přímý přenos. Nemůže to být úplně dokonale. ![]()
@aiwwa píše: Více
To jsem pochopila
ale mě to nijak neruší, ze slov paulovy bylo poznat, ze tuhle kritiku vnimaj a ze oni jsou spokojený. Chválila je i všechny v zákulisí, tim narážela na kritiku kostýmů a i to tam přímo zminila.