Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Winter garden teď někde na netu byly fotky novomanželky syna herce Trojana. Taky herečka, ta tedy měla čelo proklatě vysoko a ještě vlasy zčesane dozadu. Zlatá Tereza, ta byla moc pěkná.
https://www.idnes.cz/…5732_sex_sub
@Winter garden píše: Více
Včera to Kostkové slušelo, vypadala mladistvě, ale je pravda, že moc nevychytali barvu příčesu.
@aiwwa píše: Více
Na fotce rozdíl v barvě vidět není, ale v TV mě hned praštilo do očí, že je ohon přidělaný.
@Blondiena píše: Více
Ja jsem u toho sila teplaky do skolky, takzejsem si tak neprohlizela. Ale na prvni pohled jsem si rekla, ze je kocka. A myslim, ze se v tom sama citila skvele.
Na druhou stranu vsichni vi, ze ma odrostle mikado a pres noc to nedoroste. Ja jim odpoustim. A vhtela bych se takle taky ucesat. ![]()
@Blondiena píše: Více
U někoho to skoro není poznat. Ale ona to měla tak nějak nepřirozené jakoby neučesané. Tak divně to trčelo.
@Winter garden píše: Více
Nějakej prices tam ma každou chvíli naka, jednou snad i Pragr ![]()
@a12 píše: Více
Ono asi záleží taky na nasvícení. V reálu to třeba bylo OK, ale z určitého úhlu kamery to vypadalo divně. Tady na těch fotkách dobrý. Každopádně jí to podle mě sluší skoro vždy.
@smile_xxx píše: Více
Ty jo, tak u nas bych si ze stamprli nic neupletla, maximalne opici. ![]()
Hudebni sluch mam, sama jsem od mala zpivala. Vsimnu si, ale netrpim, nerusi me to. ![]()
Presne, na tech koncertech je to kolikrat sila. Az si clovek rika, jestli tam nenastrcili nejakyho doublera. ![]()